Arama sonuçları: *

1. M

14.000 TL bütçeye monitör dahil sistem önerisi

Öncelikle selamlar. Aynı başlıklar var fakat tarihleri eski o yüzden tekrar açmak istedim. 13.000-14.000 TL arası bütçem var. Monitör dahil sistem önerir misiniz? Oyun için.
  2. M

Masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum monitör dahil bütçe 10.000 TL.

Kusura bakmayın ben tek tek sistem toplamasını bilmiyorum. Yani açıkçası neyin iyi neyin kötü olduğunu fiyata göre hangisini alabileceğimi bilmiyorum. Sizden ricam bana tek tek böyle bir çocuğa ilk defa anlatır gibi şu şu parçayı al bilgisayarın oluşur diye anlatabilir misiniz ? 10.000 TL bütçem...
  3. M

Arkadaşlar reklam olur mu bilmiyorum ama bir kaç link bıraksam benim yerime seçim yapabilir misiniz? 1- https://www.hepsiburada.com/gamingtech-valar-x-amd-ryzen-5-3600x-16gb-1tb-480gb-ssd-rtx-2060-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000VRJBY?magaza=TuRuNCu%20Bilgisayar 2-...
  4. M

Teşekkür ederim cevaplarınız için
  5. M

Pek acelesi yok ama çok uzun zaman sonra gelecekse bekleyemem 1604922022 Bir de toplama olmuyor ama öneri olarak laptop önerisi de alabilirim. Önceliğim masaüstü tabii
  6. M

Öncelikle selamlar arkadaşlar hepinize iyi günler. Ben başlıkta olduğu gibi 10.000 TL civarında monitör dahil masaüstü oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Aynı konu başlıkları vardı fakat zaman farkı olduğu için yeni bir konu başlığı açmak istedim. Biliyorsunuz dolar sürekli yükselişte...
Top Bottom