Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

Yılbaşı çekilişinde ne almalıyım?

kediye alacağın şeye ihtiyacı olmayabilir ama araba temizlik kiti gibi bir şey her türlü güzel olabilir.
  2. NaberlaneNEsbAtUr

Laptopum 170hz destekliyor mu ?

hocam hdmi ile 144hz e kadar destek var type c to display ile bağlamanız gerek. Display Port: 1920 x 1080 (Up to 170Hz) HDMI™: 1920 x 1080 (Up to 144Hz)
  3. NaberlaneNEsbAtUr

monitör marka modeli nedir?
  4. NaberlaneNEsbAtUr

kablo ve laptop destekli ama monitörünüz hdmi ile 170hz desteklemiyor olabilir. monitör modelinize göre bakın. eğer öyleyse type c to display port kablo ile sorunu çözebilirsiniz.
  5. NaberlaneNEsbAtUr

15-20k Bandı Telefon Önerisi

a56 beklenebilir.
  6. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim TCL Movetime Akıllı Çocuk Saati 3.773 tl

istediğin zaman sim üzerinden telefonla konuşma. istediğin zaman kamera ve mikrofon üzerinden çocuğu izleme gps takip etme gibi özellikler hemde bu fiyata. 4 yaşındaki çocuğa huawei saat alırsan 13 yaşında anca normal takabilir o zaman kadar saat çöp olur zaten.
  7. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim Hifilife kasım indirimleri

candırda biraz pahalı be. bookshelf hoparlör alacağım Türkiye'de almak çok zor yurtdışından getirteceğim. 1730707505 amfi lerde aynı şekilde yurtdışının en az 2 katı Türkiye'de.
  8. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim Anker 30W 40.000mAh Powerbank 2.703 tl🔥

65 watt olsa el konsolları için müthiş olurmuş.
  9. NaberlaneNEsbAtUr

Sıfır RPM kullanmalı mıyım?

olmaz hergangi bir sorun. oyundan sonra bir müddet 50 drecelerde gezebilir sıkıntı yok.
  10. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim Samsung Galaxy Fit 3 🔥1.399 TL (Son 1 Yılın En Düşük Fiyatı)

visa ile 200tl indirim diyor yani 1200tl ye geliyor.
  11. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) 2899TL TL

genel olarak bass çözünürlüğü ve karakteri iyi bir kulaklık. bassları iyi demek çok yüksek bass demek değildir. ayrıca buds 2 pro nun bassları ortalama diğer kulaklıklardan biraz yüksek bu beni rahatsız ettiği için eq yaparken biraz kısıyorum sub bassları.
  12. NaberlaneNEsbAtUr

Hiç motor sürmedim genel motorsiklet ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

motosiklete başlangıç olarak scooter çok iyi olur. ayrıca mesela tmax gibi 500-600 cc olan scooterlar da mı motosiklet değil?
  13. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) 2899TL TL

bence bassları iyi bir kulaklık zaten 2 sürücülü olduğu için tizler ve basslar birbirine karışmıyor. yükseklik olarak basslar ortalama üzeri, kalite olarak çok iyi. 1729663103 airpods 2 en büyük rakibi. anc dışında gayet iyi bir kulaklık. anc rakiplerine göre çok az geride bence.
  14. NaberlaneNEsbAtUr

İMEİ Kaydı Hakkında Bilgi Edinme

hayırlı olsun infinix telefonlarda direnç değil yazılım ile oluyor zaten gayet basit.
  15. NaberlaneNEsbAtUr

İMEİ Kaydı Hakkında Bilgi Edinme

infinixlerde silinmiyor facebook ta birkaç kişi var yapan.
  16. NaberlaneNEsbAtUr

400.000₺ BÜTÇEYE UYGUN ARAÇ ÖNERİSİ

hocam öyle ama biraz araştırmayla bulunabilir bence.
  17. NaberlaneNEsbAtUr

400.000₺ BÜTÇEYE UYGUN ARAÇ ÖNERİSİ

accent era
  18. NaberlaneNEsbAtUr

Yardım Tok oğlu tok sesli modern klavye önerisi (1000-2000tl)

30 euro sınırı nasıl oluyor?
  19. NaberlaneNEsbAtUr

❌İndirim Bitti! Redmi Watch 5 Active Siyah Trendyol'da 1.199 TL

ekranı amoled ve birkaç özellik ekelenen modeli watch 5 lite a da bakabilirsiniz biraz daha pahalı ama f/p olarak gayet iyi. geçen hafta babama aldım.
  20. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim LEGO Speed Mercedes- AMG G 63 ve Mercedes- AMG SL 63 🔥1.709₺🔥

sl63 kötü duruyor be 1729007345 g63 fena değil zaten kare gibi olduğu için gerçektede
Top Bottom