Arama sonuçları: *

1. Mehmet Arda Tekin

Oyuncu koltuğu önerisi

O koltuğu biliyorum arkadaşımda var önermişti ama fiyatı 10 binin üstünde ben aşıyor
  2. Mehmet Arda Tekin

Oyuncu koltuğu önerisi

Beyler oyuncu koltuğu almak istiyorum en fazla 7.5k verebilirim ilk başta xmax Rio balerion modelini almak istiyordum ama 7 bin TL den 9 Bin TL ye zamlandı Yeni marka Araştırırken xrancer markasını gördüm sizce bu oyuncu koltuğu alınır mı bana dolandırıcı gibiler geldi internet siteleri daha...
  3. Mehmet Arda Tekin

Forza 5 hangi paketi almalıyım

Ben almamanı tavsiye ederim para biriktirip forza horizon 6 yı alma daha mantıklı olur hem Japonya'da geçeceği için çok daha fazla içerik olacaktır tüm horizon serisini oynamış biri olarak 5 en vasatı diyebilirim harita ve Meksikada gezmek gerçekten tatmin etmedi ve 4 deki arabaların üstüne pek...
  4. Mehmet Arda Tekin

Abdullah abinin yaptırdığı indirimli klavye alınır mı

İndirim kuponu ile 874 TL ye iniyor kablosuz olması artı puan ama mekanik değil hali hazırda kaliteli bir klavye kullanıyorum kablosuz klavye almak istiyordum ama arada kaldım fiyatı baya inmiş oldu alınır mı
  5. Mehmet Arda Tekin

Klasgame kapandı sunucular kapalı gözüküyor

Beyler az önce klasgame para yatırdım ama ilk başta oran sınırlaması yediğim için giremiyordum şimdi sunucular kapalı gözüküyor tek ben mi giremiyorum yoksa genel bir sorun mu var
  6. Mehmet Arda Tekin

Beyaz klavye önerisi bütçe 5k

https://ty.gl/z9edw4w135ux8 Gamebooster G918 donanım arşivi kanalında videosuda vardı sanırım ben piyasaya ilk çıktığı zaman almıştım yıllar geçti hala taş gibi çok sağlam kasası var ve kırmızı swiclerin hissiyatı on numara her yeri beyaz tam senlik
  7. Mehmet Arda Tekin

STEAM TAKAS DOLANDIRICILIGI

benim api keyimi alan bot hesap ile dolandıran sahsın profil, konusma gecmisi, bana attıgı linki ve botun hesabının her detayını steam destege yazdım her sey ortada sence cözüme kavusurmu
  8. Mehmet Arda Tekin

bir anlık dalgınlık api keyi nasıl aktif hale getirdiler hala anlayamıyorum api kapalı oldugu icin ve mobil onay aktif oldugu icin pek dolandırılmaya takayı takmıyordum
  9. Mehmet Arda Tekin

koskoca steam acıklara bak kafayı yersin ya deliricem
  10. Mehmet Arda Tekin

api keyim kapalıydı takasdan sonra kontrol ettigimde gözlerime inanamadım api key acıktı hemen kapattım ama nafile sifremi hemen degistirdim artık nasıl bir sisteme sahiplerse siteye kaydolurken api key aktif hale gelmis steamden banlanırmı bot, banlansa bile karambiti bana geri vermezler diye...
  11. Mehmet Arda Tekin

STEAM TAKAS DOLANDIRICILIĞI

sordum onlara ait degilmis steame sikayet ettim ama ne yapacagımı bilmiyorum 1685283834 iletisime gectim onların botu degilmis steame sikayet ettim ne yapmalıyım karambit yedi gün boyunca botun envanterinde kalacak 1685283902 iletsime gectim onların botu degilmis steame sikayet ettim karambit...
  12. Mehmet Arda Tekin

sitede gözükmüyor
  13. Mehmet Arda Tekin

evet benim ama cyberdan kazandıgım bıcak diger hasabıma aktardım bende 3 hesap var ve bu giden bıcagı 900 dolara shadowpayden ben almıstım
  14. Mehmet Arda Tekin

cok tesekürler icime öyle bir su serptinki anlatamam
  15. Mehmet Arda Tekin

arkadaslar birsey sormak istiyorum bilginiz varsa ve cevaplarsanız beni sevindirirsin piyasa degeri 1000 bin dolarlık gece karambiti dmmarket üzerinden satısa koymak istedim takas teklifi geldi ama süphelendigim icin tekrardan tüm takasları iptal ettim ama benim iznim olmadan ard arda 2. kez...
  16. Mehmet Arda Tekin

panikle actım
  17. Mehmet Arda Tekin

arkadaslar birsey sormak istiyorum bilginiz varsa ve cevaplarsanız beni sevindirirsin piyasa degeri 1000 bin dolarlık gece karambiti dmmarket üzerinden satısa koymak istedim takas teklifi geldi ama süphelendigim icin tekrardan tüm takasları iptal ettim ama benim iznim olmadan ard arda 2. kez...
  18. Mehmet Arda Tekin

Yardım Ethernet kablosu önerisi

cat 7 10.000 mbps destekliyor ve cat 6 ya nazaran frekans degerleri daha iyi daha hızlı ve yıllarca kafana takmadan seni götürür sana attıgım model altın soket tak cıkarda yıpranmaz ısıya dayanıklı
  19. Mehmet Arda Tekin

Yardım Ethernet kablosu önerisi

https://www.hepsiburada.com/20-metre-cat7-patch-kablo-cat-7-stp-ethernet-kablosu-10gbps-internet-600-mhz-band-genisligi-p-HBCV000006ACZH?magaza=vigorbilisim bütceni zorlayıp bunu almanı öneririm ben gayet memnunum
  20. Mehmet Arda Tekin

Depremi Hissedenler İyi Misiniz ?

Gözümü açtığımda yatak beşik gibi sallanıyordu Allah'tan Bir şey olmadı
Geri