Arama sonuçları: *

1. WertSHN

Yeni parçalarla sistem topladım açılmıyor

Bilgisayar açıldı kurdum yeni Windows kurdum iyi hoş amd ryzen driverini kurdum r5 2600x fakat sonra ram değerlefi uygulamada 1600 gözüküyordu fakat ramim 3200 mhz x2 de yazmıyor du ve biraz yavaş geldi gözüme sistem bende 3000 yaptım işlemcimden ötürü fakat kapandı ve daha da ekran gelmedi...
  2. WertSHN

Öneri çözüldü

çıkardım knk baktım hiçbirşey yok switch sökmedim sadece tuşu çıkarıp baktım yok hiçbirşey ve hergün düzenli olarak temizliyorum 1604440288 tüm tuşları çıkartıp öyle mi temizleyeeyim
  3. WertSHN

Öneri çözüldü

yeni aldığım hydra r 6 rgb blue switch klavyem bazen w ve d tuşu algılamıyor 50 milyon tıklama ömrü var biraz sert basınca düzeliyor 1 kaç gün sonra yine aynısı çıkarıp sert üfleyince 1 hafta düzeliyor bilen varsa yardım etsin lütfen
  4. WertSHN

Alırım bir hayırlı olsun...ROG STRİX

evet haklısın dikkat etmemiştim bi an önce arıştırıp cevabını bulması lazım
  5. WertSHN

Alırım bir hayırlı olsun...ROG STRİX

sğdlasdas knk efsane kart ya 1604436505 güle güle kullan kankam
  6. WertSHN

Yardım Laptop'a yeni harddisk aldım çalışmıyor

knk çıkış sayısı farketmiyor sadece sata ve sata güç kablosunu bağla çalışır problem olmaz
  7. WertSHN

Sistem Yeterli FPS Düşük (CS:GO)

Kankam ayarlada aşağıya doğru in bir ayar var onu kapatman lazım ben 70 fps alıyorum 2 çekirdekli işlemci 1 gb 128 bit ekran kartı ile 720 p de dust 2 mapinde
  8. WertSHN

Gaming Laptopa Klavye Takmak Gerekir mi?

laptop ney eğer sıradan bi klavyesi varsa fps oyunlarında tuş gecikmelerinden belki fark eder ama gaming laptop sanmam yinede modeli ney bakalım
  9. WertSHN

Monitöre mürkkep değdi seri yardım lazım

kankam eğer selülozik tiner varsa onla sil eğer yoksa aseton la temizle kesin sonuç :d
  10. WertSHN

işlemci sanallaştırma nedir

aynen bende de aynısı yazıyor cevabı bilen varmı ?
  11. WertSHN

Yardım X5450 işlemci bios microcode ekleme

Kimse yokmu ?
  12. WertSHN

ileriye dönük mini itx sistem toplamayı düşünüyorum

Knk mini ATX bir sistem düşündüpğn işlemci ve anakart güzel fakat gpu olarak RX 460 eski artık ve 2 GB VRAM günümüze göre yetersiz ama GTX 1650 takmanı öneririm
  13. WertSHN

Yardım X5450 işlemci bios microcode ekleme

MSI g41m-p33 combo bir anarkartım ve çoğu çözüm yöntemini denedim ama bir türlü bios modlayamadım win 7 de sorunsuz çalışıyor win 10 da kasarak çalışıyor eski işlemcimi taktığım zaman e8500 eski haline geri dönüyor ve daha az kasıyor lütfen yardım edin
Top Bottom