Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

Ben Ne Zaman Yürüyecem Abi

hocam kırığın durumuna göre değişir geçmiş olsun bu arada fizik tedaviyi aksatmayın illaki geçecektir
  2. M-Q^GÖKTÜRK

BMW 320i alınır mı ?

fiyat normall temiz duruyor iyi bir ekspertize göstermek lazım çamurluk boyalı diyor airbaglerde vs. sıkıntı yoksa şasede işlem yoksa alınabilir coupe işinize yarıyorsa iyi duruyor araç
  3. M-Q^GÖKTÜRK

BMW 320i alınır mı ?

bmw bence daha mantıklı hocam hem c kasa şimdi bir önceki kasaya düştü 3 serisi 1 yıl daha üretimde model olarak daha yeni falan 320i daha mantıklı a4 falanda bakılabilir biraz daha büyük bir şey istenirse a6 yada 212 kasa e250cgi bakılabilir
  4. M-Q^GÖKTÜRK

CG mi TK03 mü? uzun yol için

su soğutmalı tercih etmeniz lazım o zaman hocam
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage v900 Alınır mı?

sorun çıkaracak parçası yok ama dediğim gibi hissiyatsız bir direksiyon ben olsam bir yolunu bulur dfgt alırdım
  6. M-Q^GÖKTÜRK

su soğutmalılar yapar ama yokuşlu bir yerse sıkıntı yaşayabilirsin bu bütçede su soğutmalı scooter varmı bilmiyorum varsa olabilir 1765460670 yol nereden nereye
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage v900 Alınır mı?

bütçe biraz daha artarsa dfgt daha mantıklı v900sde ff motoru yok çok berbat hissi olan bir direksiyon
  8. M-Q^GÖKTÜRK

Eşref rüya son bölüm hakkında

Forumda botların varlığı hoş bir durum değil
  9. M-Q^GÖKTÜRK

ikisi arasından cg daha sağlam ama çok etiket ondan dolayı tk03 ama 50cc ruhsatlı olması lazım b sınıfı için
  10. M-Q^GÖKTÜRK

46.5 su geçirmez ayakjabi bot

https://www.ersinoutdoor.com/urun/lowa-zephyr-gtx-hi-4-mevsim-askeri-bot-coyote renkleride mevcut columbiadan falan çok daha iyidir
  11. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim Hepsiburada Casio Saatlerde 1200 TL 'ye 300TL Kupon Kodu

fiyat 250-300tl daha yüksek gibi geldi normale göre
  12. M-Q^GÖKTÜRK

30.000TL'ye kadar TÜM SİSTEM tavsiyesi

arkadaşımın için 30.000tlye kadar bir tüm sistem bakıyoruz her şey dahil olmalı neler tavsiye edersiniz ? bir tık daha ucuz olursa çok iyi olur
  13. M-Q^GÖKTÜRK

Evde vücut yapılır mı?

düzgün bir çalışma düzeni ve diyetle yapılır
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Sıfır kıyafetleri nerden satabilirim

dolap
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Öneri Bluetooth kulaklık önerir misiniz?

dediğiniz gibi bir kulaklık olmaz hocam
  16. M-Q^GÖKTÜRK

Sony Türkiye'den çekildi mi?

günaydın hocam
  17. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım Dragos 500hz monitör alınır mı?

gereği yoktu belhanda bir tercih olur daha üst segment markalardan 360hz tercih etmek daha mantıklı olur
  18. M-Q^GÖKTÜRK

Pubg mobile ömrü bittimi

2020de bıraktım oyunu ilk zamanlarında steam pubgnin basitleştirilmiş haliydi sonra fortniteden çok daha berbat hale geldi oyun aşırı zevksiz
  19. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım 1000-1500 TL Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

bahsettiğiniz renklerde sadece jbl tune 5xx modelleri bulunuyor bu fiyatlara onları ben tavsiye etmiyorum kaliteli olarak sayılacak ürünler değiller ama anker ses kalitesi olarakta ANC özellikli olması uygulama desteği gibi çok farklı özellikleri içinde barındırıyor ve en başta ses kalitesi...
Geri