Arama sonuçları: *

1. Heisenberrg

Ramlerim sahte mi bilen yardımcı olabilir mi?

hocam o nedir ? 1689442433
  2. Heisenberrg

1689441372
  3. Heisenberrg

Merhabalar iyi günler. Yaklaşık 2 ay oldu yeni bir sistem topladım. Ama ara sıra mavi ekran alıyordum çözüm arayınca memortest86 yaptım ve hata buldu. Sonra xmp kapattım ve tekrar test yaptım ve hiçbir hata almadım mavi ekranda almıyorum artık. Ama içime kurt düştü acaba ramlerim sahte mi ...
  4. Heisenberrg

Şu anki internet hızlarınız?

Saat:16.21
  5. Heisenberrg

Merhabalar arkadaşlar sizce bu sistem ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı 2021 Şubat ayında aldım 2. sahibiyim yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Performansından hayli memnunum fakat evlilik arefesinde olduğum için satmak zorunda kaldım. Bilgisayarımın özellikleri ; İşlemci; AMD RYZEN 7 2700X 3.7GHz 20MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 12nm...
  6. Heisenberrg

Bu laptop nasıl arkadaşlar bir bakar mısınız ?

https://www.pttavm.com/lenovo-v15-82c7800ttf15-amd-3020e-16gb-1tbssd-15.6-fullhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-107949571?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc arkadaşlar bu laptop nasıl ? film dizi office için
  7. Heisenberrg

Merhaba arkadaşlar laptop önerisi yapar mısınız ?

beyler ekranı biraz daha büyük olursa güzel olur.
  8. Heisenberrg

Merhaba arkadaşlar laptop önerisi yapar mısınız ?

Merhaba bir laptopa ihtiyacım var film dizi izlemek arada ofis programlarını açabilecek bir pc arıyorum. Oyun oynamıcam pc de. önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun. max bütçe 5500
  9. Heisenberrg

James Donkey 711 mi 710 mu?

hocam pazartesi verirler yüksek ihtimal.
  10. Heisenberrg

Aldığım ürünlerde bir sorun çıkmadı hala kullanıyorum.
  11. Heisenberrg

710 kullandım 2 sene candır 711 2 saat kullanma fırsatım oldu ama bana göre 710 daha iyi mikrofon kaliteside farkediyor
  12. Heisenberrg

Çakma Dual Shock 4 alınır mı?

Üzerine biraz daha koyup ikinci elden monster pusat pro alınabilir.
  13. Heisenberrg

Windows tablet video yüklenmeme sorunu.

Merhabalar arkadaşlar windows yüklü tabletimi silip sadece android kurdum. Her şey oldu ama uygulamalarda video izleyemiyorum. Google chrome girince google üzerinden izleyebiliyorum bu sorunu çözebilirim.Uygulamada video izlenmemesinin sebebi ne olabilir çözüm üretirseniz mutlu olurum. Şimdiden...
  14. Heisenberrg

Windows tablete android kuruluyor ama yüklenmiyor.

Gerek kalmadı hatayı çözdüm.
  15. Heisenberrg

Windows tablete android kuruluyor ama yüklenmiyor.

Herkese merhabalar direkt konuya gireceğim. HP ELİTEPAD 1000 G2 J5R86AV Z3795 4GB 128GB 10.1 Tabletim var içinde windows kuruluydu windowsu sildim android kuracağım için. Android kurulumunun hepsini bittikten sonra tableti yeniden başlattıktan sonra bidaha android ekranı gelmiyor nasıl çözecem...
  16. Heisenberrg

Modem router artık ne ise

Merhabalar hocam evim uzunlamasına olduğu PC odasi ile salon arasında çok fark var (mesafe olarak) modem PC odasında . Salon en uçta olduğu için oraya kadar wifi gitmiyor sinyal güçlendirici aldım hiçbir işe yaramadı ben ne yapsam orada internet alabilirim.
  17. Heisenberrg

2.4 Ghz de iken çok yavaş ama 5 ghz çok hızlı sorun nedir?

KABLOLUDA Kİ HIZ 5GHZ DE Kİ HIZ 2.4 GHZ DEKİ HIZIM
  18. Heisenberrg

2.4 Ghz de iken çok yavaş ama 5 ghz çok hızlı sorun nedir?

Merhabalar wifi 5ghz deyken internet hızım dowland 110-130. 2.4ghz de ise dowland 25-30. Evdeki bazı aletlerim 5ghz yi göremediği için 2.4 ghz yi hızlandırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. (Dowland testleri modeme yakın yapılmıştır.)
  19. Heisenberrg

800 TL bütçe ile hangi kulaklığı almaliyim

JBL T700BT ne düşünüyorsunuz onu da incelemelerde güzel demişler.
Top Bottom