Arama sonuçları: *

1. F

Mt 25 direksiyon çevirince gelen garip ses

Motoru stop ettikten sonra sağa çevirince arada bir ses yapıyor garip bir ses ve nedenini bulamadım motoru tamamen baştan toplattırdım ustama ama zararsız gözüken bir ses yapıyor belki giderken de sağa döndüğümde çıkıyordur ama bilemedim tam sağ yaptığımda da gelmiyor arada bir yerde o hizaya...
  2. F

Yeşil Pasaport çıkartabilir miyim?

Babamdan dolayı yeşil pasaport çıkartabiliyorum ancak bu sene 18 oldum üstüne mezuna kaldım öğrenci gözükmüyorum 1ay içinde çıkartmam da gerekiyor nasıl çözebiliriz bu durumu alabilir miyim psaport acaba?
  3. F

mosso cavalier 700 kaça gider?

2. el olarak satmak istiyorum ancak piyasası hakkında bilgi bulamadım. kozmetiği biraz kötü yarışlara giderken otobüs bagajında çizilebildiğinden dolayı. mosso cavalier 7000 tourney (2017) başka da aklıma pek bir şey gelmiyor genel olarak bu şeklide bir bisiklet
  4. F

Yardım AirPods pro 2. nesil tekinden ses gelmiyor

şey farkettim sağ kulağı kutuya koyunca kutu geri bildirim falan vermiyor direkt hiç ışığı vs.
  5. F

bende de oppo telefon apple kulaklık var yazılım uyuşmazlığı tarzı bişey yoktur inşallah
  6. F

airpods pro 2. nesil var androidden kullanıyorum tekine bağlanıyor ancak sağ kulak hiç bi şekilde ses vermiyor çoğu yöntemi denedim. sıfırlamak vs vs. nasıl çözebilirm?
  7. F

Msi gk50 elite kb white yazılım

Yazılımında istediğim modlar yok bunu çözebilir miyiz başka bir yazılım vs ile mesela stabil yansın ben dokunduğumda stabil yanan renk üstünden beyaz bir dalga geçsin ama normal kendi yazılımında böyle bir mod yok başka bir yöntemle çözülebilir mi?
  8. F

370TL civarına en iyi mouse önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/razer-deathadder-v2-mini-rgb-gaming-mouse-p-38205 1626538195 peki ya bu nasıl normalde çok daha pahalı bir mouse
  9. F

370TL civarına en iyi mouse önerisi

siz önerdikçe uygun olup olmadığını söylerim aşırı takılmam ufak tefek şeylere siz en iyi özelliklere sahip olanları listeleyin eleyerek gidelim
  10. F

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

ne yapmam gerekiyor şimdi?
  11. F

pek bilgim yok yardımcı olabilir msiniz
  12. F

nasıldır hocam bi yorumlayabilir misiniz oc potansiyeli vs
  13. F

3600x bronze slikon oc için öneri

bronze slikon çıktı testten ve oc yapmak istiyorumstok soğutucu ile yük altında sabit 70 derece gidiyor sizce ayarları nasıl yapmalıyım?
  14. F

Yardım amd radeon software ayarları nasıl olmalı en yüksek performans için

en yüksek performans için ayarları ne yapmalıyım?
  15. F

valorantta istediğim fps yi alamıyorum

hocam o da işe yaramıyor aynı civarlarda kalıyor fps gene ve detaylar çok dikkatimi dağıtıyor 1618388741 hani rx5700xt nin performansı ortada ve olması gerekenden az aldığımı söylüyorum tam tamına kaç fps aldığımı bilseniz ne bilmeseniz ne benim bu kartla 230 altına düşüş yaşamamam lazım
  16. F

genelde 130 ort. alıyorum
  17. F

hani tam tamına fps i bilmene gerek yok almam gerekenden daha düşük alıyorum 150 civarı altına düşüş baya yaşanıyor 1618388543 evet 1080p
  18. F

düşük ayarlarda oynuyorum rx5700xt + 3600x pc im var fps im az nasıl düzeltebilirim
  19. F

beyler uzun süredir kas çalışmıyordum ve bir sorum var

beyler uzun süredir antrenman yapmıyordum dün başladım. yaşım 15 bu yüzden kendi vücudumla çalışıyorum şınav/mekik/plank gibi 1 2 yıldır kaslarımı çok zorlamıyordum dünki yaptığım antrenmandan sonra karın kaslarım azaldı görüntü de bu nasıl olabilir? düzelir mi? hani ilginç
  20. F

Yardım oynayışım ve editlerim hakkında yorum yapın! VALORANT

videoda iken denk gelen iyi vuruşlarımla bir video oluşturdum editciler editlerimi oyuncular oynayışımı yorumlasın!
Top Bottom