Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

Herkesin İşleri Kesat mı?

ben bir süredir yaz kış yazlık bir yerde yaşıyorum evet buralarda özellikle bu yıl herkesin işleri kesat ve işler baya kötüye gidiyor insanlarda hem para kalmadı hemde artık herşeye haddinden kat kat azla vermek istemiyorlar ama tek bir istisnası varki lüks mekanlar diyebilirim onlar tıka basa...
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Bilgisyarım Ne Kadar Eder

daha da boş yapmaya devam ediyorsun dediğin paraya 2060lı sistem ''belki'' alabilirsin
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Bilgisyarım Ne Kadar Eder

reis çok konuşmuşsun boş konuşmuşsun arkadaş doğru bilgi vermiş bilgisayarın fiyatı hakkından tek elle tutulur yani diyorsun zaten 10.000tl ediyor 4060 sistemin geri kalanı 5000tl mi sana göre ?
  4. M-Q^GÖKTÜRK

Erkek Bel Çantası Önerisi

butik mağazalardan bahsediyorum hocam büyük firmalar değil
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Eski Sistemim Hakkında

5-7bin lira paranız vardsa yeni sistem alın hocam 2.el
  6. M-Q^GÖKTÜRK

Erkek Bel Çantası Önerisi

çevrenizdeki küçük mağazalara bakın
  7. M-Q^GÖKTÜRK

200W 5+1 ses sistemine 400W amfi bağlarsak ne olur?

evet + hattına bağlamanız lazım diğeri için seri-paralel karma bağlantı gerekli
  8. M-Q^GÖKTÜRK

200W 5+1 ses sistemine 400W amfi bağlarsak ne olur?

hoparlörden almak istediğiniz frekanslara göre bazı değerlerde kondansatörler ile filtreleme sağlıyorsunuz ve de yüksek kapasiteli kondansatörlerde anlık basslarda depolanan gücünde kullanılmasıyla daha tok basslar alıyorsunuz 470muF kondansatör basslarda iyi performans veriyor olmalı ama tizler...
  9. M-Q^GÖKTÜRK

Da Foruma Ne Oldu, Neden Eskisi Kadar Aktif Değil?

inşallah bir daha tatmak mümkün olur hocam
  10. M-Q^GÖKTÜRK

malesefki kimse unutmaz muhtemelen hocam artık burada sohbet muhabette dönmüyor forum görevide 2020-2022 arası pandemide en iyi en sevilen forum burasıydı hep beraber aslında bayağı iyi bir ortam kurmuştuk gerek white ravens NACI rokie22 ve sayamadığım birçok üye vardı onlarla beraber ettiğimiz...
  11. M-Q^GÖKTÜRK

yok hocam bizim ortam gibi forum kalmadı artık sorunları herkes yapay zekayla çözüyor olan forumlarda genelde çok sıkı zaten tp tckly alan var oralarda bizim eski ortam gibi değil
  12. M-Q^GÖKTÜRK

pandemi zamanı çok aktif o zaman bayada donanımlı üyeler vardı sonra çoğunu banladılar saçma sapan çoluk çocuk foruma doldu şimdi teknik sorun yazmayı bırak sadece ezberden cevaplar veren üyeler kaldı ondan dolayı forum aktifliği düştü bende artık çoğu zaman girmiyorum 1784925424 hocam teknik...
  13. M-Q^GÖKTÜRK

Pcx 125 mi - Jetx 125 mi

tabi pcx sorulması bile hatalı
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Vectra B ( Uzay Kasa ) 1.6 Gl Alınır mı?

hocam marea için bir şey yazmamışsınız ama eğer dış görüşünün biraz patates olası sizin için çok sıkıntı değilse siena yerine tercih edilebilir arada baya bir konfor ve teknolojik fark var +mareaların 2001 sonralarının bazılarında 6 hava yastıklı versiyonlarıda var denk getirilirse bakılabilir...
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Vectra B ( Uzay Kasa ) 1.6 Gl Alınır mı?

fiat marea bakılabilir o yılların opeleri genellikle sorunlu araçlardır elektroniğe geçiş dönemi nedeniyle
  16. M-Q^GÖKTÜRK

Bilgisayarım Piyasada Ne Kadar Eder

Toplam 17k yapıyor sahibinden de rx6600 sistemlerde en ucuz olan 16 zaten ondada a320 anakart var tüm sistem için fiyat istiyorum parça parça değil 1784126872 .
  17. M-Q^GÖKTÜRK

+agi 500gb ssd
  18. M-Q^GÖKTÜRK

Halı hazırda 2.5 yıl önce aldığım bilgisayarımı satıp laptopa geçmeyi düşünüyorum kutu fatura var garanti 5 ay önce bitti özellikleri şu şekilde R 5500 Xfx rx6600 Asrock B450m vdh 16 GB apacher panter 3200mhz ram FSP hyper 80 550w PSU Bitfenix light mesh kasa ne gibi bir eseri var bakımlarını...
  19. M-Q^GÖKTÜRK

Gta 6 80$ Olacak!

ne diyon ya
  20. M-Q^GÖKTÜRK

forumda sevdiğniz ama ban yiyen kişi

Forumda adam kalmadı la :D dinozorlar toplanma alanına dönmüş konu
Geri