Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

1360x768 60hz monitör rx7600

idarelik kullan allah yar ve yardımcın olsun
  2. Razer Deathadder V2 Mini

Razer Deathadder V2 Mini

Kendim kullandım tertemiz cihazlar çalışmayan hiçbir şeyi yok. Tertemiz cihaz, G Pro Wireless'a geçtiğim için satıyorum. Kutusu faturası vardır. Pazarlık payı vardır.
  3. dolaroldu8tl

F/P klavye önerisi 500-600 TL

Pek bir seçeneğin yok bu paralara https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-acer-nitro-keyboard-tkl-tr-nkw120-3-bolgeli-r-gb-gaming-fiyati,2034842333.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-trust-gxt-833-oyun-si-fiyati,1503816910.html akakceye gir tipini beğendiğini al çoğu hemen hemen aynı...
  4. dolaroldu8tl

KULAKLIK VE AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİ

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g332-981-000757-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,517183756.html 3 ay sonra ödemeyi bilmem ama 3 taksit var trendyolda fiyatı da biraz fazla ama...
  5. dolaroldu8tl

2024 yılında iPad 7 alınır mı?

İkinci elde yaklaşık 4bin civarına bulunuyor. Son güncellemesi olarak iPadOS 18'i aldı yani güncel bir cihaz. Yapacağım şeyler not tutup youtube, instagram takılmak olur. 32GB hafızanın yeterli olacağı düşüncesindeyim çünkü günlük olarak 32GB iPhone 7 kullanıyorum şu anda ve bir problem...
  6. dolaroldu8tl

TKL(NUMLOCKSUZ) KLAVYE ÖNERİSİ

evet çoğu sıfırdır sıfır olmasa bile ne kadar kullanılmış olabilir zaten fakat karaborsaya düşmüş sanırım 2000TL civarı hep
  7. dolaroldu8tl

Samsung A16 kaç GB RAM kullanır?

M34 de güzel cihaz A25'in bataryası büyük ve ekran camı daha sağlam hali ama şebeke sorunları olduğunu yazmışlar.
  8. dolaroldu8tl

Kaskolu arabayla kaza yapıldığı zaman ne yapılmalı

Saçma zaten ama sen ağır hasar olacağını tahmin ediyosan sanayiye götürürsün zaten. Ki o olay da şirketten şirkete değişiyor olabilir.
  9. dolaroldu8tl

Güzel Redmi cihazlar var fakat MIUI ile uğraşılmaz. Hem samsungun 4 yıl güncelleme desteği güvencesi olması hoş. Bence en iyi seçenek A25.
  10. dolaroldu8tl

Ipad satıp bilgisayar alınır mı?

Mantıklı fakat püf noktalarını bilmek lazım bataryası klavyesi gibi temiz bakılmış olması lazım macbookların özellikle.
  11. dolaroldu8tl

Dergi Burda dolandırıcı mı

Sanmıyorum. Güvenli duruyor daha önce alışveriş yapmadım fakat.
  12. dolaroldu8tl

İşlemci daha iyi Ekran daha iyi. Kameralar daha iyi. Hoparlör sistemi daha iyi.
  13. dolaroldu8tl

Kaskolu arabayla kaza yapıldığı zaman ne yapılmalı

Paragraf sorusu gibi maşallah. Arabayı alamazsınız diye biliyorum değer kaybı talebi olayı falan da muhtemelen şirketten şirkete değişiyordur.
  14. dolaroldu8tl

TKL(NUMLOCKSUZ) KLAVYE ÖNERİSİ

Sahibinden AULA F75 bak
  15. dolaroldu8tl

Dostum işlemci değiştirmek diye bir şey yok. Fabrikadan nasıl çıktıysa öyle kalır.
  16. dolaroldu8tl

S24 boşta 4.5 kullanıyorsa o telefon da boşta 3 GB kadar kullanır diye tahmin ediyorum 6 gb yeterli olur kısa vadede fakat yılını doldurmadan kasmalar başlar fikrindeyim. 8 GB daha iyi olur ama ben A16 tercih etmezdim hem de o paraya a25 varken...
  17. dolaroldu8tl

2. elden temiz bir intel macbook bulabilirsin.
  18. dolaroldu8tl

RX 550 vs GTX 750 ti

RX 550 tercih ederdim yıllardır AMD ekran kartı kullanıyorum -Catalyst driverlarından beri- hiç sorun sıkıntı yaşamadım. 750Ti artık güncelleme desteği almıyor diye hatırlıyorum RX550 çok daha güncel bir kart aradaki 10 FPS'e değmez o kadar eski bir kart almaya.
  19. dolaroldu8tl

PC Mİ XBOX SS BİRAZ HİZLİ OLABİLİRMİSİNİZ

Kötü öneri fikrimce. 10Bin'e aldığı laptoptan nasıl bir oyun performansı alacak ki?
Top Bottom