Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

Görüntü alamıyorum

Yeni topladım anakart ve islemci sıfır, ram ve PSU ikinci el psu voltaj değerleri normal ekran kartı ise eski bilgisayarimdan çıkarttığım çalışan bu ekran kartı vardı onu taktım ama görüntü alamadım sebebi ne olabilir fanlar dönüyor ışıklar yanıyor herşeyi de taktigimi dusunuyorum ama görüntü...
  2. groovy pancake

🔥İndirim Trendyol 1200/300 IT İndirim Kodu

Mpk R5 5500 aldım 2500tlye kupon sayesinde
  3. groovy pancake

Amazon indirimlerinden fan ve işlemciyi ayrı ayrı almayı düşünüyorum mantıklı mı

Sadece satıcının Amazon olduğu ürünlerde geçerliymiş
  4. groovy pancake

Amazon indirimlerinden fan ve işlemciyi ayrı ayrı almayı düşünüyorum mantıklı mı

3000tlye 1000tl olacak olan indjrimden R5 5500 ve wraith stealth i ayrı ayrı almayı planlıyorum (mpk olan versiyonda yine 3000 TL'yi geçmiyor tutar) 3000 TL'ye ulaşması için mantıklı mı R5 5600 e falan baktım ancak stok sogutucunun 5600 ve 5600x için yetersiz olduğunun söylendiğini gördüm...
  5. groovy pancake

🔥İndirim Prime'e Üye Ol 100TL Kupon Kazan!

prime üyesiyim kullanabilir miyim
  6. groovy pancake

1500tlye bunlari almak mantıklı mı

İyi dedin teşekkür ederim
  7. groovy pancake

Boyleymis 1762156389 1tb SSD de varmış kasanın içinde
  8. groovy pancake

Onu kendisi de bilmiyor ama görüntülü konuşurken gösterdi güzele benziyordu
  9. groovy pancake

Benim şuanda halı hazirda bir külüstür var buna 7-8k daha harcayarak doğru düzgün kullanılabilecek bir bilgisayar elde etmeye çalışıyorum anakart çok eski olduğu için ilk anakart ram ve işlemci almayı düşünüyorum ki anakarti da aldım MSI a520m a pro aldım R5 5500 almayı düşünüyorum bende hali...
  10. groovy pancake

GÜNCELLEME : AMD GERİ ADIM ATTI 5000-6000 Serisi Gpu Lar İçin

cpu diye okudum kafayı yiyordum daha 2 gün önce am4 anakart sipariş ettim
  11. groovy pancake

18 Yaş İçin Kart Önerisi

benim 8 bin şuanda arttırmak istesem artar diye düşünüyorum
  12. groovy pancake

18 Yaş İçin Kart Önerisi

İş Bankası kullanıyorum memnunum
  13. groovy pancake

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

MSI a520m pro aldım 1900tlye düşmüştü 100tl de kuponum vardı 1800 TL'ye aldım
  14. groovy pancake

Öğrenciyim parça parça pc toplamayı düşünüyorum nasıl ilerlemeliyim

ağır oyunlar oynamayacağım lol cs gibi oyunlar oynarım
  15. groovy pancake

Stok fan ile hiç kullanamaz miyim ne kadar süre idare eder
  16. groovy pancake

dikkat edeceğim hocam teşekkürler rgb kontrolcü almak çok aciliyeti olan bir şey midir ki
  17. groovy pancake

teşekkürler hocam soğutucularda neye dikkat etmeliyim 1761423749 ikinci el konusunda hiçbirşey bilmediğimden dolayı risk almak istemiyorum
  18. groovy pancake

net bir bütçe belirtmem oldukça zor dediğim gibi bir üniversite öğrencisiyim ve piyasadan bihaberim ancak fırsat buldukça para biriktirip indirim kovalayarak birşeyler almayı düşünüyorum
  19. groovy pancake

işlemcilerde kutulu kutusuz gibi seçenekler var kutuluda 2bin TL'ye yakın fark oluyor 5500 ile 5600 arasında o paraya değecek bir fark varmı? ikinci olarak da hangi b450 veya b550 söylerseniz çok mutlu olurum
  20. groovy pancake

öğrenciyim ve arttırdığım paralarla evdeki külüstürü düzeltmek istiyorum bu sene psu bozulmuştu 500w bir psu aldım onun yeterli olacağını düşünüyorum. Onun yanı sıra ileride ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum idare etmelik bir ekran kartım var çünkü. Şuanda önceliğim işlmeci anakart ve...
Geri