Arama sonuçları: *

1. mrhamsi

Csgo2 Gamma Doppler ne kadar eder

Hocam gece uykusu ak 47 dolarken yapmıştım 220 dolara falan geliyordu sikinler ilk fırladığı zaman bence bayaaaaaa bi şans işi bide ilk denememde attı bunu sonra bunu görünce hemen bir tane daha yaptım 2. Denemem 340 dolarlık skin ile oldu en kötü pala bıçağını atmıştı 1763131451 Şimdi tekrar bi...
  2. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

Link varmıydı hocam
  3. mrhamsi

Agam valla aynı kuzen gibi dedin oda diyor satıp motor alalım diye 🤭 valla şubat gibi askere gidicem dönüşte bi kuşku ile tatil yaparım heralde
  4. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

Dostlar koltuk almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim zio diyen var ki hiç duymadığım bir marka en son xdrive Anka diyen vardı 15li diyen var sizce ne almalıyım 1.75 boy 78 kilo bütçeyi biraz arttırabilirim ama düşürsek daha güzel olur
  5. mrhamsi

Valla öyle
  6. mrhamsi

Çok iyi olur hocam
  7. mrhamsi

Hocam bu soylediginiz site ilan oluşturuyorsunuz da diğer oyuncular sizden satın mı alıyor öyle mi yoksa site kendisi mi veriyor parayı hemen anında
  8. mrhamsi

Akvaryum kurmak istiyorum yardım

İnşallah bilen biri güzel önerilerde bulunur
  9. mrhamsi

Peki hangi siteden satmamı önerirsiniz acaba bilginiz var mı
  10. mrhamsi

Akvaryum kurmak istiyorum yardım

Arkadaşlar güzel bi teraryum kurmak istiyorum kolay bitkili lapistes karides vs bakmak istiyorum 30 litrelik nelere ihtiyacım var ve hangi siteden alabilirim
  11. mrhamsi

Arkadaşlar takastan bu güzelliği düşürdüm Phase 4 olarak geçiyor sanırım hangi siteden kaça satabilirim acaba
  12. mrhamsi

IPhone 11 den hangi yeni iPhone geçiş yapılmalı

Ya başta 17 düşünüyordum ama fiyatları ortada geçen hafta 16 pro aldık arkadaşa 81K ödedi o parayı vermek de istemiyorum aslında. 15 pro ve 16 pro arasında çok fark var mı acaba 15 pro mu alsam
  13. mrhamsi

IPhone 11 den hangi yeni iPhone geçiş yapılmalı

Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
  14. mrhamsi

CS2 Skin Sitesi Csfloat Güvenilir Mi?

0.29 diye hatırlıyorum
  15. mrhamsi

CS2 Skin Sitesi Csfloat Güvenilir Mi?

Dostum işlemini güvenilir bir şekilde yaptın mı bende Vice eldiven düşürdüm satmak istiyorum
  16. mrhamsi

Csgo skinimi nasıl nakite çeviririm

Hocam steam 1500 dolarlık bir satıştan ne kadar komisyon alır belli mi
  17. mrhamsi

Csgo skinimi nasıl nakite çeviririm

Dostlar hayatımda ilk kez eldiven çıkarttım güzelde bir ederi var itemi çekmek istiyorum hangi sitelerden çekmemi tavsiye dersiniz ve güvenilirler mi ayrıca bu önereceğiniz sitelerin yüzde kaç komisyon altında yazarsanız sevinirim ve de Steam yüzde kaç komisyon alıyor onu da merak ediyorum
  18. mrhamsi

Am4 sistem önerisi 5060 li

Intelde ddr5 dizilir mi onda da am4 am5 gibi jenerasyon farkı oluyor mu
  19. mrhamsi

En baba 25-27k çıkabilirim sıfırdan dizeceğim hiçbir parçam yok ama bütçemin hiç üzerine çıkamam ddr5 e yetmez diye düşündüm
  20. mrhamsi

sistem dizmek istiyorum AM4 soketli bunun için bana parça önerisi bulun lütfen 8gb ekran kartlı 5060 veya 9060 dizeceğim giriş orta seviye olsun
Geri