Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Bu Anakartı Almalı mı?

bu anakartla sıkıntım şu pinlerde yamukluk var söküp takarken eğdim 2 bios beyni var biri bozuldu yoksa memnundum canavarımdan ::D
  2. Afacan Dennis

Bu Anakartı Almalı mı?

Usb port stabilitesi önemli valla hocam intelde sıkıntı yaşamıyodum ama şimdi elden cıkarmazsam hiçbi zaman geçemem emin olmam lazım :)
  3. Afacan Dennis

Bu Anakartı Almalı mı?

evet şuan z790 apex var zaten sistemde 14900k ile kullanıyorum soket ömrünü yitirdi diye zam öncesi bi tanesine çökmek planım 1787268868 sistem beyaz dostum 1787268890 zamlandı o hocam bide soğutucuyu yan takmak istemedim yoksa çok iyi fırsattı 1787268910 yok ram kurcalamam hocam bi set öyle...
  4. Afacan Dennis

Bu Anakartı Almalı mı?

eğer 3d gelmezse amazon satıcı zaten gönderirim
  5. Afacan Dennis

Bu Anakartı Almalı mı?

intelden amd ye geçiyorum uzun ömürlü stabil beyaz bi anakarta ihtiyacım var amazondan 6 taksite alabiliyorum işlemci olarak 9950x3d alacağım hatta önümüzdeki ay daha üstünüde alabilirim amd hakkında pek bilgim yok linkteki anakart x3d modelimidir...
  6. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! İncehesap Günün Bombası 22:00 'da

tablet bomba gibi patladı
  7. Afacan Dennis

Asus Rog Strix X870e-A Gaming Wıfı7 Neo Z790 Apex Den Geçeceğim

Sokete oturuyoda olmadı büyüteçle bakıp ben düzeltmeye calısayım 😂
  8. Afacan Dennis

https://www.incehesap.com/gigabyte-x870e-aorus-elite-wifi7-ice-am5-ddr5-8200mhz-oc-atx-gaming-anakart-fiyati-84026/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.76 şu değilmi acaba ben z790 apex i ı 2. elden almıştım 15k gibi bi fiyata ama soket ölüyor yapcak bişe...
  9. Afacan Dennis

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FH61MC7L?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&language=tr_TR şu sayfada da birsürü giga var hangisi elite seviye ayırt edemedim
  10. Afacan Dennis

vazgeçtim hocam oc meraklısı olmadığımdan da şuanki anakartım bile bana gereksiz zaten
  11. Afacan Dennis

gen5 m2 kullanayım aşağıdaki usb portları 2-3 tane olsun vramler ısınmasın bana yeterli hocam top işlemciler kullanıyorum render oyun vs uğraşıyorum arada 1787071397 üst düzeyde bi anakart hocam biraz biçimsiz ama rog soğutucunun kafası sağa sola yukarı aşağı dönmüyor malesef yönü ne şekil olur...
  12. Afacan Dennis

ramlerden de cok memnunum üstad elden cıkarmak istemiyorum hem kibar hem beyaz hemde ısınmıyorda o yüzden expo açmaz gibi ama bilemedim 1787071105 şu durumda soğutucum yine böyle aynı düz dururmu bilemedim hocam ramler bence sığar kasam dev gibi thermathake wiew 51
  13. Afacan Dennis

bana portlarıda yeterli gibi birsürü fan var ama işimi görür gibi fiyat da ayırdığım bütçeye göre cok uygun kalıyor sıvı soğutucum asus diye bi arada kalıyorum
  14. Afacan Dennis

giganın b450 anakartı vardı bende s2h milli anakartımız canavar gibi hem bios desteği hem yıllarca değişik işlemcilerde kullandım baya iyiydi
  15. Afacan Dennis

anakartı dün gördüm alıp almamakta kararsızdım hocam ramler yukarda benim sıvı soğutucuyla hayal edemedim almaktan vazgeçtim bi değişik
  16. Afacan Dennis

şu anakartın önemli bi eksisi varmı asusa göre dostlar https://www.incehesap.com/gigabyte-x870e-aorus-elite-wifi7-ice-am5-ddr5-8200mhz-oc-atx-gaming-anakart-fiyati-84026/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.76
  17. Afacan Dennis

9950x3d alırım büyük ihtimal aynen 14900k var lga1700 öldü artık hem daha serin tutabilirim gibi o işlemciyi 9800x3d almam işlemcimden çekirdek sayısı düşük diye :)) 1787070539 aklımda bir diğer soru elimde şu ramler var amd anakartta expo açarmı acaba bunlar...
  18. Afacan Dennis

2 yerde sıkıntı var gibi
  19. Afacan Dennis

format da attım yeni octt testinde hertürlü whea hatası veriyor
  20. Afacan Dennis

selamlar dostlar uzun ömürlülük açısından kullandığım sistemi güncelleyeyim diyorum z790 apex anakartım var 14900k işlemci ama her defasında anakart değiş mevzusundan sıkıldım bu anakartda yamuk pinler var o yüzden de octt de hata alıyorum sürekli. bu anakartı alıp [H3...
Geri