Arama sonuçları: *

1. E

TEB ATM'si Papara Kartımı Yuttu!

Benim black kartım vardı müşteri hizmetlerini arayıp o kartı iptal edip yenisini gönderdiler. İnce sesli bi' eleman gelirse konuşmadan kapat direkt bi' şey bildiği yok kaç kere denk geldi o adam.
  2. E

Yardım Downloadım 200 ama 12 MB/s hızım var

Zaten yüklü onla denedim yine aynı. 1647719706 98 Download çıktı.
  3. E

En fazla 92.8'i gördüm.
  4. E

%2.9 Darboğaz Seviyesi Önemli Bir Seviye mi?

O işlemci o ekran kartını besleyemiyorsa ne besleyecek R9 5950X mi ? İnternette ki çoğu bilgisayar test sitesi yalan zaten.
  5. E

Oyun setupı 4 saat normal mi?

FitGirl'in repackleri hep uzun sürer bu FitGirl'den kaynaklı.
  6. E

Google Drive gibi yerlerde de test ettim ama 12 MB/s hızın üstünü göremedim.
  7. E

Yaklaşık 200 downloadım var ama en fazla 12 MB/s hızı görüyorum. Normalde 22-23 görmem gerekmiyor mu ?
  8. E

Yardım Epic Games GTA V Rockstar Launcher açılmıyor

Upload hızlarım 0.1 olduğu için karşıya bilgi gönderemiyordu ondan böyle kalıyordu bende telefon internetine bağlanıp giriyorum oyuna.
  9. E

Yardım Epic Games GTA V Rockstar Launcher açılmıyor

Epic Games aracılığıyla GTAV indirdim rockstar bilgilerimi sordu hali hazırda hesabım vardı giriş yaptım böyle siyah ekran da bekletiyor 15-20 dk bekledim hala aynı sorunu nasıl çözerim ? Not:Rockstar launcheri silip yükledim ve GTAV dosya doğrulaması yaptım hala aynı.
  10. E

Yeni stok gelecek mi ?

Abi şu videodaki stoklar tekrar gelir mi ? yoğun talep var bende bu hafta içinden almayı düşünüyordum ancak 4 saatte bitmiş acaba incehesapla konuşup bu konu hakkında fikir alabilir misin diye soracaktım. @Abdullah Hacıgül
  11. E

Sahibindende Bir Pc buldum ama anlayamadım

O ekran kartıyla gta 5 zor
  12. E

Öneri Düşük sistemler için oyun önerisi

Allah belasını versin diyorum başka bir şey demiyorum adamı sinir hastası manyak yapar.
  13. E

Öneri Düşük sistemler için oyun önerisi

Forager kesinlikle. İndirimde 20 tl oluyor.
  14. E

i5 3470 ve GTX 1050 Sistem

Ne yazıkki miningciler haletti RX 570i zaten hazır sistem olarak alıcam 2. el seneye de satıp daha iyisini almayı planlıyorum.
  15. E

Mavi ekran ama sadece 2. Ekran bağlıyken.

Aynısı bende yaşadım bunu deneyerek çözmüştüm...
  16. E

i5 3470 ve GTX 1050 Sistem

2. el bir sistem almayı düşünüyorum geçici süreliğine sonra satacağım,özellikleri: GTX 1050 i5 3470 DDR3 8 GB RAM Özellikli bir sistem almayı düşünüyorum internetten testlere baktığımda tam bir sonuç alamadım neredeyse hepsi 1050Ti idi normal 1050 göremedim bu sistem ile GTA 5,Dead by...
  17. E

2.el 8200 TL’ ye r5 3600, rtx 2060 super sistem alınır mı ?

Bence alınabilir ama psu yeterli gelir mi bilmem genelde o ekran kartına 750w öneriyorlar.
  18. E

(eski konu) RX 590 3100₺ satıyorum, nelere dikkat etmeliyim?

3100 etmez o kart. Adam onu alacağına bi kaç az fps alan daha yeni nesil kart olan RX 5500 XT alır.
  19. E

Ryzen 3 3100+GTX 1650 Super Sistem İçin Tavsiye

Şu aralar ekran kartı almak mantıklı değil ne kadara alıyorsunuz ?
Top Bottom