Arama sonuçları: *

1. K

laptop önerisi lazım arkadaşlar

arkadaşlar merhaba laptop alacağımda 6000-7000 arası bi şey arıyorum gta 5-cs go-valorant gibi oyunları oynatan bir laptop önerir misiniz?
  2. K

Nvdıa görüntü vermeyi durdurdu ve başarıyla bu durumdan kurtuldu hatası

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda bazı uyg. Veya oyun açtığımda nvdıa görüntü vermeyi durdurdu ve başarıyla bu durumdan kurtuldu 391.35 hatası veriyor ekran kartı driver leri güncelledim ve sistem güncellemelerinide yaptım düzelmedi çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi
  3. K

görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu sorunu

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma nfs most wanted 2 indirdim bilgisayar kaldırıyor oyunu fakat oyunu açmaya çalıştığımda 'görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' hatası veriyor çözümünü bilen yardım edebilirmi
  4. K

E5200 İşlemcili Sisteme GTX 750 Alınır mı?

Gtx 750
  5. K

Peki gt 750 alsam nasıl olur
  6. K

Tam hatırlamıyorum ama çok yüksek wat lı değil
  7. K

Gtx 750 almayı düşünüyorum ama siz de önerebilirsiniz
  8. K

Peki cs go, pubg mobil, valorant rahatlıkla oynatırmı
  9. K

İyi bir işlemci mi
  10. K

İkinci el almayı düşünüyorum en fazla 1000 tl
  11. K

İşlemci olarak ne önerirsiniz
  12. K

Arkadaşlar merhaba benim sistemim Anakart =ecs g31t-m7 İşlemci =intel Pentium e5200 Ekran kartım Çok yetersiz geliyor onun için gtx 750 ekran kartı almayı düşünüyorum sistemime uyarmı ve cs go, PUBG mobil gibi oyunları kaldırırmı
  13. K

Asus gtx 750 ekran kartı

Ram 4 gb ama ekran kartını hatırlamıyorum kötü bir ekran kartı
  14. K

Asus gtx 750 ekran kartı

Arkadaşlar merhaba benim sistemim Anakart =ecs g31t-m7 İşlemci =intel Pentium e5200 Ekran kartım Çok yetersiz geliyor onun için gtx 750 ekran kartı almayı düşünüyorum sistemime uyarmı ve cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırırmı
  15. K

MSİ R7 250 OC ekran kartı

Arkadaşlar merhaba benim sistemim Anakart = ecs g31t-m7 İşlemci =intel Pentium e5200 Ekran kartım Çok yetersiz geliyor onun için MSİ R7 250 OC ekran kartı alırsam sistemime uyarmı ve cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırırmı
  16. K

Ekran kartı önerisi acill yardım

Arkadaşlar merhaba benim sistemim anakart =ecs g31t-m7 İşlemci =intel Pentium e5200 Ekran kartım Çok düşük 2.el ekran kartı almayı düşünüyorum cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırsın bir öneri verirmisiniz
  17. K

MSİ GEFORCE GT710 uyum sağlarmı

Arkadaşlar merhaba benim sistemim anakart =ecs g31t-m7 İşlemci=intel Pentium e5200 Ekran kartım Çok yetersiz geliyor MSİ GEFORCE GT 710 ekran kartı alsam sistemime uyarmı ve cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırırmı
  18. K

Ekran kartı lazım yardım

Arkadaşlar merhaba benim ecs g31t-m7 anakartım ve intel Pentium e5200 işlemcim var uygun bir ekran Kartı lazım ne önerirsiniz
Geri