Arama sonuçları: *

• Users: BBKa
  • Order by date
  1. BBKa

Irql not less or equal ve unexpected kernel mode trapt (Mavi Ekran)

@RTX3070 Dediğim gibi ne olduğuna baktım ve öyle olduğunu düşünüyorum. Kontrol etmenin yolu nedir?
  2. BBKa

@Emirhandkee Bios güncel versiyonda gözüküyor fakat tekrar güncelledim. scande de sorun çıkmadı. @RTX3070 whql tam olarak ne bilmediğim için baktım ve öyle olduğunu düşünüyorum. Bunu kontrol etmenin bir yolu var mı? Biraz karıştırdım göremedim
  3. BBKa

Ayarladım sanıyordum. Şimdi düzenledim olmuştur umarım @Emirhandkee
  4. BBKa

Hatalar değişmeye başladı... Önümdeki 1 ay gönderme imkanım yok. Bir öneriniz var mı? Bugünkiler burada: Minidump2
  5. BBKa

Bağlantıyı ekledim. Paylaşımda bir sorun olmamıştır umarım: Minidump Teşekkürler edit: 10dk içinde 3 kere kapandı yine benzer hatalarla ve artı olara kmode exception not handled hatası da verdi. Pc tekrar açıldığında ekran kartının fanı durdu... Bu pc yeni toplandı en fazla 1 ay belki olmustur...
  6. BBKa

Merhaba arkadaşlar, Pcyi yeni dizdim fakat ilk günden beri mavi ekran uyarısı alıyorum. Başlarda çok az olduğu için umursamamıştım. Sürücülerim vs güncel fakat daha sonra bu errorun sıkllığı artmaya başladı. Mavi ekranda unexpected kernel mode trapt ve Irql not less or equal olarak belirtiyor...
Top Bottom