Arama sonuçları: *

1. C

4 Fanlı Kasama (Darkflash Pollux) molex kullanmaya devam edilmeli mi?

4 Fanlı bir kasam var. (Darkflash Pollux). Molex bağlantılı geldi direkt olarak güç kaynağına taktım şimdilik. Çok fazla incelemedim direk molex bağlantıları takılı geldi . Normalde RGB var yazıyor kasada ama göremedim girişini. Ama anakarta(b450m s2h) bağlamak istersem anakartta 1 adet SYS_FAN...
  2. C

Darkflash Pollux memnuniyetsizlik ve Sorularım

Aldım fiyat aralağına göre bütün kasalar mı böyledir bilemem ama, Darkflash pollux kasasından malzeme kalitesi olarak memnun kalmadım. Belkide uzun yıllardan beri kasa toplamadığım için bilmediğim şeyler vardır. Şöyle ki, arka ekran kartı için söktüğümüz saclar direk eğip kırıyorsunuz bir daha...
  3. C

Patriot 480 GB burst SSD mi garantiye göndermeli miyim?

yok hocam farketmedi
  4. C

Diskleri böldüm, orda gözüken sadece c diski. D ve E de var. Açık bir şey yoktu.
  5. C

Patriot 480 GB burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 model ssd'im var. Sistemi yeni topladım bu arada. Yazma değerim çok düşük gibi geldi. Ne dersiniz?
  6. C

Intel'den i3 10100F İşlemciye Büyük İndirim Geldi!

Benim tercihim 3100 oldu. 1030 liraya geldi bana. 10100F ise 100 lira daha ucuz, ama işlemci+anakart yapınca ikiside aynı fiyata denk geliyor. Youtube testlerinde de fps değerleri çok yakın çok ufak farklar var. 3100'ün Overclock yapmayı şu an düşünmesemde,yapılabilmesi ve ram mhz yüksek olması iyi
  7. C

10100f veya R3 3100 Kararsızlığı

16 GB tek aldım, hem uygundu hem de tek slot harcaması daha iyi gibi geldi. İleride bir yükseltme durumunda tek slotum boşta. Benim düşüncem tabi yanlış olabilir
  8. C

10100f veya R3 3100 Kararsızlığı

İyi forumlar İ3 10100f nin çıkmasıyla birlikte Ryzen 3100 lü sistem kurmaktan vazgeçmiştim. Fakat i3 10100f nin fiyatının daha da çok artması ve anakartınında daha pahalı olması şüpheye düşürdü. Donanımarşivi youtebe kanalındaki videoyu da izledim bu arada. Aşağıdaki parçaları sistem toplamadan...
Top Bottom