Arama sonuçları: *

• Users: Atius
  • Order by date
  1. Atius

🔥İndirim I5 12400F RTX 4060 Sistem 19.499 TL

20k üstüne ddr5 alamıyorsak altın alıp kenarda bekletmekte fayda var acelemiz yoksa ddr4 alınmaz artık
  2. Atius

🔥İndirim G.SKILL CL36 DDR5 6000MHz Ram 🔥1.799 TL

Bedava ve iyi ram hem de cl36...
  3. Atius

🔥İndirim Sistem videosu modart her şey dahil 19.999 tl

mAtomBilişim
  4. Atius

F/p gamepad önerisi lazım

bu konu üzerinden yardımlaşalım beraber kol bulalım hocam ben de kurtulayım arama derdinden :D Şöyle bir kol önermişler üst konuda...
  5. Atius

F/p gamepad önerisi lazım

xboxtaki sorunu ve neden garantiye vermediğinizi sorabilir miyim ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ona göre başka ürün bakayım
  6. Atius

Yardım STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Alınır mı?

Şu linkler karar vermeme yeterli oldu alıyorum
  7. Atius

Logitech kullanmayı düşünmüyorum dediğim gibi üstteki sebeplerden dolayı nova pro ve nova 7p arasında kaldım wireless sürümleri
  8. Atius

1x Logitech G930 2x Logitech G933 2x Logitech G Pro X geçmişim var ve Logitech'ten artık kurtulmayı düşünüyorum hepsinin mutlaka bir yerinde kronik sorun var şuan g pro x kullanıyorum kafamı sağa sola çevirince sağ kulaklıktan hışırtılar geliyor o yüzden Logitech dışı bir kulaklık bakıyorum...
  9. Atius

EA Play eski fiyattan yenileme

1 ay kala geldi
  10. Atius

Mt2 Runik Korumasını Trojan Olarak Görüyor Kaspersky

Bugün https://merlis.eu/ açılacak göz atmanı tavsiye ederim 2 yıldır üzerinde çalışılan bir proje
  11. Atius

Mt2 Runik Korumasını Trojan Olarak Görüyor Kaspersky

Sistemi sürekli olarak izleyen bir dosya yasal suç sayılır, game taraflı korumalar içereren korumalar kullanmaları gerekli dosyayı virüs olarak algılaması çok doğal fakat "Sunucu sahipleri sistemi sürekli olarak izlediği için virüs olarak görmesi normal diyor." normal bir cümle değil. Bu oyunu...
  12. Atius

EA Play eski fiyattan yenileme

EA play aboneliğimi yenileme isteğimi sordu diğer ay eski fiyattan yenilenecek olarak görünüyor. EA Pro kullanıyordum bu üyeliği otomatik olarak yenilersem fifa 25i oynayabilir miyim?
  13. Atius

max 25K Laptop önerisi

https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr-i5-12450hx-8-gb-512-gb-ssd-rtx4050-156-dos-dizustu-bilgisayar-55043987?magaza=gti-bilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu mu hocam 1720607110...
  14. Atius

max 25K Laptop önerisi

attıklarınızın hepsi alınası beyler karar veremiyorum :D 1720606240 bunu sipariş veriyorum
  15. Atius

max 25K Laptop önerisi

bu güzel gözüküyor
  16. Atius

max 25K Laptop önerisi

hocam taksitle alacağım için 25kyı geçmemeye çalışıyorum
  17. Atius

max 25K Laptop önerisi

almadım daha
  18. Atius

max 25K Laptop önerisi

bütçemi aşıyor hocam kredi kartı ile alıcam 40kya çıkıyor bu :(