Arama sonuçları: *

1. tuncay_34

Sizce nasıl Alınır mı?

Merhaba Arkadaşlar, https://www.incehesap.com/msi-g2712f-27-ultra-rapid-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-71481/
  2. tuncay_34

İTOPYA DOĞUM GÜNÜ İNDİRİMİ ASUS ROG STRİX GO KULAKLIK

Merhaba hocam hayırlı olsun, Söylendiği gibi şarjı baya yeterli mi? Ben 12 saat pcdeyım! Bende indirimle aldım yarın elimde simülasyon oyunları oynuyorum zaten ses kasmayla işim yok bana yeterlidir diye düşünüyorum,Tek düşüncem inşallah kısa zamanda kulaklık pedleri yıpranmaz. :)
  3. tuncay_34

ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Kulaklık 1999₺

Sipariş verdim yarın elimde inşallah bana yeterli bir ürün fıyatı en uygun şuan itopya
  4. tuncay_34

Pc Oyunları İçin Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhaba Arkadaşlar; Bilgisayar oyunşarında kulak içi kulaklık önerir misiniz? Mesala Rampage ürünlerinin hangi modeli olabilir? Örnek Foto 👇
  5. tuncay_34

Sizce Hangi Tableti Almalıyım?

Merhaba Arkadaşlar Bu iki tablet arasında kaldık ve karar veremedik yardımcı olursanız seviniriz? https://www.epey.com/tablet/karsilastir/724998-748514/lenovo-tab-m10-hd-2-nesil-tb-x306f-za6w0121tr_samsung-galaxy-tab-a8/
  6. tuncay_34

Bu 2 laptoptan hangisi alınır?

Monster öneririm her bakımdan kalite ve sınırsız hizmet ayrıca 6 yıldır kullanmatayım abra 5 den sonra t7 kullanıyorum hiçbir sıkıntım problemım olmadı bir ürün alırken kalite+hizmette çok önemli herhangi sorunda problem cıkartmayan bir teknık destek vs. bu benim düşüncem yınede tercıh meselesi.
  7. tuncay_34

Steam Açılmama Sorunu!!!

Merhaba Arkadaşlar; Bilgisayarı açıyorum bazen steam otomatik açılıyor,bazen hiç açılmıyor mecburen bılgısayarı yeniden başlatıyorum bunun başka çözümü yok mu?
  8. tuncay_34

144 Hz IPS 27' Hangisi Sizce ?

Merhaba ben ets 2 fernbus gibi benzeri oyunları oynuyorum ve video Editleyip kanala atıyorum.Yinede 24' mü diyorsun?
  9. tuncay_34

MSI Monitörlerde İndirim

Amazonda da var indirim
  10. tuncay_34

144 Hz IPS 27' Hangisi Sizce ?

Merhaba Arkadaşlar; Amazon.tr indirim var sizce hangisini almalıyım? Laptopda kullanacağım(i7 10.nesi rtx2070 ıps ekranlı laptop) 1. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B093JDH9SQ/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM 2...
  11. tuncay_34

Tabletimi 2.Ekran Nasıl Kullanabilirim?

30 dk oldu iyi şu an kablosu derken şark kablosuylamı? 1648632564 30 dk oldu iyi şu an kablosu derken şark kablosuylamı?
  12. tuncay_34

Yaptım Arkadaşlar tek bir programla SpaceDesk uygulamasını iki cıhazada yükledim oldu (y) 1648631203 Teşekkürler 1648631244 Düşünmem yeterli teşekkürler hallettim
  13. tuncay_34

Android Cihazınızı Bilgisayarınızın 2. Ekranı Olarak Nasıl Ayarlayabilirim? Elimizde 2016 yılında aldığımız Samsung Galaxy Tab SM-T560 cihazımız var ama son güncellemler gelmediği için çok kullanamaz olduk çoğu uygulamayı açmıyor.Bende bu nedenle laptopda 2.ekran yapma şansım var mı diye bilgi...
  14. tuncay_34

Kaliteli USB Çoğaltıcı Önerisi!!!

Birde marka belirtseydin veya üründen görseller verseydin :}
  15. tuncay_34

Kaliteli USB Çoğaltıcı Önerisi!!!

Merhaba Arkadaşlar, Laptop kullanıyorum iyi bir usb çoğaltıcı arıyorum öneriniz nedir? Klavye mouse Kulaklık ve g29 kullanıyorum ama laptopda sadece g29 ve sogutucunun ıkı usb'sini kullanabılıyorum. Soğutucu usb yeterli gelmiyor,özellıkle kulaklıkta şimdiden önerilerinizi bekliyorum. Resim...
  16. tuncay_34

Yardım Logitech G29 almalı mıyım?

Ne zaman kaca aldınız satıcı neresı bu konuda yazma sansınız var mı?
  17. tuncay_34

Yardım Logitech G29 almalı mıyım?

Merhaba aldınız mı?Direksiyon seti?
  18. tuncay_34

Logitech G29 Direksiyon Seti

Birkaç kez buldum dolandırıcı olmuş millet en iyisi sıfır alayım dedım ama satıcılar guvenılır mı? Bakalım denk gelırse yıne alacam. birde burası var İstanbul içi alımlarda 3 saate kapıda ürün https://kegames.net/ full set 5700TL
  19. tuncay_34

Logitech G29 Direksiyon Seti

Bende bunu bulmustum mesaj beklerken ürün satıldı
  20. tuncay_34

Öneri 900 Derece Direksiyon Seti Önerisi

Naptınız aldınız mı? Bende bu satıcıyı dunuyorum Istanbul içi 3 saatte kapıda ürün son durum hakkında bılgı verırsenız sevınırım.
Geri