Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Rtx 5080 için 4k oled flat monitör tavsiyesi

sen olsan hangisini alırdın usta pusudayım kartın limit hazır
  2. Afacan Dennis

🔥İndirim PNY Geforce RTX5080 Ekran Kartı 🔥69.612₺

şunu 75k dan aldıydım https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5080-gaming-solid-oc-white-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
  3. Afacan Dennis

Uppperttrt
  4. Afacan Dennis

Ben monitör kojusunda oedler hakkında bilgim yok malesef ips de kaldıgım için bu modelde güzel görünüyor media taksit de yapıyor kafam karıştı baya şuan
  5. Afacan Dennis

cihazın incelemesini bulamadım
  6. Afacan Dennis

yazı problemi benim için çok can sıkııcı olur bu monitör yakında gelir gibi türkiyeye gelir gelmez çekerim bi tane film izleme hikayeli oyunlar gibi şeylerle takılırım genelde
  7. Afacan Dennis

beklerim hocam sorun yok elimde monitör var sonucta yanmayla hiç uğraşasım yok valla gönder geri gelsin buhran olayına dönüyor
  8. Afacan Dennis

teşekkürler hocam kablolamayı sona bıraktım daha işi bitmedi ekran kartı yeni geldi cpu kablolarınıda değiştirmem gerek aşağı tarafı en son toplarlayabildiğim kadar toparlıcam birazda kasanın hezimeti var orada. 4k şart diyebilirim hocam çünkü hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum genelde gn950b fena...
  9. Afacan Dennis

öneri gelirse sevinirim
  10. Afacan Dennis

Bütçe 60k lara kadar çıkabilirim ama fuzuli olur diyorsanız 40-60 arası önerebilirsiniz
  11. Afacan Dennis

Dostlar merhaba yıllardır lg gn950b kullanıyorum 4k 144 hz bu monitör oc ile 160hz oluyor ama renkler doğallığını kaybediyor. 2k gibi bi düşüncem yok sistemim 14900k 5080 32 gb ddr5 ramden oluşmakta. Uzun yıllar sorun çıkarmayacak panel yanmasıyla uğraştırmayacak oles bi monitör öneriniz varsa...
  12. Afacan Dennis

Öneri 5070 ti model tierlist?

https://www.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?pagingOffset=20&query_text=rtx+3090&sorting=price_asc 3090 fiyatlarına bakarmısınız dostlar 9070xt nin yanında bu kart çöp altın kaplama sanki bi göz atıyım dedim şok oldum
  13. Afacan Dennis

Boş iş ya hocam makas açılmasın en azından yeni kartlarla diye geçtim ama zahmetime de değmedi :)
  14. Afacan Dennis

evet 4k için çok fark yok kesinlikle değmez
  15. Afacan Dennis

Buda fuzuli hocam şuan 9070xt den geçtim bende arkadaşa 5070 alacaz bakınıyoruz bizde
  16. Afacan Dennis

Saolun hocam çok daha iyileri sizin olsun inşallah
  17. Afacan Dennis

bendeki model bu 64-70 arası diyebiliriz ona göre de fanların temposu bir miktar artıyor
  18. Afacan Dennis

5080 solid modeli 67-70 arası dolanıyor yük altında referans olabilir diye yazdım
  19. Afacan Dennis

Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

bende çip krizi bellek krizi denince heycan bastı aldım indirimler bitecek dendi nvdia tarafında hakikatende bitti 9070xt de memnun etti beni baya bunu biraz sistem beyaz birazda satarken zarar etmiyim mantığıyla aldım. 1080p hakikaten çöp geliyor insanın gözüne gökten para düşse de oled 4k bi...
Geri