Arama sonuçları: *

1. H

Laptop harddiskini başka bilgisayara takıp formatlamak

Hayır onu anladım hocam demek istediğim o goruntusuz ekranda güvenli moda nasil giricem.
  2. H

Hocam bende diyorum ki sıfır görüş nasıl yapicam diye soruyorum. Agresif olmanın bir manası yok.
  3. H

Hocam hiç bir şekilde goruntu alamıyorum ki.
  4. H

Ekrandan görüntü almamın hiç bir imkanı yok şuan eğer bir yolu varsa bios menüsünde görüntü almamın söylerseniz.
  5. H

Aygıt yöneticisinden dahili ekran kartını devre dışı bırakmak gibi yaptigim bir hatadan dolayı hiç bir sekilde görüntü alamıyorum. Benimde aklıma laptopumundaki harddiski başka bir bilgisayara takıp formatlamak aklıma geldi. Bu dediğimi yaparsam eğer her hangi bir sikinti çeker miyim?
  6. H

Yardım Laptopta dahili ekran kartını devre dışı bırakmak.

Ekran kartım amd ve driveri kaldırmam gerekliydi ve kaldırdım. Ancak hd graphics devre dışı oldugundan dolayı şuan ne görüntü alabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.
  7. H

Yardım Laptopta dahili ekran kartını devre dışı bırakmak.

Herkese merhaba dostlar ilk öncelikle benim bir laptopum var ve ekranı bozuk oldugudan tvye bağlayıp işlerimi yapar, oyunlarımı oynardım. Fakat oynadıgım bir kaç oyunda harici ekran kartımı görmeyip dahili ekran kartı ile çalıştırıyordu. Bende bu yüzden dahili kartımı devre dışı bırakıp harici...
Top Bottom