Arama sonuçları: *

1. CHP Genel Başkanı

Duvara Monitör Sabitleme

Teknobiyotik 2.2k ya satoyor bundan sanırım
  2. CHP Genel Başkanı

Duvara Monitör Sabitleme

Merhabalar arkadaşlar, elimde Asus 27 inç OLED 4K monitör var, UCDMG olan model. Masamda yamulma fark ettim. Monitör masa ortasında ve orta kısmında destek olmadığından ötürü belli ki ağır geliyor. İleride kırılıp monitörün de düşmesine sebebiyet vermesi garanti gibi. O sebeple bu monitörü...
  3. CHP Genel Başkanı

Mini Led Televizyon Önerisi

Vatan üzerinden iptal talebi oluşturdum hepsiburadadan iffalconu satın aldım aöazondan almak isterdim ama olduğum yere kargo yapamıyorlarmış malesef hepsiburadaya kaldık umarım başımız ağrımaz hrpsiburadadan amazonun ismi ağırlığı vardı bakalım neyse vatanda iptal eder sanırım siparişi
  4. CHP Genel Başkanı

Yav valla tcli aldıydım 70.5k ya en son 3 taksit sonra falcon 95a yı keşfettim napsam siparişi iptal edip amazondan alsam mı ki
  5. CHP Genel Başkanı

Merhabalar, 60 bin TL civarına 65-75 inç arası bir mini LED TV bakıyordum. Bu uygun geldi ama 3-4 taksit seçeneğinden yararlanamıyorum. Elimde Worldcard olduğu için bu fiyata daha uygun bir şeyler var mı? Deneyenler, deneyim edenler bilgilendirebilir mi?
  6. CHP Genel Başkanı

Xbox 9.Nesil Vs Dualsense

Valla aylık 1000 liraya falan geliyor, son gelişmelerden sonra altı aylık enflasyon, dolar falan kim bilir kaç bin olur. İyi kötü yeter kardeşim, bu bana beş yıl daha gitse tamamdır. Kol bozuldu bozulalı oyun oynayamadım, vallahi FPS harici oyun oynamak ne zormuş kol olmadan. Biz zamanında...
  7. CHP Genel Başkanı

Şimdi arkadaşlar, bu kadar yanıt ve tartışma için teşekkür ederim. Ben Gamesir V7 Pro almıştım Amazon'dan, 6 taksit ile. Bir problem durumunda her zaman kolayca destek alabileceğim bir yer. Wraith benzer bir taksit sunuyor mu? İptal edip alabilirim Vader 5'i ancak dediğim gibi 6 ay taksit yoksa...
  8. CHP Genel Başkanı

Anladım teşekkürler kısaltmada wired kısmı gözüküyordu detaya girince wireless kısmı gözüküyor.
  9. CHP Genel Başkanı

Kablolu bana gelmiyor ya kablosuz seçeneği yok mu?
  10. CHP Genel Başkanı

Gamesir markasını 2017 dönemlerinde PUBG Mobile için klavye mouse yapan bir marka olarak hatırlıyorum. O kadar markalaşıp kaliteli ürünler üretmeye başladılar mı ki Xbox gibi garanti sunabiliyorlar mı? 1779559743 Ne gibi mesela? 1779559994 G7 Pro'nun kablolu modelini mi yoksa kablosuz modelini...
  11. CHP Genel Başkanı

Kısa süre önce 4 veya 5 senelik 9. nesil Xbox gamepad'im bozuldu. Kendisini çok düşürdüm, şiddet uyguladım, en sonunda dayanamadı bana ve benden ayrıldı. Şimdi alırsam Xbox Heartbreaker versiyonu alasım geldi ama DualSense de iyi diyorlar. Genel olarak Steam oyunlarında kullanıyorum, nadiren...
  12. CHP Genel Başkanı

Pc kendi kendine kapanıyor

Senin için düzelttim dostum.
  13. CHP Genel Başkanı

Pc kendi kendine kapanıyor

Şimdi arkadaşlar öncelikle PC özellikleri şunlar: ROG Strix 670E-E anakart 7800X3D CPU 4080 Suprim X MEG S360 Coreliquid 2x16GB 6400MHz CL32 RAM MAG A850GL PSU 990 Pro 2TB ve 970 Evo Plus 1TB SSD. Çıkış olarak Bluetooth klavye, mouse, kulaklık falan buralara çok güç harcamıyordur. Kasa Corsair...
  14. CHP Genel Başkanı

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda ev yaptırdık yardıma ihriyacım var.

Anne babama ev diziuoruz arkadaşlar etimden sütümden faydalansınlar gider ayak dedim
  15. CHP Genel Başkanı

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda ev yaptırdık yardıma ihriyacım var.

Başlıktan anlaşıldığı üzere desteğe ihtiyacım var. -Buzdolabı lazım güzel geniş bir öneri istiyorum 42k ya 622 litre öğrenci indirimiyle bir samsung kestirdim gözüme RT62K704RSL -Ankastre set lazım bosch 312 mi 612 miydi 38k ya bir modeli kestirdim gözüme -Bulaşık makinesi önerilerine açığım...
  16. CHP Genel Başkanı

4080 vs 9070xt takas edilir mi

4080le devam ya suprim boru değil arkadan kablo takmayıverelim şimdi kim yğraşacak sil driverşarı falan
  17. CHP Genel Başkanı

Rt pt kullanıyorumda 9070xt o kadar kötü mü ki rt pt de pt zaten 2 3 oyunda falan var sanırım rt bile oynadıpım çoğu oyunda yokta varsa kullanıyorum sadece nitro+9070xt kasama daha öok yakışır gibi geliyor performans açısındanda çok fark yok gibi ama güncelde rt dlss4 fsr4 frame genler ne alemde...
  18. CHP Genel Başkanı

9070xt nitro+ yi sıfır 40k civarına alacam elran kartınıda 42 43k ya verecem suprim x Son güncellemeler sonrası mantıklı mı
  19. CHP Genel Başkanı

Samsung b650d soundbar

Optik kablo girişi var hdmi hdmi arc girişler bu kadar
  20. CHP Genel Başkanı

Samsung b650d soundbar

Bununla bağlanacak bir 3.5 portu yok soundbarın
Geri