Arama sonuçları: *

1. S

Paypal hesabım yok para çektiğine dair mesaj geliyor

Endişelenmem gereken bir şey yok diyorsun yani sağolasın kardo
  2. S

Ne yapmam gerekiyor benimle ne alakası var sadece mail olarak kı bana atılmış
  3. S

Paypal hesabım yok fakat bu şekilde mailler alıyorum bugünden beri nasıl olabiliyor böyle bir şey ve nasıl önlem alabilirim
  4. S

Pubg crush verdi açılmıyor help

pubg process has crashed yazısı çıkıyor ne yapmam lazım oyuna giremiyorum
  5. S

Ekran kartı ve işlemci önerisi

Yorumun için teşekkürler ama nvdia dan peki Ryzen 5 3600 + RTX 2060 lı sistemde dar boğaz olurmu sence ben baktığım zaman dar boğaz olduğu gözüküyor işlemciyi daha üst seviyeye taşıyamazmıyız bu anakartla ?
  6. S

Ekran kartı ve işlemci önerisi

Sistemim şu şekilde Asus B450M-K II AMD Ryzen 3 3100 XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz CL16 Asus Phoneix GTX 1650 Super OC İşlemciyi değiştirmeden ekran kartımı değiştirmek istiyorum ne alabilirim tavsiyeniz ne olur Ve İşlemciyle değiştirsem bu anakarta max alabiliceğim işlemci ve ekran kartı...
  7. S

SİSTEMİM İÇİN HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ

Asus B450M-K II AMD Ryzen 3 3100 XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz CL16 Asus Phoneix GTX 1650 Super OC Patriot Burst 480GB 2.5" SSD Sharkoon SHP V2 650W 80+ Sharkoon Lit 100 ARGB Oyuncu Kasası EKRAN KARTINI SATIP YENİ BİR EKRAN KARTINA GEÇMEK İSTİYORUM.
  8. S

BU 3 KULAKLIK ARASINDA KALDIM

Şanki kulaklığımdan önce rampage comfort kullandım 1.5 yıl kadar sonrasında rampage drop aldım fakat hiç memnun kalmadım şimdi ise tekrardan kulaklık alıcam bu 3 kulaklıktan hangisi ni almak daha mantıklı veya şuanda usb girişli max 1500 tl ye kadar kulaklık önerebilir misiniz?...
  9. S

CS2 KELEBEK MAZİ ÇİKTİ

REİS Bİ KONUŞABİLRİMİYİZ KONUYU S@K@RYALI/20 DİSCORDDAN EKLE REİS
  10. S

CS2 KELEBEK MAZİ ÇİKTİ

RÜYALAR KABUSLAR REİS 1698332925 :d
  11. S

CS2 KELEBEK MAZİ ÇİKTİ

1698332663 Kasa düstü öylesine actım reis 😃 1698332729 Buluşma yapar öyle tradeleriz reis
  12. S

CS2 KELEBEK MAZİ ÇİKTİ

Kelebek mazi çıktı tahmini ne kadar fiyata gider steam da baktıgımda en son ocak ayında satısı olmuş 54.000 tl güvenilir nereye satabilirim
  13. S

KLAVYE ARIZALANDI ÇALIŞMIYOR

reis misafir çocukları girmiş odaya oda dağılmıştı kalvye pc den sökülü bi halde yatağın üstünde duruyordu
  14. S

denedim klavye çalışmıyor
  15. S

Denedim ama sonuç yok 1697653147 denedim yok
  16. S

klavye pc ye takılıyken bilgisayarı çatığım zaman bilgisayarın kasasının ışıkları sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayar başladığında sistem başlamıyor tekrardan kapanıyor pc çalışırken taktığımda ise hiç bir şekilde klavyeyi algılamıyor klavyem...
  17. S

Bilgisayarım da internet için teledonumu kullanıyorum fakat ping çok yüksek

Ping değeri 50ms-1000ms arasında sürekli geziyor bazen 1 2 saatlikte olsa sabit 50ms alıyorum sonrasında tekrardan dalgalanma başlıyor pc de veya telefonumda hiçbir şekilde yükleme vs bir şey yok yardıme dermisiniz? belki hızlandırma için bi taktik verirsiniz HIZ TESTİ SONUCU...
  18. S

klavye onerısı max 700

bu klavye ayarında klavye onerısı 100 200 tl oynayabılır https://www.trendyol.com/rampage/kb-gx65-simula-usb-rgb-aydinlatmali-4-makro-tuslu-bilek-destekli-gaming-oyuncu-klavyesi-p-213971081
  19. S

forza horızon 5 etraftaki ogeler yuklenmıyor

Asus B450M-K II AMD Ryzen 3 3100 XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz CL16 Asus Phoneix GTX 1650 Super OC Patriot Burst 480GB 2.5" SSD görüntü ayarları orta ve yuksek arasında foroğraftaki soruna bi çözum lütfen...
  20. S

forza horizon 5 etraftaki nesneler yüklenmiyor

gtx 1650 s 1661344511 görüntü ayarları yuksek ve orta arasında
Geri