Arama sonuçları: *

1. B

YENİ KASA TOPLADIM AMA TAKILMA VE DONMA YAPIYOR

Bios da en son sürüme güncelledim. Geleneksel yolların her birini denedim fakat olmadı biraz daha az bilindik nedenlerden olduğunu düşünüyorum.
  2. B

Sıfır herşeyi kutusunda aldım internette ve forumlarda baktım bu konu ile ilgili fazla bir bilgi paylaşılmamış baştan temiz kurulum yapın ve ramlerin slotlarını değiştirin diyorlar sadece
  3. B

Ekran kartı driverını kurdum zaten işlemci için olan kısmı msi otomatik kuruyor 1770154396 expo açtım RAM lerin hızını 6000mhz çektim. Sıcaklık değerleri normal 80+ çalışan bir parça yok
  4. B

Yeni kasa topladım şuana kadar formatta kullandığım windows11 25h2 ile windowsu temiz bir şekilde kurdum. Fakat bilgisayar açıldıktan ve yüke bindirdikten sonra örneğin render aldıktan sonra takılma donma yapıyor kısaca CPU Stutter yapıyor. Sebepleri neler olabilir ve nasıl çözebilirim anlayan...
  5. B

2022 Aralık Gaming Kulaklık Tavsiye

Fujin olabilir ama halihazırda gamepower mihawk kullanıyorum bir üst segmente geçmek istediğim için kulaklık arıyorum fujin listeme dahil değil malesef
  6. B

buna baktım iyi bir ses kartı istiyor maalesef seçeneklerim arasında yok 1671120887 teşekkürler önerebileceğin bir şey var mı 1671121063 bütçemin tam sınırında ve bimiyorum bu mlodeli hiç araştırmadım çok da duymadım kendin kullanıyor musun neye dayanarak önerirsin açıklar mısın
  7. B

sebebiyle neden önermediğini ve hangi modeli almamı önerirsin
  8. B

Bildiğim kadarıyla v2x de bulunmuyor neden onu alamalıyım sadece frekans aralığı 12hz-24.000hz olduğu için mi
  9. B

Merhabalar ortalama bütçem 1000TL civarı bütçemin biraz üstüne de çıkabilirim bilgisayarımın modeli Tulpar V20.5 ses kartına sahip oyunlarda en iyi sesleri alabileceğim bir kulaklık istiyorum. RGB olup olmamasına bakmıyorum çok fazla araştırdım ve Razer Blackshark V2X (Ses kartı yok) , Gamepower...
  10. B

Temmuz 2021 Modem tavsiyesi

Dostlar bugün yarın acil modem almam gerekiyor. Modem konusunda da aşırı cahilim. Şöyle en fazla 500TL ekstra cart curt olmasa da olur önemli olan çekim alanı yüksek, Mbps hızı 200den yüksek olması yeter. önerebileceğiniz modem tavsiyelerini bekliyorum. (İleride de kullanacağım)
  11. B

RTX 3070 R9 3900x anakart tavsiyesi

Anladım araştırıp değerlendireceğim teşekkürler 1604771108 5800x i araştırdım ama piyasada bulamadım tahmini ne zaman gelir ve fiyatı ne kadar olur bu konu hakkında bilginiz varsa işlemciyi 5800x yapabilirim
  12. B

mimari çizim ve tasarım için topluyorum sistemi r5 5600X mi önerirsiniz r9 3900x mi şimdi render alırken çoklu cpu kullanımı yapacağından 3900x de core ve thread açısından daha zengin bu durumda 3900x daha iyi olmuyor mu
  13. B

Merhaba arkadaşlar RTX3070'li sistem topluyorum fakat anakart konusunda kararsız kaldım. MSI MAG B550 veya MSI AMD B550-A Pro almayı düşünüyorum bi yandan da B550 PCIe 4.0 ssd destekliyormuş bu konu hakkında fazla bilgim yok biraz aydınlatırsanız sevinirim. Son olarak da kasa önerilerinizi de...
  14. B

2. el klavye alınır mı ?

Nasıl kullandığını bilemezsin aldıkdan 1 ay sonra bozulabilir bütçeni söylersen yardımcı olmaya çalışırım ben de
  15. B

Monster mı MSI mı tercih etmeliyim

i7 10875h den fazla bi fark göremedim ama değerlendiririm bütçe açısından daha iyi teşekkürler
  16. B

mimarlık için alıyorum
  17. B

Değerli forum üyeleri öncelikle ne yazarsanız yazın cevaplarınız benim için önemli ve hepsini değerlendireceğim o yüzden ne düşünüyorsanız yazarsanız sevinirim. Öncelikle Monsterı artık kimse tavsiye etmiyor (fiyatının düşük olmasına rağmen) bunun nedenini sürekli arıza yaptığı bluetooth ve...
Geri