Arama sonuçları: *

1. N

Mavi Ekran Lütfen yardım edin. Displayport hatası

Bugün bir PC aldım test ettik. Eve geldim displayport hatası verip duruyor. Biostan ileri gidemiyorum.
  2. N

Çözüldü✓ Displayport Hatası Alıyorum

Yardım 1716662234 Kimse görmüyor mu. Bilen biri yok mu 1716662239 Kimse görmüyor mu. Bilen biri yok mu
  3. N

Çözüldü✓ Displayport Hatası Alıyorum

Beyler pc yi yeni aldım test ederek. Test sonrası sistem sıfırlaması yapıyorduk uzun süreceği için yarıda kaldı. Eve geldim açmak istiyorum fakat displayport hatası verip duruyor. Kabloyu söküp başka yere takıyorum aynı
  4. N

Çözüldü✓ 20 Bin Bütçem Var Gaming Monitör dahil sistem tavsiye edermisiniz

Reis en altta cevap yazdığım 19.500 e monitör dahil. Yaramaz mi
  5. N

Önerin var mı ? Bide en son attığım da olmaz mı
  6. N

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şuan 2-3 aklımda 2.el buldum fikirlerinizi bekliyorum Bu 1 https://www.letgo.com/item/bilgisayar-ryzen7-3700x-rx5700xt-16gb-ram-ssd-24-165hz-gaming-pc-iid-1684071993 Bu 2 https://www.letgo.com/item/gaming-pc-iid-1678770086 Buda 3...
  7. N

Çözüldü✓ 15-20 Bin Arası Öneri Gaming Pc

Aklımda amd var. İşlemci olarak amd önceliğim olabilir. Ekran kartı Nvidia 1716611365 Intel I5 10400F Asus B460M-K Asus Dual Rtx 2060 6GB OC Viper Gaming 8x2 16GB 3000MHz Ram Kingstone 500GB NVMe M.2 SSD Corsair 550W 80+ Power Supply Asus 144 hz 1 MS Full Hd IPS Gaming Monitör Bloody...
  8. N

Çözüldü✓ 15-20 Bin Arası Öneri Gaming Pc

15-20 Bin arası Monitör dahil Sıfır yada İkinci El Gaming Sistem Tavsiyelerinde bulunurmusunuz ?
  9. N

10-18K Arası Monitör Dahil 2.El Oyuncu Bilgisayarı Alıcam

10-18K Arası Monitör Dahil 2.El Oyuncu Bilgisayarı Alıcam Tavsiye ve önerilerinize açığım. (konuyu Yanlış açtıysam kusura bakmayın. Satıcak olan arkadaşlar msjlarınızı bekliyorum. İstanbul Anadolu Yakası Elden Teslim Alabilirim.
  10. N

Valorant Oyununu Usb ye Atınca Oyun Açılmıyor.

teşekkürler deniyecegim. silinsin sorun deyil
  11. N

fat 32 diyor hocam
  12. N

bi bakarmısın aga ben pek bişey anlamadım. bide bi var
  13. N

youtubda bi video 1616936014 onu nasıl anlarım hocam
  14. N

bi tane link var paylaşşsam burda yasak mı ? bi baksan sende adam yabmıs ama yabancı
  15. N

peki taşınabilir yapma şansım var mı
  16. N

oyunu direk flasha kurdum zaten ve olmadı. bunun bi çözumu yok mu
  17. N

Arkdaşlar Merhaba. Valorant Oyununu Usb içerisine kurdum Fakat ( windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir) Böyle Bir Hata Veriyor. Oyunu Kaldırıp Tekrar Kurdugumda Gene Aynı Hatayla Karşılasıyorum. Bilgisi olan Varmıdır.
  18. N

Diğer oyunlarda sorun olmazken Among Us'ta sorun yaşıyorum.

başkaları oynuyo normal
Top Bottom