Arama sonuçları: *

1. Dx Muum

13500TL EN İYİ TELEFON

Tecno coman 40 pro 5g 12+12
  2. Dx Muum

13500TL EN İYİ TELEFON

Telefonu yarım saat önce aldım şimdi eve geldim
  3. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Tecno Camon 40 Pro 5G (12 GB) bu telefona kaydım şuan.
  4. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Hocam epeyden baktım ınfinix note 50 pro 76 puan almış , bu fiyatta baktığım telefonların hiç biri neredeyse 70 bile alamamış 1769998171 bütçe olarak note 50 pro 12500 lira falan , tecno camon 40 PRO 12750 , özellik bakımından da note 50 pro baya önde gözüküyor epeyde 1769998430...
  5. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

ınfinix note 50 pro 12+12 alınır mı
  6. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

evet
  7. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için, sitesine baktım 14t bi tık bütçeyi aştı ama çokta almak istedim şuan
  8. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Tam bilmiyorum ama telefonu sıfırlayınca imei siliniyor zaten , imeilsiz telefona da imei atılmaz mı 1769983800 Hocam, ama onu bulmak sıkıntı işte ya, İstanbul avrupa yakasında oturuyorum hangi telefoncudan o fiyata kaçak mi 14T bulabilirim ki
  9. Dx Muum

Çözüldü✓ SİTE DOLANDIRICI MI?

Mail adresslerinde zaten ı kullanılmıyor birde @ sonraki kısım yazmış
  10. Dx Muum

Yardım Bu klavye alınır mı?

Hocam manyetik vs mekanik videolarını izlerseniz daha net anlarsanız bence benim anlatmamdansa. Manyetik klavye alabilme gibi bir durumunuz varsa mekanik tercih etmeyin bence. En azından benim fikrim böyle
  11. Dx Muum

Çözüldü✓ SİTE DOLANDIRICI MI?

Hocam sitenin girişindeki resimler bile hd değik 144p resimler , ki aşırı basit şekilde yapılmış bir site. geçmiş olsun
  12. Dx Muum

Hocam ilk attığınız klavye aula win60 manyetik switch , şimdi attığınız klavye ise mekanik. dediğim gibi salı günün bekleyin belki indirime girer kb904l inidirmde 1700 1800 lira falan oluyo, bütçeyi yine aşıyorsa ben sizin yerinizde olsam aula win60 ı alırım manyetik switch olduğu için
  13. Dx Muum

Havit KB904L 1769976593 Havit her salı belirli ürünlerde indirim yapıyor ve kb904l i indirme sokalı baya oldu. sanırım stokta yok ama trendyol , hepsiburada gibi yerlerde satılıyor. eğer istersen salıyı bekle belki indiirme girer
  14. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

YD c serileri ucuz diye biliyorum
  15. Dx Muum

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

En fazla 15 bin tl olmak şartıyla yurt dışı telefon önerebilir misiniz
  16. Dx Muum

İstanbul Avrupa Yakasında Yurtdışı Cihazı Satan Satıcı Var Mı?

Bakıyorumdai, mağazalardan almak istiyorum. Imei garantisi verdikleri için sahibinden yd satan mağazalara çok denk gelemedim. geldikliermde de genelde istediğim modeli bulamadım
  17. Dx Muum

Baktım şimdi full iphone
  18. Dx Muum

Hocam burdan nasıl alcaz, güvenilir gibi gözükmüyor
  19. Dx Muum

Mağazarla genelde imei garantisi veriyor 1769963727 En uygunu 16k falan şuan
  20. Dx Muum

Uygun fiyatlı bulursam poco x7 pro, ya da note 13 pro plus
Geri