Arama sonuçları: *

1. Muhammetgkb

Şubat Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

SteelSeries Apex 7 ye indirim çok iyi olur.
  2. Muhammetgkb

Aylık Küçük Bir Ödeme İle Tüm Oyunları Oynamak

Forza 5 ve fifa 21 i xbox gamepass ile oynayabilirsiniz yakın zamanda fifa 22 de eklenir çünkü içinde EA play aboneliği de bulunmakta
  3. Muhammetgkb

Letgo da taksit ile ödeme var mı

Merhabalar Letgo ya güvenli ödeme sistemi gelmiş, iyzico ile birlikte ödeme alıyor ancak daha önce tecrübem olmadığı için soruyorum ödeme sırasında taksit ile ödeme yapabiliyor muyuz yoksa sadece peşin mi şimdiden teşekkürler.
  4. Muhammetgkb

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

SteelSeries Apex 7 veya Apex pro
  5. Muhammetgkb

Yardım Aliexpress Kes Onu Yardım Bedava Ürün

Yardım ettim herkes birbirine ederse çok güzel olur.
  6. Muhammetgkb

Yardım Aliexpress Kes Onu Yardım Bedava Ürün

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_vC4WkN
  7. Muhammetgkb

Bu Ramler'den hangisi?

https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-spectrix-gaming-rgb-8gb-ddr4-3000mhz-d50-ram-ax4u300038g16a-st50-p-HBV0000115AKR?magaza=Hepsiburada Bende bundan almayı düşünüyorum 8x2 olarak.
  8. Muhammetgkb

NBA 2K21 DE OYUN ANİDEN KAPANIYOR

Merhabalar steam üzerinden yüklediğim nba2k21 de hiçbir şekilde maça giremiyorum oyuna giriyor maça başla dediğim zaman %100 olduktan sonra oyundan atıyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  9. Muhammetgkb

Rx 570 strix 700 TL'ye Alınır mı

Gerekli testlerde sorun çıkmadığı sürece minig de bişey olmaz
  10. Muhammetgkb

Gta 4 ÜN Steame neden eklenmedi

Gta 5 var fivem saatim gta 5 saatimden fazla ??
  11. Muhammetgkb

İnte xeon x3440

Öncelikle merhabalar, biliyorum bu işlemci hakkında çok fazla video var ama ben yine de sormak istiyorum, benim sistemin özellikleri bunlar ; İşlemci: İntel xeon x3440 3.6 Ghz Anakart: Gigabyte ga-h55-ud3h Ekran kartı: Asus Gtx 750 ti Ram: 16gb Psu: Corsair vs650 Ssd: gigabyte 240gb Hdd...
  12. Muhammetgkb

Gta 4 ÜN Steame neden eklenmedi

Ben 39 TL'ye almıştım şimdi değeri 109 mu oldu şaka gibi. :D
  13. Muhammetgkb

Öneri Kllisre Ram

Anladım şuan 1600 olan da kendini 1800 e çekmiş muhtemelen oda 1800 de çalışır. 185 TL'ye iyi o zaman mecbur kllisre ye devam herhangi bir kötülüğünü yaşamadım.:D
  14. Muhammetgkb

Öneri Kllisre Ram

Merhabalar ddr3 uyumlu anakartım var, şuan kullandığım ram kllisre 8gb 1600 mhz, bir adet daha almayı düşünüyorum fiyatı yaklaşık 185 TL bu sefer 1866 mhz almayı düşünüyorum bir sorun yaşar mıyım yada önerebileceğiniz başka ram var mı? şimdiden teşekkür ederim.
Geri