Bilgisayar açıldı kurdum yeni Windows kurdum iyi hoş amd ryzen driverini kurdum r5 2600x fakat sonra ram değerlefi uygulamada 1600 gözüküyordu fakat ramim 3200 mhz x2 de yazmıyor du ve biraz yavaş geldi gözüme sistem bende 3000 yaptım işlemcimden ötürü fakat kapandı ve daha da ekran gelmedi...
çıkardım knk baktım hiçbirşey yok switch sökmedim sadece tuşu çıkarıp baktım yok hiçbirşey ve hergün düzenli olarak temizliyorum
1604440288
tüm tuşları çıkartıp öyle mi temizleyeeyim
yeni aldığım hydra r 6 rgb blue switch klavyem bazen w ve d tuşu algılamıyor 50 milyon tıklama ömrü var biraz sert basınca düzeliyor 1 kaç gün sonra yine aynısı çıkarıp sert üfleyince 1 hafta düzeliyor bilen varsa yardım etsin lütfen
Kankam ayarlada aşağıya doğru in bir ayar var onu kapatman lazım ben 70 fps alıyorum 2 çekirdekli işlemci 1 gb 128 bit ekran kartı ile 720 p de dust 2 mapinde
Knk mini ATX bir sistem düşündüpğn işlemci ve anakart güzel fakat gpu olarak RX 460 eski artık ve 2 GB VRAM günümüze göre yetersiz ama GTX 1650 takmanı öneririm
MSI g41m-p33 combo bir anarkartım ve çoğu çözüm yöntemini denedim ama bir türlü bios modlayamadım win 7 de sorunsuz çalışıyor win 10 da kasarak çalışıyor eski işlemcimi taktığım zaman e8500 eski haline geri dönüyor ve daha az kasıyor lütfen yardım edin