Arama sonuçları: *

1. K

Nasıl Olmuş?/Öneriniz Var mı?

Neyi beğenmedin kanka? söyle ona göre düzeltelim
  2. K

Tek tek toplayacağım evde 25 30k civarı bütçe var 1659196489 25 30k civarı
  3. K

Arkadaşlar sistem toplayacağım nasıl olmuş bir sıkıntı çıkar mı/ bir öneriniz var mı? İşlemci: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-5500-4-2ghz-19mb-65w-am4.html bu Anakart...
  4. K

Tab S6 Lite Hesap Senkronizasyon Sorunu

Selamlar arkadaşlar, kardeşim(8) Tab S6 Lite tabletinin şifresini unutmuş. Ben bu durum üstüne hard reset attım ancak kurulumda tekrar hesap senkronizasyonu ve güvenlik için şifre istedi. Bu sorunu çözmenin veya bypass etmenin bir yolu var mı? Yoksa odin gibi toollarla romu yenileyip garantiyi...
  5. K

Diskte Yeterli Alan Yok

+ (D'de kendim oyun için özel bir dosya açtım)
  6. K

Diskte Yeterli Alan Yok

Birebir elimle kendim atıyorum. Öyle bir hata olmasının imkanı yok. 1626710941 Cd'den eski bir oyun.(Nostalaji yapmak istedim)
  7. K

Diskte Yeterli Alan Yok

D'ye kurduğuma eminim
  8. K

Sevgiliye alınabilecek en iyi doğum günü hediyesi ne?

Bence tanımıyorsan romantik bi şekilde hediye al özel olsun. Şimdi tanımadan bişey almak rastgele pek iyi olmaz.
  9. K

Diskte Yeterli Alan Yok

Selamlar arkadaşlar, ben pc'me oyun indirirken diskte yeterli alan yok hatasını aldım oysak diskte yeterli alan (8-9 Gb) var.(D'ye kuruyorum)
  10. K

Hadi Gelin Hep Beraber PC Toplayalım

Arkadaşlar ben yoruldum fiyatlara bakıp ağlamaktan birazda siz ağlayın istiyorum. Şaka bir yana 9-10k'ya bir PC toplayalım hadi
  11. K

5000 TL Ekran Kartı Önerisi

Evet arkadaşlar 5K'ya iyi bir ekran kartı varsa alırım
  12. K

Hoparlör Kafayı Yedi Yardım

Denemeyen türk değildir sjsjsj
  13. K

Hoparlör Kafayı Yedi Yardım

Beyler, bayanlar ve saygı değer arkadaşlar WhatsApp'ta konuşurken bir anda hoparlörden ahizeye geçti ve şu an normal videolar dahil ahizeden geliyor.Kafayı yemek üzereyim yardım Tel:Mi Note 10 Lite
  14. K

Wifi Wirelees Önerisi

Yöneticilerden şimdiden özür diliyorum doğru konuyu göremedim :) <3 Selamlar arkadaşlar, bu anakarta uygun güzel aşırı fahiş fiyatlı olmayan bir wirelees adaptör arıyorum.Teşekkürler...
  15. K

4000TL Bütçeli Ekran Kartı Önerisi

o 2000-3000tl değil mi ya bence o kadar düşmemişimdir
  16. K

4000TL Bütçeli Ekran Kartı Önerisi

Beyler, bayanlar çok arada kaldım yardım edin üstüme link atıverin bea
  17. K

Anakartların Yanında Ayrı Bir Adaptör Gerekir mi?

Ya, biraz basit olucak ama oldum olası şunu anlamadım anakartın yanına ekstra bir wifi adaptörü gerekir mi pc toplarken? Düşündüğüm anakart...
  18. K

Bilgisayar Böyle Kaldı Yardım!!!

Beyler taktik yine işe yaradı bilgisayarı zorlayın elinizden geldiğince benim 1200. arkadan açtığım sayfayla lolu çökerterek açtım temizlemini sormayın 🤣🤣
  19. K

Kapattığım zamanda aynıydı bişey değişmedi merak etme 1618698834 Güvenli modda yapmayı bı şekilde başardım
  20. K

Açıp kapadığım halde aynı
Geri