Hocam gece uykusu ak 47 dolarken yapmıştım 220 dolara falan geliyordu sikinler ilk fırladığı zaman bence bayaaaaaa bi şans işi bide ilk denememde attı bunu sonra bunu görünce hemen bir tane daha yaptım 2. Denemem 340 dolarlık skin ile oldu en kötü pala bıçağını atmıştı
1763131451
Şimdi tekrar bi...
Dostlar koltuk almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim zio diyen var ki hiç duymadığım bir marka en son xdrive Anka diyen vardı 15li diyen var sizce ne almalıyım
1.75 boy 78 kilo bütçeyi biraz arttırabilirim ama düşürsek daha güzel olur
Arkadaşlar güzel bi teraryum kurmak istiyorum kolay bitkili lapistes karides vs bakmak istiyorum 30 litrelik nelere ihtiyacım var ve hangi siteden alabilirim
Ya başta 17 düşünüyordum ama fiyatları ortada geçen hafta 16 pro aldık arkadaşa 81K ödedi o parayı vermek de istemiyorum aslında. 15 pro ve 16 pro arasında çok fark var mı acaba 15 pro mu alsam
Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
Dostlar hayatımda ilk kez eldiven çıkarttım güzelde bir ederi var itemi çekmek istiyorum hangi sitelerden çekmemi tavsiye dersiniz ve güvenilirler mi ayrıca bu önereceğiniz sitelerin yüzde kaç komisyon altında yazarsanız sevinirim ve de Steam yüzde kaç komisyon alıyor onu da merak ediyorum