Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Hangi bluetooth kulaklığı almalıyım ?

yaklaşık 6k bütçe var (kişi başı 3k işte) 2 adet alıcam bi erkek bi kız için. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jbl-tune-beam-2-anc-tws-mor-kulak-ici-fiyati,884269138.html https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-huawei-freebuds-6i-anc-tws-kulak-ici-fiyati,657521574.html...
  2. Rotangar

Cs2 125 dolara bıçak önerisi?

Huntsmanlara bak derim
  3. Rotangar

Minima karambit alınır mı

Gereksiz ya güzel değiş bence ama sağlam indirime girmiş asna güzel geliyorsa al geç
  4. Rotangar

PC fansız çalışır mı?

Biostan ayarlayabilirsin
  5. Rotangar

Steam'de pazar bölümüne giriş yapamıyorum?

Sunucularda problem vardır
  6. Rotangar

Galaxy watch 8 small mı yoksa galaxy watch 7 mı

8 in tasarımı biraz kaba duruyor ayrıca fiyat farkına şuan değmez gibi 7 ler epey ucuzladı
  7. Rotangar

🔥İndirim Samsung 2’Li kablosuz şarj Aleti 999TL

Kuponun olup olmadığını nerden görüyoruz ? 1770030326 Kupon kullanmayacak varsa bende alabilirim
  8. Rotangar

KODLAMA NASIL ÖĞRENİRİM

w3school sitesini kullanabilirsin dil öğrenirken.Bol bol kod yazman lazım alışmak için.Alanını belirler oyun ise ne tür bi oyun ona göre oyun motoru ve dili belirle web tabanlı gidiceksen ise html > css > js basic olarak öğren
  9. Rotangar

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds3 Fe Gri 3.599,00 TL

Buds 3 buds 3 fe den daha iyi değil mi hocam
  10. Rotangar

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

Ayrıca burdaki uygulamalara ilk defa üye olmanız gerekiyor yani onalr içinden yeni hesaplar açmanız lazım
  11. Rotangar

2. Monitör kullanmak mantıklı mı

Laptopumda olduğundan bazne monitöre yansıtım onun ekranıyla 2 ekraı kullanıyorum.Yazılımla uğraştığımdan yeri geldiğinde çok işe yarar oluyor ama o kadar da gereklimi emin olamadım.Birde birinin remkleri daha canlı biri solgun biri 2k biri 1080p vesaire.Hoş durur mu emin olamadım.
  12. Rotangar

2. Monitör kullanmak mantıklı mı

Şuan 27 inç ips 2k 240hz bir monitör kullanıyorum.Yeni bu monitöre geçtim eski monitörüm 24 in. ips 144hz bir monitör. Bu monitörü 2. monitör olarak kullanmak ne kadar mantıklı.Çok işe yararmı kullanan arkadaşlar varsa , artıları eksileri neler satmak mı daha mantıklı olur.
  13. Rotangar

Temudan sipariş geçsem gelir mi şuan

Yurtdışı için yeni yasaklar çıkmış sanırım şubatta uygulanıcak mış.Temu siparişlerim en geç 2 haftada gelmişti bu zamana kadar ki.Şimdi söylesem gelir mi.
  14. Rotangar

Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Yurt dışı alışveriş yasağı şubatta diye biliyorum şimdi temudan kalvye söyleyebişlri miyim
  15. Rotangar

Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Temuda bi ara aşırı ucuzdu herkes aldı gene böyle ucuz olduğu bir yer var mı acaba şuan nerden almak mantıklı olur
  16. Rotangar

Ekran kartı önerisi lazım ne alayım?

2. el 3080 ti bakabilirsin ama psu değişmen gerekir
  17. Rotangar

Okul İçin Kalem Önerisi

Scrikssin her türlü kalemi var elimde hepsi çok iyi
  18. Rotangar

Asus rtx 5060 için en uyumlu işlemci

1080p oyniyacaksınız diye düşünüyorum 5600 de işinizi görür
  19. Rotangar

Okul İçin Kalem Önerisi

Scrikss grpah x veya metal x
  20. Rotangar

Sivi sogutma pompa kavlosu anakartta nereye gelicek

Hocam simdide soyle bir problem var.Kasa fanlarimin baglantidini tam yapamadim rgb d egelmiyor fanlarda calismiyor.Hepsi birbirine bagli ama en sona gene pomoadakinin ayni tipi 3 delikli bir uç kaliyor.Anakartimdaki 3 deligin uyucagi tek 3 pinli kisim en alttaki gen 2 soketiydi orasida sivi...
Geri