Arama sonuçları: *

1. R

SS Rival 300vsRazer Deathadder V2 mini vs Razer Deathadder essential hangisi alınır

Karışım 20cm 1605030603 AliExpress den falan alışveriş yapılır mı fiyatlar çok ucuz olduğu için pek güvenilir gelmedi bana ve Rampage ile Medusa ile arasında çok fark var mı?çünkü Monster PC im var yeşil siyah temalı Razer da aynı şekilde siyah yeşil temalı ve Medusa’nın da yeşil siyah temalı...
  2. R

SS Rival 300vsRazer Deathadder V2 mini vs Razer Deathadder essential hangisi alınır

Teşekkür ederim kulaklık olarakta Gamepower Medusa almak istiyorum 300TL ye yakın başka bir 7.1 kulaklık mı önerirsiniz yoksa Medusa iyi mi?
  3. R

Mouse almak istiyorum ve 400TL ye yakın bi bütçem SS Rival 300, Razer Deathadder V2 mini, Razer Deathadder essential bu üçü arasında kaldım sizce hangisi alınır?veya 400TL ye başka mouse mu önerirsiniz Razer Deathadder V2 mini hoşuma gitti fakat fiyatının ucuz olması kafamı karıştırdı çok arada...
Top Bottom