Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Maksimum 11k laptop önerisi

Maksimum 11k ne yazıkki ekran kartına pek ihtiyacım olcağını sanmıyorum
  2. A

Ürünü satın alan birisi ürünün kasasının kalitesiz olduğu hakkında yorum yapmıştı nasıl beğendiniz mi ürünü?
  3. A

maksimum 11k verebileceğim bir laptop arıyorum şu laptopu buldum önerir misiniz...
  4. A

600 tl bandında mekanik klavye önerisi

600 tl ye kadar mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum bilek desteği olmasını istiyorum.
  5. A

GAMESATIŞ GÜVENİLİRMİ?

CSGO da bıçak almayı planlıyorum, steam de çok pahalı olduğu için bynogame e bakarken bu siteye denk geldim açık arttırmalarda 150 200 TL'ye bıçaklar var sizce açık arttırmaya paramı yatırsam ve kazansam dolandırılırmıyım, bıçağı verirlermi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  6. A

Pubg de anlık fps drop ve donma

Ram yiyen çoğu uygulamayı kapattım biraz daha rahatladı gibi ama hayla sıkıntı var RAM takviyesi sanırım şart.
  7. A

Oyun HDD de kurulu harddiskin tam adı: Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
  8. A

Oyun HDD de kurulu ne yazıkki ssd im yok.
  9. A

Merhaba, yakın zamanda pubg aldım ve oynamaya başladım ama sürekli anlık donma sorunuyla karşılaşıyorum çözümünü veya nedenini bilen arkadaşlar yardımı olursa sevinirim. (Gtx 1650 super Ryzen 3 3100 8gb ram)
  10. A

steelseries arctis 1 mi rampage rm-33 falcon-x mi

Merhaba, kulaklık almayı planlıyorum 2 gün sonra bime steelseries artics 1 in geleceğini duydum sizde bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? steelseries artics 1 mi rampage falcon x mi?
  11. A

Csgo hassasiyetini Rainbow Six Siege'e ayarlama

Csgo aim'imi kaybetmek istemiyorum, farklı bir oyunda farklı bir sens ile oynayınca direkmen gidiyor aim. Bende Csgo sens'imi R6 ile eşlemek istiyorum Csgo sens'im: 2,50. Dpi da bir değişiklik yapmama gerek yok değilmi?
Top Bottom