Arama sonuçları: *

1. Talha Eren Uysal

DGS Türkçede Nasıl Yüksek Netler Yapabilirim?

Sıralama özellikle 2 yıllıklarda aşırı önemsiz bir konu. Hangisinde daha rahat edeceksen onu seç. Zaten ana amacın DGS diye anladım o yüzden nereden ne diploması aldığını çok takma. Eğer seçtiğini beğenmezsen 1.sınıfın sonunda MYP ile yatay geçiş yaparsın.
  2. Talha Eren Uysal

Hocam mümkünse kendi evinizde okuyun 2 yıllık için farklı şehre gidilmez. Ben normalde Uludağ Mekatronik okuyordum orada hocalarla anlaşamayınca KOÜ Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümüne geçtim. Ama hiç meslek lisesi çıkışlı değilsen bence bilgisayar programcılığı yaz. Ben anadolu çıkışlı...
  3. Talha Eren Uysal

Hocam ona tamamlanmıyor benim bölümden. EEM PC Makine Mekatronik tamamlanıyor.
  4. Talha Eren Uysal

50 matematik 50 Türkçe 135dk 1753725380 Hocam 2024'ün üzeri bir zorluğu vardı bence ama çokta öyle çözülemez değildi sorular. Süre sıkıntılıydı sadece. Sıralamalar ne denli oynar bilmiyorum ama istediğimin gelmediğini kendi adıma biliyorum. 1753725418 Hocam 40 matematik 10 Türkçeye gelmez gibi...
  5. Talha Eren Uysal

Hocam bildiğim kadarıyla TYT ile benzerlikler var ama tam değil yarı yarıya gibi. DGS ile Bilgisayar Mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum çünkü bir tek o ilgimi çekiyor okunabilir bölüm olarak. Siz hangi bölümü istiyorsunuz?
  6. Talha Eren Uysal

Arkadaşlar 10 gün kadar önce DGS'ye girdim. İstediğim gibi geçmediği için bir yıl daha çalışıp derece yapmayı planlıyorum. Matematik kısmı zaten sorun değil onda sınavda 40 civarı net yaptım ama Türkçede hem sürem yetmediğinden hem de o vakte kadar hiç Türkçe çalışmadığımdan 10 tane filan...
  7. Talha Eren Uysal

Windows 11'de Yazılara Dış Çizgi Eklenir mi?

Arkadaşlar bilgisayarda ki yazıları bazen okumakta zorlanıyorum. Bu yazıların etrafına valorantta crossa yaptığımız gibi dış çizgi ekleyebiliyor muyuz? Özellikle masaüstünde klasör adları beyaz olduğu için duvar kağıdıyla karışabiliyor.
  8. Talha Eren Uysal

CS2'de Kasa Nasıl Nakite Çevirilir?

Bynogamede galiba kasa satamıyoruz biraz mağazada gezindim ama göremedim
  9. Talha Eren Uysal

CS2'de Kasa Nasıl Nakite Çevirilir?

Arkadaşlar az önce CS2'de Weapon Case düşürdüm. Bunu nasıl güvenli bir şekilde gerçek paraya çevirebilirim? Bir kaç siteye baktım ama ilk defa böyle bir şey yapacağım için yardım almanın daha doğru olduğunu düşündüm.
  10. Talha Eren Uysal

Yardım ELMB SYCN Açılmıyor?

Sabah Asusun 380hz monitörünü aldım. Ayarlardan gsycn kapalı olduğu halde elmb sycn açamıyorum sadece normal elmb açılıyor. Yardımcı olur musunuz?
  11. Talha Eren Uysal

Vals DF16 Std 16'' vs Sweet Sleepy Mini Spreyli Klima Fanı

Arkadaşlar malum yaz yaklaşıyor bende kendime masaüstü fan almayı planlıyorum. Başlıkta belirttiğim iki fan arasında kaldım. Hangisi alınır ya da o fiyat aralığında daha iyi bir öneri var mı? https://www.sweetsleepy.co/products/sweet-sleepy%E2%84%A2?variant=47675176845480...
  12. Talha Eren Uysal

Yardım Powerbank Kablosu Değiştirilir mi?

Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz gibi powerbankin kablosu koptu. Bunu tamir etmenin bir yolu var mı yoksa hurdaya çıkmış mı?
  13. Talha Eren Uysal

Sapphire Ekran Kartı Asus Olarak Görünüyor?

Düşündüğün gibi
  14. Talha Eren Uysal

Eyvallah knk sorun çözüldü :)
  15. Talha Eren Uysal

Hocam dediğinizi yapmayı denedim lakin sertifika yükle tarzı bir şey bulamadım.
  16. Talha Eren Uysal

Denetim masasında da Asus yazıyor. 1710887877 Lookup kısmına tıklayıncada Sapphire diyor GPU-Z'de
  17. Talha Eren Uysal

Sabaha bakıcam ikisinede.
  18. Talha Eren Uysal

Hayır alalı 3 yıl oluyor. İncehesap üzerinden sıfır almıştım. Lakin sorun son 6 aydan beri filan var.
  19. Talha Eren Uysal

Son 5-6 aydan beri Sapphire Pulse RX5600XT ekran kartım Asus RX5600XT olarak gözüküyor. Başlarda güncellemelerle düzelir sanmıştım ama düzelmedikçe neden böyle olduğunu daha çok merak etmeye başladım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  20. Talha Eren Uysal

MYP İLE AÇIKÖĞRETİME NASIL GEÇİŞ YAPABİLİRİM?

YKS sonuçları açıklandıktan sonra istediğim yer tutmadığı ve tekrar mezuna kalmak istemediğim için bu yolu deneyip DGS ile tamamlamayı düşünüyorum. Şu anda hali hazırda bir bölümüm var ama ondada YKS'ye çalışacağım diye maalesef sınıfta kaldım. Tekrar 1.sınıftan başlayacağım için ara dönemde MYP...
Geri