Arama sonuçları: *

1. R

Son zamanlarda oyunlarda işlemcime yük biniyor ve ekran kartımı kullanmıyor.

Hocam düzgün bir kurulum yaparsam bende düzeliceğini sanıyorum, başka çözümü yok ise temiz windows kurulumu yapıyorum.
  2. R

Bu sorunu son iki üç gündür yaşamaya başladım beslemesiyle alakası yok bence, çünkü diğer oyunlarda güç kullanımı sırasında sorunlar çıkartmıyor. GPU oyun içerisinde %2/4 kullanılıyor ve ekran kartı yerine bütün gücü işlemciye dayıyor. Ama CSGO/Valorant gibi oyunlarda işlemci ve ekran kartı eşit...
  3. R

işlemci; ryzen 3 1200 3.10 ghz ekran kartı; GTX 1050 Ti 1604115791 Bu arada bu sorun Valorant/CSGO gibi oyunları oynarken yaşamadım, GTA 5 veya San Andreas Multiplayer gibi hikaye tarzlı oyunlarda yaşıyorum ve performansımı düşürdüğü için güzel bir oyun seyiri alamıyorum işlemciyi kullandığı...
  4. R

Merhabalar oyunlarda son zamanlar FPS düşüşleri yaşadığımı farkettim ve baktığımda ekran kartım oyunlara yeterince güç vermediğini önceliği işlemciye atadığını gördüm. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şunuda belirteyim, laptop kullanmıyorum.
Geri