Arama sonuçları: *

1. Rotangar

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 6 🔥3.999 TL (Dip Fiyat!!)

Arkadaşımda birebir bu watch 6 var şarjı 1.5 gün anca görüyor
  2. Rotangar

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 6 🔥3.999 TL (Dip Fiyat!!)

Hocam akıllı saattense klasik saatleri tercih etsemde bence herkesde bir tanede olsa akıllı saat olmalı bendede 2 tane var.Huawei gt3 ve gt3 pro.Açıkçası telefonunuz samsungsa ekosistem açısından alın derim.Mesaj yazabilme youtubeye dahi girebilmesi çok iyi fiyatıda inanılmaz iyi geldi bana...
  3. Rotangar

Yardım eder misiniz cs2 icin fazla mı

Dostum fps oyunlarında önemli olan işlemcidir iyi bir işlemci bul geç.
  4. Rotangar

Çok özgüvensizim ve sevdiğim kız ile konuşamıyorum

Kızı gözünde büyütürsen böyle olmaya devam edicek.Herhangi biriymiş gibi bi muamele yap ona kafanda.
  5. Rotangar

Cinlerle olan anılarınız var mi ?

Bi bakmışsın lolde rank kasmış puahauaah.Şaka bi yana uyku sersemliğiyle itmişsinizdir halının oraya. 1732135134 Dostum ya çok iyi bilim kurgu yazarı olur senden yada tedavi ol
  6. Rotangar

Yardım eder misiniz cs2 icin fazla mı

Basit bir fps oyunu için 75k lık bi pc sencede yetmiyecek midir ?
  7. Rotangar

Laptop perfonmansi nasil kontrol ederim

Asus ise kendi uygulaması var veyahut msi afterburner kurabilirsin
  8. Rotangar

İngilizceyi Nasıl Öğrenirim?

Maruz kal yeter
  9. Rotangar

Gardrops güvenilir mi ?

Dolap ta sistem gayet güzeli şliyor ancak komisyonda inanılmaz yüksek.Yani bu işte birşeylik var gibi yoksa sistem iyi.
  10. Rotangar

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

Subnautica Cs Go Slime Rancher
  11. Rotangar

Incehesap ürün yanlışlığı hatası

Mantıken öyle aslında ama sanmam uüraşmaya değermi sonuçlanması ne kadar süre sürer bilemem.Bence uğraşmaya değmez.Ha dersenizki zaten 4060 arıyordum buda yeter alın bide gidin 4070 olayı için şikayet edin kazanırsanız ne mutlu size kazanamazsanızda 4060 la devam :D
  12. Rotangar

Incehesap ürün yanlışlığı hatası

Görselde hata vardır asus dual yazıyor yani çift fanlı model resimde ise 3 fanlı asus proart bi kart var ayrıca bu fiyata 4070 bile yokken yanında anakartla bu fiyat çok zor
  13. Rotangar

Opera,Chrome,Edge Tarafını seç

Chrome veya brave derim
  14. Rotangar

Telefon önerisi istiyorum

Tr s23 ultra veya yurt dışı s24 ultra öneririm
  15. Rotangar

S24 Ultra kötü çekiyor

Bendede s24 ultra var muazzam foto çekiyordu özellikle gece modunda falan.Ama sanki banada artık biraz kötüleşmiş gibi geliyor belkide lens koruyucuların filtre rengindendir yeni taktım çünkü.Bu bahsettiğiniz renk değişimi lensler arası geçişten kaynaklı o geçişi yumuşak yapmıyor s24 ultra ne...
  16. Rotangar

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Açıkçası sen böyle temiz biriyken kaldıramamışsın normal kendin gibi birini isterdin tabi ama alışsan iyi edersin.Çoğunluğun geçmişi böyle ne yazıkki :/
  17. Rotangar

Forza horizon 5 2k'da kaç fps alırım

Tatmin edici bi fps alırsın 60 tan fazla verir.Normalde oyunlarda çözünürlük artışı fps i çok büyük ölçüde etkiler ancak forzada garip bi şekilde pek etkilemiyor.1080p ile 3k arasında sdce 10 15 fps düşürdü laptopımda denediğimde.
  18. Rotangar

Araç neden titreme yapar

Aks kaynakli olab'l'rm'
  19. Rotangar

Çocukluğunuzu ve o güzel günleri hatırlatan şarkılar nelerdir?

https://www.youtube.com/watch?v=h0011x75Aos https://www.youtube.com/watch?v=NZWXvYbMBzE
Top Bottom