Arama sonuçları: *

1. Whiteduckimol

Ekranda Garip Şekiller Çıkıyor!

Fabrika çıkışlı oc bi karttı bu İlk taktığımda ayar yapmadım hiç Windows kurdurdum sonra oyuna girdim yaklaşık 1,5 saat sonra görüntü kesildi Kasa çalışıyordu ama görüntü yoktu Kasayı kapattım birdaha açtım bu sefer görüntü geldi ama 1,5 sonra yine kesildi 1603967974 Tm teşekkürler
  2. Whiteduckimol

Bugün yollıcam ama şimdi asus ile mi görüşmem lazım yoksa itopya ile mi
  3. Whiteduckimol

Kutudan sıfır çıkarmıştım ama niye öldü bu kart şimdi
  4. Whiteduckimol

Yaklaşık 2 hafta önce itopyadan pc aldım Elime geldi ekran kartını düzgünce taktım Windows 10 kurdurdum bilgisayarcıya sonra evde oyun oynarken bi anda görüntü gitti Bilgisayara baktım hâla çalışıyordu fakat görüntü yoktu Hdmı çıkardım yeniden taktım olmadı Pcyi kapatıp tekrar açtım oldu ama...
  5. Whiteduckimol

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama görüntü kesiliyor

Mönitörde dp girişi yoktu ondan hdmı taktım Şimdi garantiye yollayayımmı ekan kartını yoksa hdmi kablosunu mu değiştireyim!
  6. Whiteduckimol

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama görüntü kesiliyor

Kartım asus rx580 dual 8gb oc Kasayı itopyadan aldım geldiği gibi windows 10 kurdurdum Pc yaklaşık 1,5 saat bazen 10dk bazen 30dk da bir görüntüyü kesiyor İlk başta ramleri çıkarttım sorun çözülmedi Ekran kartını çıkarıp taktım sorun yine çözülmedi Cam ve afterburner kullanarak sıcaklıklarına...
Geri