Arama sonuçları: *

• Users: Xoiz
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ (ÖNERİ) Hazır sistem önerisi

tamamdır çok teşekkür ederim :)
  2. X

anladım tekrar teşekkür ederim. Soğutucu değiştirme yerini yeni farkettim bu arada kusura bakmayın :D. Ram değiştirme kısmında 6000Mhz CL48 mi almak daha mantıklı yoksa 5200Mhz CL40 mı sizce? Ayrıca ek olarak da kingstonın 5600Mhz CL36 değerleri olan bir rami de var
  3. X

öncelikle teşekkür ederim. attığın sistem güzel sadece cpu soğutucusunu değiştirme seçeneğimiz yokmuş. DDR5 sistemler hakkında pek bir bilgim yok bir şey sormak istiyorum. Bu anakartla ileride upgrade yapmak istesem destekler mi?
  4. X

bu arada başka bir siteden önerecebileceğiniz sistemi atar mısınız karşılaştırma amaçlı merak ettim
  5. X

buralardan bakmamın sebebi babamın tanıdıkları yüzünden göz boyamaları.. 1732263138 25-30k arası eklemeyi unutmuşum
  6. X

Bütçe 25-30 arası
  7. X

İncehesap, vatan ve itopya sitelerinden sistem bakıyorum. Birkaç sisteme göz atma şansım bulundu fakat hangisinde karar kılayım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Sistemde çoğunlukla oyun oynanacak bu arada. Örnek: https://www.incehesap.com/falcon-3060-v3-hazir-sistem-fiyati-48808/#tabs
  8. X

Çözüldü✓ Soğutucu kasa desteği

teşekkür ederim. :)
  9. X

öneri için teşekkürler. Camı aralık kullansam sıkıntı çıkar mı? Ayrıca bu konuda deneyiminiz varsa +200 mhz OC ile nasıl değerler alırım biliyor musunuz?
  10. X

ryzen 5 5600 alacağım, bunun için ekstra hava soğutucu almayı düşünüyorum ve OC ile +200 mhz kadar aşırtmayı düşünüyorum. 1732185352 Kasam Dark X-Force ve 154mm'ye kadar hava soğutucu destekliyor. Biraz kurcaladım öneri olarak ThermalRight Assasin Spirit modelini buldum fakat soğutucu tam 154mm...
  11. X

harddisk silinen veriler

biçimlendirilen hard diskin üzerine yeniden dosya eklendiğinde, kaybolan verileri ücretsiz kurtarma imkanı var mı? bir uygulama üzerinde taratma işlemini yaptığımda silinen dosyalarıma erişebiliyorum fakat kurtarmak için çok para isteniyor. bunun için %90 çözüm sağlayan ücretsiz uygulama var mı?
  12. X

Gamepower Ogre Makro Atadım Kaldıramıyorum

Rainbow modeli bendeki yazılımı yok :(
  13. X

Gamepower Ogre Makro Atadım Kaldıramıyorum

5 gün önce gamepower ogre satın aldım ve fn+virgül tuşuna basınca 1-2-3-4-5 yanıp sönmeye başladı ben de bastım rastgele sonra anladım ki makro atıyormuş kaldırmayı denedim olmadı bilen varsa yardım edebilir mi
  14. X

No signal hatası alıyorum

4 ay önce bilgisayar aldım, 1 aydır bilgisayara gücü verip açtığımda anakart yazısından sonra no signal kalıyor fakat bilgisayarı kapatıp açma tuşundan kapatıp acınca açılıyor, arkadaşım pinleri çıkar tak dedi başka bir çözümü var mıdır?
Top Bottom