Arama sonuçları: *

• Users: emr0n
  • Order by date
  1. E

Öneri 300 tl oyuncu kulaklığı

O bütçeye çıkıncada Drop Plus'ta var mesela. Hocam napacağımı bende bilmiyorum. Snopy kulaklık vardı mesela 3-4 senedir hala taş gibi çalışıyor, arıza vermedi şükürler olsun. Şimdi almışkende o yüzden iyi bir şey alayım uzun süre götürsün dedim bütçem dahilinde. Elanur Pat falanda kullanmış...
  2. E

Öneri 300 tl oyuncu kulaklığı

Corsair HS35 vardı düne kadar. Ve çok arasında kaldım Rampage Comfort aldım. 50 TL fark ödememek için. Umarım pişman olmam. Kulaklığım gelsin HS35 ile karşılaştıracağım ve konu açar deneyimlerimi iletirim. Şu anda indirim bitmiş 400 TL falan olmuş yine Corsair.
  3. E

7.1 kulaklık ile müzik dinlemek ve normal kulaklık ile müzik dinlemek arasında ne kadar fark var?

Stereo kulaklık ve gerçek 7.1 surround kulalık ile dinlemek arasında bariz fark olur ki zaten aralarında ki fiyat farkında da bunu anlarsın. Ama sanal 7.1 diyorsan aralarında yine fark olacaktır ama dağlar kadar olacağını sanmıyorum. Kimi sanal 7.1'i sever kimisi sevmez mesela. Edit: Biraz...
  4. E

F/P Mouse onerir misiniz?

160 TL'ye Logitech G203 al bak keyfine. Ben de bugün gidip vatan'a alacağım.
  5. E

258 lira rampage comfort alayım mı

Bende 15 TL indirim ile 275'e aldım bu sabah. Bilseydim az daha beklerdim :D
  6. E

11.11 indiriminden kulaklık alacağım

Kaça alacaksınız hocam drop plus indirimle kaça geliyor? jbl'i çok duymadım ama drop plus çok öneriliyor 300-400 bandında. Bende Trust bakıyordum sonra rampage comfort alayım dedim almışken şimdi de drop plus inceliyorum :D Bu işin sonu yok galiba.
  7. E

300 TL için en uygun seçenek nedir?

En uygun seçenek Rampage RGW9 Comfort gibi duruyor. Başka bir öneriniz var mı? Pubg mobile oynamak için alacağım. Corsair HS35 te seçenekler içerisinde var ama oda temelli 320 TL ve rengi hoşuma gitmedi...
  8. E

PUBG Mobile için 100 TL'ye kadar mouse önerisi

Sanırım biraz bütçeyi zorlayip logitech g102 yada g203 falan alacağım. Onun pişman edeceğini sanmıyorum en azından almışken bir kere alalımda güzel olsun. Bir de 300 TL civarına kulaklık bakıyorumda en uygun seçenek Rampage RGW9 Comfort gibi duruyor, sizin bir öneriniz var mı?
  9. E

Rampage Comfort almaya karar verdim

Bende almayı düşünüyorum sanıyorum ki 300 TL bandında en iyi seçenek bu gözüküyor şuan için. Alan arkadaşlar yorum yaparsa ufak bir inceleme tadında harika olurdu.
  10. E

O indirimi nasıl alıyoruz hocam, kupon mu?
  11. E

PUBG Mobile için 200 TL civarı kulaklık önerisi

Bilgisayar için. 200 TL civarı ne önerirsiniz? Benim bulduğum en uygun gibi gözüken Trust GXT 450 modeli var.
  12. E

Hangi fare için söyledin bunu? Trust mu? Pubg mobile oynuyorum çok nadir CS:GO yani çok beklentim yok ne alırsam şuankinden iyi olacak. Çok parada vermek istemiyorum çünkü daha kulaklık alacağım o daha önemli o yüzden Trust çekiyor ama diğer farede de makro yazılımı var acaba o işime yarar mı...
  13. E

Sizce ne almalıyım? (Ne kadar ucuza alırsam o kadar iyi olur benim için kalan bütçeyide kulaklığı aktaracağım) Makro yazılımlı olması önemli midir? Bazı videolarda pubg mobile için makro ayarı yapıyorlar ve hiç sekmiyor bunların doğruluk payı var mı...
Top Bottom