Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda ev yaptırdık yardıma ihriyacım var.

Anne babama ev diziuoruz arkadaşlar etimden sütümden faydalansınlar gider ayak dedim
  2. Acelorion Pax

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda ev yaptırdık yardıma ihriyacım var.

Başlıktan anlaşıldığı üzere desteğe ihtiyacım var. -Buzdolabı lazım güzel geniş bir öneri istiyorum 42k ya 622 litre öğrenci indirimiyle bir samsung kestirdim gözüme RT62K704RSL -Ankastre set lazım bosch 312 mi 612 miydi 38k ya bir modeli kestirdim gözüme -Bulaşık makinesi önerilerine açığım...
  3. Acelorion Pax

4080 vs 9070xt takas edilir mi

4080le devam ya suprim boru değil arkadan kablo takmayıverelim şimdi kim yğraşacak sil driverşarı falan
  4. Acelorion Pax

Rt pt kullanıyorumda 9070xt o kadar kötü mü ki rt pt de pt zaten 2 3 oyunda falan var sanırım rt bile oynadıpım çoğu oyunda yokta varsa kullanıyorum sadece nitro+9070xt kasama daha öok yakışır gibi geliyor performans açısındanda çok fark yok gibi ama güncelde rt dlss4 fsr4 frame genler ne alemde...
  5. Acelorion Pax

9070xt nitro+ yi sıfır 40k civarına alacam elran kartınıda 42 43k ya verecem suprim x Son güncellemeler sonrası mantıklı mı
  6. Acelorion Pax

Samsung b650d soundbar

Optik kablo girişi var hdmi hdmi arc girişler bu kadar
  7. Acelorion Pax

Samsung b650d soundbar

Bununla bağlanacak bir 3.5 portu yok soundbarın
  8. Acelorion Pax

Samsung b650d soundbar

Aux ile bağlamaktan kastınız optik kablo işe bağlamak mı optik kablo alacak param kalmadı artık malesef beşki bir ara şimdilik hdmi ile devam edeceğim
  9. Acelorion Pax

Samsung b650d soundbar

Hdmi arc tv için arc ile baplayınca cihazdan ses alamıyorum
  10. Acelorion Pax

Samsung b650d soundbar

Bugün aldım kurulumu yaptım hdmi ile bilgisayara bağladım ancak monitör gibi gördüğünden ötürü mouse sağa kaydıkça sıkıntı çıkarıyor bana dengem kayıyor ve ses ara sıra kesilip duruyor bt da ise geç geliyor ses audio sych ile onu ayarlayabilirsiniz demişler ama hdmi nodunda olan audio synch...
  11. Asus tuf fa507xı

Satılık Asus tuf fa507xı

Ryzen 9 7940hs Rtx4070 2x16gb 512gb ssd Ürünün garantisi taze bitmek üzere kasa köşesinde hafif çizikler metal cetvel sürtmesi sebepli kasada vidayı yanlış takma sonucu 1 adet kabarıklık onun harici ürün tozlanma ve beşki öacun kuruması hariç ilk günkü gibi ara sıra üniversitede oyun oynandı...
    40,000.00 TRY
  12. Acelorion Pax

Sanırım ramlerim bozuk

İki gündür mavi ekran alıyorum page fault in nonpaged area Faulty hardware xorrupted page gibi dün geceden beri 3 mavi ekran aldım 2 si faulty hardware corrupted page hatasıydı Ramlerde xpg lancer blade 6400mhz cl32 ramler Bana adam akıllı çalışan 7800x3d ve rog strix x670e-e ye uyumlu ram...
  13. Acelorion Pax

45.000 Tl Laptop Önerisi

Ağırlıklı olarak bu programları kullanacaksan macbook yönelebilirsin yoksa orta segment işlemcili 4060 ekran kartlı laptoplara yönelmen gerekecek veya 2.elde 4070 ekran kartlı cihazlar var kendimde masaüstüne geçtiğimden ötürü 4070 7840hs laptopu 45k ya koydum ilana önünüzde 3 seçenek var ya...
  14. Acelorion Pax

Hangi monitörü almalıyım sizce

Biraz zorlayarak 4k kaliteli ips monitörleri denk getirebilirsiniz
  15. Acelorion Pax

Beyler bana haporlör lazım çok pahalı olmayacak ama dandikde olmayan

Satışı ne üzerinden yapacaksınız
  16. Acelorion Pax

Kaç gayma diyon teklif nedir
  17. Acelorion Pax

Başlıkta yazdığı gibi 1 2 ay kullanımdan sonra bozukmayan çin merdiven aştı seri üretimli marka basmalı olmayan kaliteli sesi bassı iyi olan fiyat performans hoparlör veya soundbar falan lazım pc ye bağlamak için film dizi video izlerken lazım
  18. Acelorion Pax

Arka planda birşeyler interneti yok ediyor

Yok yok baktık yok gözükmüyo o yüzden açtım başlığı burada interneti neyin sömğrdüğü gözükğrdü nor alde artık gözükmğyor virüs taraması yaptım temiz kim yiyor bu interneti
  19. Acelorion Pax

Arka planda birşeyler interneti yok ediyor

Arka planda bir şeyler interneti emip bitiriyor ama neyin bu kadar internet çektiği programlar işlemler kısmında yok sadece oerformansa baktıpımda internet kullanımının benim kota hızımla yarıştığını görebiliyorum
  20. Acelorion Pax

Çözüldü✓ Yeni aldığım monitör geldi ama

Yurtiçi kargo ile geldi kutunun köşesi hafif ezilmiş monitöre zarar geldiğini düşünmesemde tutanak tutturdum alırken ancak fiziksel bir belge bana verilmedi dümen çevirmedi sanırım kargocu kod geldi bana ekstradan
Geri