Arama sonuçları: *

1. T

6500 TL telefon önerisi

6500 TL'yi geçmeyecek kadar bir telefon önerisinde bulunur musunuz annemin telefonu iyice bozulmaya başladı ona bir telefon bakıyoruz pek bilmediğim için sizlere soruyorum teşekkürler. amazondan bir tane bakmıştım aşağıda görsel olarak ekledim
  2. T

ramlerimin kaç hızda çalıştığını anlayamadım

Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda ramlarımın hızının 3600 mhz olduğu yazıyor fakat bios ekranına girdiğimde 2133 olarak gördüm elektirikler 2 defa git gel yapmıştı bununla kaynaklı olabilir mi eğer 2133 ise nasıl 3600 de çalıştırabilirim
  3. T

Virüs problemi yardımcı olur musunuz

teşekkürler şimdi onu bir yerden görüp yüklemiştim sanırım işe yaradı 1667773599 agalarla oyun oynarken birden fan sesi artı bi şey oldugunu fark ettim sıcaklık değerlerine baktığımda uçmuştu oyundan çıkmama rağmen görev yöneticisini açınca fark ettim %100 de gpu kullanıyordu oyunu torrentten...
  4. T

Virüs problemi yardımcı olur musunuz

vmicroservicestarter.exe diye bir program vardı rdr 2 oynarken sorun çıktı ekran kartı sıcaklıgım 92 lere çıkmıştı sonradan kaspersky ile tarattım sanırım kurtuldum gibi emin değilim securitiy task manager uygulamasına girip virüs kontrolu yaptıgımda böyle bir görsele ulaştım sizce bir sorun...
  5. T

Mobil üzerinden videodaki ses ayarı

Merhaba arkadaşlar uygun konu başlığı bulamadım yanlış yere açtıysam bilgilendirir misiniz Mobilde bir videodaki belirli bir yeri sessizleştirmeyi nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz 2 3 saniyelik bir yerde videoyu sesizleştirebilir miyim
  6. T

Yardım - Windows Defender Opera GX'te Trojen Buldu?

aga aynısını yaşadım bende foruma bakayım dedim sen konu açmışsın
  7. T

2. ekran kullanmak için dönüştürücü

Merhabalar eski monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum mavi uçlu alttaki resimdeki gibi girişi var bıraktığım linkteki dönüştürücüyü alıp bu kabloyu display port girşine çevirerek ekran kartıma taksam bir sorun olur mu eğer daha iyi tavsiyeleriniz varsa amazondan link atar mısınız...
  8. T

corsair soğutucumun renklerini değiştiremiyorum

hayda kötü oldu bu bak böyle kalıcak o zaman teşekkür ederim yardımın için
  9. T

o program yüklü fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  10. T

Merhabalar linkte bıraktığım anakart ve sıvı soğutucuya sahibim i cue programı üzerinden sıvı soğutucumun renklerini değiştiremiyorum i cue de resimdeki gibi anakart gözüküyor gözüküyor yardımcı olur musunuz...
  11. T

Cooler Master MasterLiquid - Corsair H100 RGB

teşekkürler
  12. T

bu ikisinden birini alabiliyorum önerin için çok teşekkürler 1652568932 bu ikisinden birini alabiliyorum yorum için çok teşekkürler
  13. T

Merhabalar bu iki sıvı soğutmadan birini alacağım kasamında corsair olması ile corsair sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum aralarında ne gibi (-) (+) lar vardır bilgilendirir misiniz? https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-36466...
  14. T

Monitörümü dönüştürücü ile bağlayabilir miyim

teşekkürler 1652552018 teşekkürler
  15. T

Monitörümü dönüştürücü ile bağlayabilir miyim

Merhabalar benim ASUS VS197DE D-Sub (VGA) ile bağlanan bir monitörüm var yeni sistemimde 2. ekran olarak bunu kullanmak istiyorum linkteki dönüştürücü işime yarar mı ...
  16. T

RX 6600 XT Rog Strix VE GeForce RTX 3060 Dual

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/6TY62TS1 rxli sistem https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/7CBY5ES5 rtx 3060 lı sistem fiyat farkından 5600x ekledim rx li sisteme
  17. T

usta bağımlılıktan değil alıcağım sitede bu 2 kart üstünden seçim yapıyorum nvdia arayüzüne alışık olduğum için 3060 tercih etmiştim fakat rx 6600xt kullanınca fiyat hem daha ucuzluyor hem sanırım fps değerleri artıyor emin olamadığım için sordum teşekkür ederim 1652454343 teşekkürler
  18. T

alıcağım sitede seçenek olarak attığım 2 ekran kartı var bu ikisi üstünde oynama yapabiliyorum sadece teşekkürler
  19. T

Merhabalar arkadaşlar yeni bir sistem toplamak istiyorum ve bu 2 kart arasında kararsız kaldım önceden de nvdia bir sistem kullandığım için 3060 almayı düşünüyorum fakat 6600xt daha fazla performans veriyor galiba aşağıda linkini bıraktığım2 ekran kartı arasından hangisini almalıyım yardımcı...
Geri