Arama sonuçları: *

1. blueshdream

Kulakiçi Kulaklık ? KZ ZSN Pro 2 Alınır mı

saç bozulması hemen hemen her kullandığım kulaklıkta oldu maalesef uzun süreli kullanıyorum çünkü. ama kafa ağrısı hiç yaşamadım
  2. blueshdream

hocam peki bu kulaklık benim kasaya uzanmaz. ayrıca bir uzatıcı kablo kullanıyor musun?
  3. blueshdream

fiyatı bi tık yüksek kalıyor bana bütçem maks 1.5 k tl olacak
  4. blueshdream

farklı önerisi olan var mı?
  5. blueshdream

200-250TL Aralığında Sweatshirtler Buldum

bende buratti mont almıştım çok memnunum. öneririm
  6. blueshdream

Anladım. iyice kararsız kaldım valla
  7. blueshdream

fps oyunları için önerilir mi hocam peki
  8. blueshdream

bu arada bu linkte stok var gözüküyor 999 tl ye jak girişli olanın https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4rK8BhD7ARIsAFe5LXJKFQ3SEhF7uw8R66xwtsaqeaGdNEZhXrcjPw9CGRijhbWILwDP3oQaAug1EALw_wcB&variant=48699675672769
  9. blueshdream

stok ne zaman gelir acaba
  10. blueshdream

hocam bunun tek artısı mikrofon olmasıymış sanırım bende harici mikrofon var zaten 7hz zero nasıldır acaba https://wraithesports.com/products/linsoul-7hz-zero-2?_pos=1&_psq=7hz&_ss=e&_v=1.0
  11. blueshdream

Merhaba dostlar, ağır ses kasmalı fps oyunları oynuyorum kablosuz kulaküstü kulaklık kullanıyorum(corsair void elit rgb) ancak biraz da kulakiçi denemek istiyorum. iyi ses kasabileceğim ama fp olan bir kulakiçi kulaklık öneriniz var mı ? KZ ZSN modelini düşünüyorum linkini bırakıyorum kullanan...
  12. blueshdream

Yardım Sizce hangi Mouse alınmalı?

zenith pro kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim.
  13. blueshdream

Webtekno a101 sistem rezilliği

buna benzer bir yorumları daha vardı farklı bir videolarında. trendyol üzerinden ucuz hazır sistem satın alıyorlardı ve gayet memnun olduklarını söylüyorlardı. sponsorlu olsun veya olmasın büyük bir teknoloji kanalının böyle yönlendirmesi çok çok yanlış bence. zaten son zamanlarda çoğu videosunu...
  14. blueshdream

Bir uygulamanın bilgisayar açılınca direkt açılmasını istiyorum

denemedim ama uygulama orada çıkmıyor maalesef
  15. blueshdream

Bir uygulamanın bilgisayar açılınca direkt açılmasını istiyorum

merhaba dostlar kullandığım mouse driverında bu özellik yok yani pcyi başlattığımda direkt otomatik açılmasıın istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim? rampage zenith pro uygulaması teşekkürler
  16. blueshdream

Akvaryum kasa alınır mı?

bir ara bende kullanmıştım mesh kasaya göre yaz ayında 5 8 derece oynuyor aralarında. sıvı soğutma mutlaka kullanmalısın. bir de bazı akvaryum kasaların yan taraflarında hava delikleri oluyor o tarz bi kasa daha iyi olur
  17. blueshdream

Çözüldü✓ Msı rtx 4070 super ventus 3x fan alınır mı?

bencede fiyatına göre gayet iyi
  18. blueshdream

4070 yetersiz performans

2.el 5800x3d
  19. blueshdream

4070 yetersiz performans

5800x3d bak 2.el eğer am4 sisteminde kalıcaksan am5 geçersen 7500f 7600 bakabilirsn
Top Bottom