Arama sonuçları: *

1. G

Bios işlemci Ghz Artırma

Nasıl yapabiliriz mesela?
  2. G

Bios işlemci Ghz Artırma

Merhaba Biostan Ram mhz yükselttiğimiz gibi İşlemcininde Ghz hızını tam performans yapabilirmiyiz? Örneğin 3.60 Ghz'de çalışıyorken 4.20 Ghz'ye yükseltmek mümkünmü?
  3. G

AC Odyssey Oyunun FPS Drop Sıkıntısı mı var ?

Anakart bios güncellemesini ve sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol et sistemin iyi oyunla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum
  4. G

MAX 1800 TL OYUNCU MONİTÖRÜ ?

ViewSonic 144 Hz 1ms curved al
  5. G

Radeon Software'de Manuel Fan Ayarında Sıfır RPM Yapılmıyor

onun amacı soğutmak sen sıfıra alırsan soğutamaz demi 1609503097 senin kalbin kan pompalamak için çalışıyor sıfıra alırsan ne olur?
  6. G

MSİ DRAGON CENTER AYARLARI BOZDU

Merhaba arkadaşlar, MSI Dragon Center indirdim fakat programı daha kullanmaya başlamadan Ekran kartı, Ram, Kasa ARGB Fan Işığı ve İşlemci Soğutucusu ışıkları aniden kendiliğinden sönmeye başladı. Herşeyi defaulta alıp programı silmeme rağmen ayarları bozuldu ve kulaklığımdan ses boğuk geliyor...
  7. G

Yeni sistem boot nasil secilir

Ben bi dedeme sorup geleyim
  8. G

ANLIK TAKILMA SORUNU (ÇÖZÜLDÜ)

Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde sistemimin iyi olmasında rağmen GTA5'te anlık takılma sorunu ile ilgili konu açmıştım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Nasıl çözdüğüme gelirsek; BİOS güncellemesi, Ekran kartı driver güncellemesi ve sürücü güncellemesi yaptıktan sonra +60 FPS ve oyunlarda...
  9. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

Hayır 1607013792 MSI GTX 1660 SUPER GAMING X
  10. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

SSDde herhangi bir problem yok %100 çalışıyor
  11. G

GTA5 DE ANİ DROP OLUYOR.

Çözmedim bende benzer konu açtım şu an çözüme ulaşmaya çalışıyorum ikimizden birimiz çözersek birbirimize destek olursak sevinirim
  12. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

ViewSonic 144 Hz 1MS Curved
  13. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

SSD Kullanıyorum 500 gb Kingston 2200 okuma 2000 yazma 1607008071 Neden 1607008152 Evet maalesef yapmadım nasıl yapılıyor bilgi ve desteğinizi bekliyorum
  14. G

GTA5 DE ANİ DROP OLUYOR.

Aynı sorun bendede var kardeşim milyarlık sistem dizip anlık takılma ile karşı karşıya gelmeye insana koyuyor açıkcası
  15. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

Logitech G300s mouse Rampage klavye rampage kulaklık
  16. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

Story modda oynuyorum nasıl bir faydası olur bilmiyorum ama denerim
  17. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

İşlemciyi zorlamama rağmen sıcaklığı 47-50 derece civarında oluyor fakat herhangi bir driver güncellemesi yapmadım nasıl yapılır? Destek olurmusunuz 1607003836 Ethernet kablosu ile bağlanıyorum 1607003910 Oyundanmı sürücenmi kaynaklı olduğunu bilmiyorum bilsem maalesef konuyu açmazdım 😊
  18. G

ANLIK TAKILMA SORUNU

Merhaba Sayın Donanım Arşivi üyeleri, Gta5 oynarken anlık takılmalar yaşıyorum, -MSI GTX 1660 SUPER GAMING X Ekran kartı -AMD Ryzen 5 3600 İŞLEMCİ -COOLER MASTER ML240L İŞLEMCİ SOĞUTUCU -GSKILL TRİDENT Z RGB 3600MHZ 8x2 GB -MSI B550 GAMING PLUS ANAKART Bu sistem elimde mevcut aynı sistem...
  19. G

Ryzen 3600 ve MSI GTX 1660 SUPER X DARBOĞAZ YAPARMI

Diğer sistemlere göre performansı yüksek olsun istediğimden dolayı aldım
  20. G

Ryzen 3600 ve MSI GTX 1660 SUPER X DARBOĞAZ YAPARMI

Selam dostlar, Ryzen 3600 İşlemci vi MSI GTX 1660 SUPER X Trident 3600 MHz Ram darboğaz yaparmı? Teşekkürler.
Top Bottom