Arama sonuçları: *

1. W

Mercedes Benz Amg paspasları

Selamlar sayın donanım arşivi forum üyeleri, Elime mercedes benz pas pasları geçti Konuya hakim birisi varsa tahmini fiyatları ne kadardır? teşekkür ederim.
  2. W

Python Pyaudio sorunu Pycharm kullanıyorum

Selamlar pip install PyAudio komutunu çalıştırdığımda ERROR: Command errored out with exit status 1: hatasını alıyorum Outputda bunu görüyorum Collecting PyAudio Using cached PyAudio-0.2.11.tar.gz (37 kB) Building wheels for collected packages: PyAudio Building wheel for PyAudio (setup.py)...
  3. W

İbanez RGA42 alınır mı?

Merhabalar 1.5 yıldır İbanez grg170dx kullanıyodum yeni bir elektro gitar almak istiyorum aklımdaki ibanez rga42 sizce alınır mı artıları neler eksileri neler ne gibi faydaları var ve EQ sistemini açıklamanızı isticem Teşekkür ederim
  4. W

Elektro Gitar manyetik önerisi

Merhabalar yaklaşık 1 yıldır İbanez GRG170DX - BKN kullanıyorum manyetikleri oksitlendi wd-40 sıktım az bişey pas çıktı fakat daha zorlamak istemiyorum manyetikleri değiştirmek istiyorum 900tl bütçem var f/p manyetikleri sıralarsanız çok sevinirim NOT : bütçem 900tl diye 900tl ye kadar...
  5. W

Yamaha LB70 chappy motora ehliyet gerektiriyor mu?

Arkadaşlar Öncellikle Merhabalar Yamaha LB70 chappy modeli ehliyet gerektiriyomu gerektiriyosa hangisini gerektirdiğini söylermisiniz
  6. W

Seraph Of the end cilt 4'ü nerden bulabilirim

@pickpocket maalesef hepsinde tükendi yazıyor :(
  7. W

Seraph Of the end cilt 4'ü nerden bulabilirim

Başlıktada yazdığım gibi Seraph of the end cilt 4 TR de satan yer bulamadım bildiğiniz yer varsa yazarsanız çok müteşekkir olurum
  8. W

6500tl sistem tavsiyesi Monitör Hariç

Arkadaşım 24 eylülde toplamıştı o zamanlar dolar 7,80 civarıydı ama tek sıkıntısı benim için markalı olmasıydı açıkcası ben kendim toplamak isterim bilgisayar bileşenlerini o yüzden hiç bakmamıştım şuan keşke alsam diyorum :(
  9. W

6500tl sistem tavsiyesi Monitör Hariç

Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi 6500tl ye pc bakıyorum. Aklımdaki bileşenler Cpu Ryzen 5 3600 Gpu Asus Tuf Gtx 1660 super Ram Adata Xpg Gammix 8gb x2 Anakart Asus Prime B450M-K SSD Kingston A400 Psu FSP hv pro 550w 80+ Kasa Daha belirlemedim İşlemci Soğutucu Cooler Master ML240L
Top Bottom