Arama sonuçları: *

1. RTX 5090 / 4090 / 3090 / A6000 – (ADETLİ ALINIR)

Comment by 'Dx Muum' on the classified ad 'RTX 5090 / 4090 / 3090 / A6000 – (ADETLİ ALINIR)'

ASUS RTX 5080 TUF 16G OC ilgilenirseniz dm
  2. Ddr5 ram alınır

Comment by 'Dx Muum' on the classified ad 'Ddr5 ram alınır'

GSKİLL TRİDENTZ5 ROYAL SİLVER 6400MHZ 2x16GB RAM CL32 Ne fiyat verirsiniz
  3. SON FİYAT SON 3 GÜN !!!!!!!!!!!!!!!!!

Satılık SON FİYAT SON 3 GÜN !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pazarlık teklif edecekseniz hiç yazmayın son fiyat dediğim gibi. Kart 2025 şubat ayında alındı 1 yıl 10 ay garantisi var kutusu faturası garantisi her şeyi var
    70,999.00 TRY
  4. Dx Muum

120K LİMİT ÇIKTI SİZCE ALINIR MI

Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1774546054 Hiç kredi kartım yokken 2k limitli kredi kartını alana kadar canım çıktı hiçbir banka vermedi. En son 4kbankın binasına gittim oradaki kadınla çıkarttırdım
  5. Dx Muum

Yani bende mobilden baktım maxipuan diye bir kart var sadece onu gösteriyor onun aidatı 1114tl olarak gözüküyor belki müşteri temsilcisiyle konuşsam başka kart da verebilri
  6. Dx Muum

yıllık 1114tl + bişey vergisi unuttum adını
  7. Dx Muum

Onaylamak için müşteri temsilcisini aradığımda öyle bir yetkisi oluyor mu. biraz ağlasam aidat fazla geliyor onaylamak isterim vs. desem
  8. Dx Muum

bu kadar limit nasıl çıkıyor hocam ya bide işbankası yani, 4kbanl falan olsa anlicam
  9. Dx Muum

öyle oluyor mu ki hocam bilgim yok
  10. Dx Muum

Bide bu limit bana nasıl çıktı onuda anlamadım
  11. Dx Muum

Yok hocam ya :D ben biliyorum kendimi. güncel hayatımda bir yere 1 kuruş borcum olduğunda günü gelmeden ödeyen biriyim rahat olamıyorum yoksa. kart patlatma falan olmaz
  12. Dx Muum

yıllık 1114 tl falan dı kart ücreti ay sonu ekstreye yansıyomuş borcu aylık 95tl ye falan geliyo çok bişey değil gibi 1774545431 Patlatmam hocam emin olun yani o kartı kullanmam bile.
  13. Dx Muum

Bence de almak mantıklı kendime güveniyorum çünkü, 2k limitli kartımı bile harcamıyorum yani ben biraz şeyim param varsa yerim yoksa otururum evde. ama 120k limitin köşe de durmasıda iyi gibi bence
  14. Dx Muum

Üniversiteye giden birisi hangi bankadan hesap açmalıyım?

Akbank kullanıyorum ben, çat diye 2k limit verdiler. 5dk sürdü. Diğer bankalar çok sorguluyolar sanki 100k istiyoz
  15. Dx Muum

Arkadaşlar 19 yaşında öğrenciyim, düzenli gelirim yok ama aile desteği alıyorum, bu bazen az oluyor bazen çok oluyor. Hesabıma baya giriş çıkış oluyor yani iş bankasından 120k limitli kredi kartı çıktı diye aradılar onaylamam için. Başka bir banlkada 2k limitli kredi kartım var ve neredeyse onu...
  16. BAYRAM ÖNCESİ SON FİYAT

Satılık BAYRAM ÖNCESİ SON FİYAT

her parçanın kfg'si mevcuttur ürünlerin hepsi 2025 yılının başında almıştır pazarlığa açıktır ölü fiyat vermeyin sistemi yolda bulmadım sadece ciddi alıcılar ciddiye alınacaktır lütfen fiyatta ısrarcı olmayın bu parçaların ederini bilmeden koyduğum fiyatın yarısını yada dörtte üçünü teklif...
    150,000.00 TRY
  17. Dx Muum

50K YI GEÇMEYECEK ŞEKİLDE LAPTOP ÖNERİSİ

bunun 5060 lısına bakıyordum şimdi
  18. Dx Muum

Hocam peşin fiyatına 9 taksitli alacağım
  19. Dx Muum

tuf serilerine doğru kayıyorum o zaman
  20. Dx Muum

Hocam victus , tuf , msi falan bakıyordum da anlamadım bu nasıl iş herkes bir markayı kötülüyor , victus da sensör sorunu var , tuf ısınıyor , msi kırılıyor diyorlar, ne alıcam bulamadım
Geri