Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Iphone 17 Pro Max 60 Devirde %99 Pil Sağlığı

153 döngüde 100 halen benim pmx 1781272773 bende hiç dikkat etmedim coc oynuyorum rasgele takarım şarja
  2. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Moza R5 Bundle Pc Direksiyon Seti 29.500

29.500 dü zamlamışlar
  3. Afacan Dennis

vites yok gaz fren direksiyon geliyor
  4. Afacan Dennis

https://www.dr.com.tr/elektronik/moza-r5-bundle-pc-direksiyon-seti/oyun-konsol/konsol-aksesuarlari/pc-aksesuar/urunno=0002227897001 fiyat güzel 34k dan aldım bir ay önce
  5. Afacan Dennis

4k Ekran Monitör Tavsiyesi

lg gn950b ebulabilirsen efsanedir
  6. Afacan Dennis

5080'li Full Beyaz Sistemim Ne Kadar Eder?

olabilir bence bende abuk subuk ani droplar yaşadım kaldı ki 4k da bide besleme problemide olmadığı halde şuan yağ gibi akıyor göndermeden ramleride test etmiştim hatta şüphelenip onlar sorunsuz
  7. Afacan Dennis

benim arkadaşta 13700k vardı hocam onunkini değiştirdiler bende ondan göndereyim dedim biraz windows kullanınca özellikle ya kitleniyodu pc ya reset atıyodu garantileride artı 3 yıl daha uzattılar diye biliyorum sistemde en ufak bi garip durumda gönderin hocam 13600k da sorun yaşamadım bende...
  8. Afacan Dennis

Saol hocam ellerine geçtikden 3 saat sonra kargoya vermişler yenisini bende şaşırdım biraz dhl adreste sıkıntı yaşamış yoksa süreç 4 günü geçmicekti windowsta da açık ara daha akıcı coklu işlemlerde donuyodu kimi zaman oda kayboldu
  9. Afacan Dennis

selam başkan işlemciyi değiştirmişler ben küreli yuvarlak olan kutuda gönderdim ufak bi kutusu var gelenin. Sisteme taktım taktıgım gibi octt açtım whea hatası yok sıfır işlemci zamanla kendini yemiş sanıyorum şuana kadar kilitlenme de olmadı ki zaten octt de daha power testinde 800wata kadar...
  10. Afacan Dennis

Yardım Audi A3 Vs Audi A4 Hangisi Alınmalı?

2.0 dizele bulaşma 2.0 dizel 190 lık kullanıcısıyım yürütme maliyetleri cok yüksek şehir içi araba tıkanıyor uzun yol yapcaksan belki
  11. Afacan Dennis

10 Tane Kuş Olan Odaya Süpürge Tavsiyesi

Eltkrikli süpürge tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar suya çeken modeller varmış galiba hemen tıkanmasın banamısın demesin çekişi güçlü olsun fiyat performans bişe olursa sevinirim bütçe 15k ya kadar cıkarım
  12. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

ekran kartına cok para bayıldım yoksa gerisi bazıları 2. el anakart falan yinede pahalı tabi psu anakart 2. el geriside indirimlerden toplanma gibi bişe oldu
  13. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

son hızda cok sesli ama kulaklık takıpda ben soğutacam rekabetçide tam performans kullanayım dersen yine duymuyosun ama ben şahsen hiç sona çekmedim corsairin dediğim modelinin fanlarına göre de açık ara iyi ben nispeten uyguna aldım yoksa alırmıydım bilmem havanın radyatörden geçişi oldukca...
  14. Afacan Dennis

bende daha önce yine üst seviye bi model vardı 2 sene kullandım performansı düştü diye garantiye yolladım değişimden yenisi geldi kapalı kutu sattım onu asusa geçtim model şuydu hatta [H3 id='Corsair+iCUE+H150i+Elite+Capellix+XT+White']Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT White[/H3] bu cihazın...
  15. Afacan Dennis

bunu beyazı bende var özellikle fanları mühendislik harikası 14900k ile kullanıyorum 1780754340 incehesapdan 12k ya gelmişti bana iadesiyle
  16. Afacan Dennis

Saol usta sonucu bende merak ediyorum şuan işlemde görünüyor bakalım mutlaka yazarım
  17. Afacan Dennis

Gönderdim 3 gün oldu bakalım dhl ulaştırmış
  18. Afacan Dennis

Tavuk Çeviren Airfry Önerisi Fiyat Performans

evet dostlar tavuğu döndüre döndüre güzelce pişirsin önerilerinizi bekliyorum bütçe 5k dan 15 e kadar
Geri