Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Asus Rog Strıx G16 G614jv-N3242w için 32 veya 64 ram önerisi

selamlar arkadaşlar laptobu yeni aldım ram ve ssd de önerebilirsiniz ssd 2 tb istiyorum ikisi içinde bütçede sınır yok esasen ama fp ürünler de olabilir
  2. Afacan Dennis

Razer Basilisk V3 Pro Beyaz RGB Kablosuz 3534 TL 🔥🔥

bu mouse için beyaz rgb li mouse pad önerir misiniz? ?
  3. Afacan Dennis

ASUS ROG STRIX XG259CMS - 300 Hz'de Ekranda Çizgi Sorunu

bende de lg gn950b monitörde sorun cıktı yukardan aşağıya mavi bi çizgi çıktı 20 gün durdu sonra kayboldu birden anlam veremedim.
  4. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Bimde elektrikli bisiklet ler kampanyada

alımı nasıl yapabiliriz dostum
  5. Afacan Dennis

🔥İndirim Gamebooster Tıtan 360W Rainbow Fanlı 360MM Sıvı Soğutma Beyaz 2.399TL

1 senede bozuluyor bu marka pişman olursunuz
  6. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER 59.999 TL

çok iyi fiyat valla kart zaten 45 k
  7. Afacan Dennis

🔥İndirim ARCTIC LF2, LF3 ve Termal Macun Ürünleri - INVENTUS

evet rezil oldum işlemci yandı şuan tabletten yazıyorum
  8. Afacan Dennis

benim hesabı şu forumdan banlarmısınız kalıcı olarak şu boş ortamda bulunmak istemiyorum 1726806499 tmm
  9. Afacan Dennis

tamam zaten farklı bişey demiyorum güncel kullanımımı etkileyen bir durum yok ben ondan bahsediyorum 24 çekirdek işlemciyi zaten soğutabilecek soğutucu varmı render altında ? soğutabildim derken 25 binlik işlemciye taktığım 5 binlik soğutucunun fp anlamında iyi işler çıkardığından bahsediyorum...
  10. Afacan Dennis

evet kıstım 50w çalışıyor benim işlemci
  11. Afacan Dennis

tamamda şuan zaten 14900k ların durumu bu bilmeyen varmı ? hayatı bencmarkla mı yaşıyorsun hergün üst üste bencmarkla mı uğraşıcaz ? sen şu soğutucunu cıkar meydana 240 lık görelim onuda bi 1726785763 bios gelmeden önce sonuç böyleydi işte anlamıyorsun galiba ?
  12. Afacan Dennis

corsair 240 lıkla aynı soğutuyor diyordun ne oldu ? ben güç sınırı koymadım gelen biosları yaptım olay bundan ibaret soğutuyorum pc hiç kapanmadığına göre zaten oraları gösteriyorum farkındaysan max kaç dereceyi görmüş sen ona bak soğutucuya laf ediyodun ya 1726785548 senin soğutmadan kastın 24...
  13. Afacan Dennis

sonuç olarak videoyuda atıp mevzuyu sonlandırıyorum arkadaşda güzel bir tecihle corsairi aldı. 7800X3D yi zaten hayli hayli soğutacaktır fp olarakda gayet iyi bir soğutucu oyunlarda gayet serin çalışıyor zaten ısınma olarak problemli bir işlemci olduğunu inkar etmiyorum. Beni çok rahat idare...
  14. Afacan Dennis

1726783314 bekle geliyor senin demene göre her çekirdek yüzde yüz yük altındayken en kral işlemciyi takıp aynı anda da max turbo hızında bencmark atmasını bekliyosun demi bunu amd veya intel başaramadı top işlemcilerinde sen başaracaksın
  15. Afacan Dennis

yeni gelen biosla işlemciyi kısan zaten asus ben bizzat kullanıcısı olarak hiçbi sorun yaşamadım sıcaklık konusunda oyunlarda test edeyim istermisin keyiflendireyim seni biraz daha
  16. Afacan Dennis

he evet çekiyor sıcaklık sorunumuz hat safhada yanıyor pc corsair kötü mal her şey çok kötü bitiğiz
  17. Afacan Dennis

he evet hep öyle yazıyor orda herkeste aynı yazıyor alttan bak bakalım yüzde kaç kırmızı çizgiyi takip et varmı yokmu anlarsın bilgin yoksa fikrinde olmasın bari
  18. Afacan Dennis

hemen gelsin cevabın inanmazsın diye ayrıntılı çektim üstadım en bilgili en iyi ürünleri kullanan kişi 1726782107 oyunlarda da testlerim istersen gerek varmı :D 1726782107 oyunlarda da testlerim istersen gerek varmı :D
Top Bottom