Arama sonuçları: *

1. Bthnsvc

Yardım Fornite'da yükü ekran kartına bindirmenin bir yolu var mı?

Arkadaşlar ekran kartı Rtx 4060 Ti 16 GB 3x Fan - İşlemci r5 5600 - ram ddr4 3600 mhz cl16 2x8 Oyunu alta alıp youtube u açınca bilgisayar kitleniyor, daha yeni normal oynarken ve arkada her şey kapalıyken bir anda fortnite çöktü hatası verdi ve oyundan attı. Ekran Kartı %40'ı görüyor max...
  2. Bthnsvc

Yardım Eastern Exorcist'de eğitim yerini geçemiyorum

Videosunu yükledim arkadaşlar oynayıp bu hatayı alan var mı daha önce? Can yenile diyor canımı düşürüp yenilesemde kabul olmuyor. Platform Epic Games
  3. Bthnsvc

Yardım Kasamı taşıdıktan sonra güç gitmemeye başladı sebebi ne olabilir ?

İşe geldim şimdi eve dönünce deneyip söylerim dostlar
  4. Bthnsvc

Yardım Kasamı taşıdıktan sonra güç gitmemeye başladı sebebi ne olabilir ?

Arkadaşlar kendi evimden annemin evine taşındım bir süreliğine kasayı pikap gibi bi arabanın arkasında taşıyarak getirdim ama straforlu kutunun içindeydi sadece biraz sekerek geldi etrafa çarpmadı hiç şu anda güç hiç almıyor ya güç kaynağında ya güç kablosunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum fikir...
  5. Bthnsvc

Yeni mouse alacağım tavsiye verir misiniz?

Son durum nedir hocam 😂
  6. Bthnsvc

Mekanik sessiz klavye önerir misiniz?

bu ürün benim başlıkta attığımdan daha iyi herhalde https://www.hepsiburada.com/msi-vigor-gk50-elite-white-switch-kablolu-oyuncu-mekanik-klavye-p-HBV00000ZJY6C?magaza=BESAM%20iletişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.41.1 İkisininde...
  7. Bthnsvc

ürün bu 2800 diğer sitede burda 3000
  8. Bthnsvc

Ürün sorunlu çıkarsa yardımcı olurlar en azından değil mi hiçbir ürünümü garantiye göndermedim bugüne kadar ben zaten. :ROFLMAO: 1724780038 ya da 200 TL fazladan verip hepsi buradadan alalım sorun çıkmasın ya
  9. Bthnsvc

FPS oyunları vs. oynamıyorum TFT ve hikaye tarzı oyunlar oynuyorum artık yaşlandık not düşeyim :ROFLMAO:
  10. Bthnsvc

tamamdır bu hafta içinde sipariş geçeceğim zaten acelem yok şu anlık
  11. Bthnsvc

Steel series rival 3 kullanıyordum, çift tıklamaya takılı kalmaya vs. başladı ve içine su kaçmıştı o halde kullandım bir süre benim hatam. Aynı mouse u sipariş geçmeyi düşünüyorum 800 TL bandında yine fiyatları. Elime çok iyi oturuyor bu model ve hissiyatı da iyi. Daha iyi bir mouse var mıdır...
  12. Bthnsvc

bu site güvenilir midir ? 1724773375 https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-siyah bu sizin bahsettiğiniz versiyonu sanırım tipinide beğendim
  13. Bthnsvc

bu rengi var mı herhangi bir sitede kusura bakma ben akakçeden yazıp alıyorum genelde :D birde switchi sessiz mi
  14. Bthnsvc

marka güvenilir mi genelde msi razer asus vs. alıyorum sadece kulaklık rampage
  15. Bthnsvc

Eski klavyem "MSI Vigor Gk50 Low Profile" hissiyatı güzeldi ama çok sesliydi, dayanıklıydı. Bu tarz sağlam ama sessiz bir klavye önerir misiniz? RGB önemsiz. İşlevi önemli. Gamepower vs. gibi markalardan değilde razer msi tarzı markalardan önerirseniz sevinirim. Benim klavyenin neredeyse aynısı...
  16. Bthnsvc

Çözüldü✓ Bios şifresi koymadığım halde bios şifresi var ne yapmam gerek?

yok 3,8 4,4 arası gidip geliyor
  17. Bthnsvc

Çözdüm hocam çok teşekkür ederim update'inide yaptım girmişken cpu hızı 3.5 gözüküyordu ama pc açınca 4,4 çıktı onu anlamadım 1716332096 r5 5600 işlemcim
  18. Bthnsvc

1716328134 Tornavidayı nereye değdireceğimi anlamadım
  19. Bthnsvc

Obs istediğim bit rate düzeyini alamıyorum neden? Yardımcı olur musunuz lütfen?

Hızımda hiçbir sıkıntı yok 20 bin bit rate bile veririm istesem ama 6000 hatta 5000 dahi veremiyorum bazen yayınım bölünüyor birkaç saatte bir bu durumun işlemci ile alakası olabilir mi? İşlemcim r5 5600 fornite oynarken bazen %100'e ulaşıyor obs ayarlarım ekte internet hızım ektedir.
Top Bottom