Arama sonuçları: *

1. B

Laptop Aldım, Kasma Sorunu Var

İade olmuyor maalesef. Ssd ram ve apu yükseltmesi ile performansı arttırabilir miyim?
  2. B

Ekran kartı alıp kökten çözmek istedim ama sanırım ekran kartı takılanıyormuş. Bunun yerine apu yükseltip 4gb ram ve ssd ile desteklemek istiyorum
  3. B

Üniversite derslerim için çok acil ihtiyacım olduğu için aldım ve ciddi anlamda çok pişman oldum. Keşke derslerde kalsaydım da almasaydım diyorum kendime
  4. B

İşte işin can alıcı tarafı orası 5bin tl verdiğim laptop 720p video bile açmakta zorlanıyor.
  5. B

Norton var onu kullanıyorum geldiği gibi tarattım ekran kartı yerine grafik kartı olduğu için bu kadar ağır olduğunu düşünmekteyim. Ekran kartı takılmıyor sanırım SSD ve RAM ile biraz daha performans arttırabilir miyim? 1604164128 Bırak lolü 720 p video izlemekte zorlanıyorum :) Performansı...
  6. B

Alırken derslerim için almıştım lakin dün geldiği halde bi girip internette dolaşayım dedim ciddi bir şekilde ağır YouTube de inanılmaz bir kasma sorunu var bunu da geçtim call of duty mobile gibi bir çok mobil oyunu bile açmıyor
  7. B

Driver vb her şey yüklü olarak geldi mağazadan 0 cihaz aldım
  8. B

Arkadaşlar merhaba. Dün kendime yeni bir laptop aldım. Yalnız cihazım çok ağır YouTube de video izlerken bile arada bir kasma sorunu oluyor ve hiçbir şekilde en kötü grafikte bir oyun bile açmıyor. Ben laptobum da mümkünse ekran kartımı yükseltmek istiyorum(grafik kartı var sanırım cihazımda)ve...
Top Bottom