Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

Doğalgaz faturamız 11 bin ₺ gelmiş

itiraz edin hocam
  2. M-Q^GÖKTÜRK

❌İndirim Bitti! Behrınger True Buds Tws Bluetooth Kulaklık Siyah 699 TL

zorla hediye paketi sattılar yala
  3. M-Q^GÖKTÜRK

❌İndirim Bitti! Behrınger True Buds Tws Bluetooth Kulaklık Siyah 699 TL

behringer firmasının ürünlerinin ses sürücüleri çok f/p oluyor markanın birçok ürününü kullandım buda aynıdır muhtemelen reddite bakmak lazım bu paraya bedava
  4. M-Q^GÖKTÜRK

Oneplus Nord n10 Rom atmak ?

Babama yeni telefon aldım eski telefonu oneplus nord 10 boşa çıktı içinde android 11 yüklü kendimde oneplus 9 kullanıyorum fakat nord 10un arayüzü çok eski hissettirdi daha güncel bir rom atılabilirmi ikinci telefon olarak kullanacağım
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Taksi çıkması araç alınır mı?

hocam zaten şuan özellikle imkalar çok gelişti birazda el becerisi varsa sanayiye gitmekte çok saçma durumda kalmaya başladı benim evimde hertürlü araç gereç var el becerimde var pek usta sıkıntımda yok ki redditle birçok aracım en ufak sorunlarına kadar çözüm var artık birazda kendiniz...
  6. M-Q^GÖKTÜRK

fahiş başka fuhuş başka hocam 1768066388 anladım hocam teşekkürler fakat efsane kasanın fiyatlarıda piyasadaki diğer modellere göre çok fahiş o paralara temiz maxima bulunuyor sadece satması biraz zor oluyor belki o tarz bir şey bakabilirim yada 95/96 A6 2.5/1.9tdi motorları bakabilirim
  7. M-Q^GÖKTÜRK

şuan araç alma fikrim var fakat vergilerden dolayı araçlar fuhuş fiyatlarda bende biraz bakındım taksi çıkması fiat egealar dikkatimi çekti 350.000tl bandına rektefiyeli yada sandık motorlu bulunabiliryor manuel 1.3 multijet sizce alınır mı? bu paralara başka araç baksam e39 bakıyorum ama onlarda...
  8. M-Q^GÖKTÜRK

Chery hakkında çıkan haberler

tasarımla göz boyayan araçlar hocam ben olsam tercih etmem sürekli önüme kazada airbag açmayan cheryerin videoları düşüyor can güvenliği şansa bağlıyken bence mantıklı değil ama tabi görünüş vs çok iyi orası sizin tercihiniz
  9. M-Q^GÖKTÜRK

Ben Ne Zaman Yürüyecem Abi

hocam kırığın durumuna göre değişir geçmiş olsun bu arada fizik tedaviyi aksatmayın illaki geçecektir
  10. M-Q^GÖKTÜRK

BMW 320i alınır mı ?

fiyat normall temiz duruyor iyi bir ekspertize göstermek lazım çamurluk boyalı diyor airbaglerde vs. sıkıntı yoksa şasede işlem yoksa alınabilir coupe işinize yarıyorsa iyi duruyor araç
  11. M-Q^GÖKTÜRK

BMW 320i alınır mı ?

bmw bence daha mantıklı hocam hem c kasa şimdi bir önceki kasaya düştü 3 serisi 1 yıl daha üretimde model olarak daha yeni falan 320i daha mantıklı a4 falanda bakılabilir biraz daha büyük bir şey istenirse a6 yada 212 kasa e250cgi bakılabilir
  12. M-Q^GÖKTÜRK

CG mi TK03 mü? uzun yol için

su soğutmalı tercih etmeniz lazım o zaman hocam
  13. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage v900 Alınır mı?

sorun çıkaracak parçası yok ama dediğim gibi hissiyatsız bir direksiyon ben olsam bir yolunu bulur dfgt alırdım
  14. M-Q^GÖKTÜRK

su soğutmalılar yapar ama yokuşlu bir yerse sıkıntı yaşayabilirsin bu bütçede su soğutmalı scooter varmı bilmiyorum varsa olabilir 1765460670 yol nereden nereye
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage v900 Alınır mı?

bütçe biraz daha artarsa dfgt daha mantıklı v900sde ff motoru yok çok berbat hissi olan bir direksiyon
  16. M-Q^GÖKTÜRK

Eşref rüya son bölüm hakkında

Forumda botların varlığı hoş bir durum değil
  17. M-Q^GÖKTÜRK

ikisi arasından cg daha sağlam ama çok etiket ondan dolayı tk03 ama 50cc ruhsatlı olması lazım b sınıfı için
  18. M-Q^GÖKTÜRK

46.5 su geçirmez ayakjabi bot

https://www.ersinoutdoor.com/urun/lowa-zephyr-gtx-hi-4-mevsim-askeri-bot-coyote renkleride mevcut columbiadan falan çok daha iyidir
  19. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim Hepsiburada Casio Saatlerde 1200 TL 'ye 300TL Kupon Kodu

fiyat 250-300tl daha yüksek gibi geldi normale göre
  20. M-Q^GÖKTÜRK

30.000TL'ye kadar TÜM SİSTEM tavsiyesi

arkadaşımın için 30.000tlye kadar bir tüm sistem bakıyoruz her şey dahil olmalı neler tavsiye edersiniz ? bir tık daha ucuz olursa çok iyi olur
Geri