Arama sonuçları: *

1. R

700 TL F/P Fare Önerir misiniz?

glorius falan nasıl
  2. R

700 TL F/P Fare Önerir misiniz?

valorant ve cs oynuyorum fps oyunları ağırlğımda yani bloody v7m den çok memnundum kablom bozuldu beyaz istiyorum tavsiyeleri bekliyorum
  3. R

Güzel Mikrofonlu Kulaklık Önerisi 1500 tl max

ne kadar süredir kullanıyorsunuz
  4. R

var mı baska tavsiye
  5. R

Güzel Mikrofonlu Kulaklık Önerisi 1500 tl max bütçe ile tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. R

PC mavi ekran veriyor ram problemi

yaptım bakalım nasıl olacak teşekkürler
  7. R

merhaba maalesef şimdi pcyi açtım öyle bir kullanım görünmüyor
  8. R

Arada bir yapıyor şu aralar nedeni ne anlayamıyorum yardımcı olacak var mı? Açılırken bazen böyle kalıyor bazen de mavi ekran ama her zaman yapmıyor. RAM kullanımı aşırı yüksek sebebini de çözemedim. Virüs taraması yaptım ama yok. Minidump Dosyaları
  9. R

Otamatik win 10 dan Windows dan 11 e geçeyım

valorant oynuyorum mesela sürekli alta aldığımda pc donuyordu sonra bir kaç ayarla düzelttim. ama çok kanser etti beni.
  10. R

Otamatik win 10 dan Windows dan 11 e geçeyım

Sana bağlı ben geçtiğime pişman olmuştum.
  11. R

Yayında klavye takılı kalıyor

Merhaba. Yeni sistem dizdim yayınlar için. Ancak Streamlabs OBS üzerinden yayındayken klavyem takılı kalıyor. Yayın açmadığım sürece hiçbir sıkıntı yok. Yayın açtığımda W A S D tuşlarına basıyorum mesela 2-3 saniye yürümek için sonrasında bırakıyorum ama birkaç saniye daha devam ediyor...
  12. R

Kingston A400 SSD gözükmüyor

Yeni SSD aldım, ikinci disk olarak görünmüyor. Disk Part yaptım orada da görünmüyor ama Hard Disk Sentinel uygulamsında görünüyor ve Aygıt Yöneticisi de görüyor. Kingston A400 480 GB.
  13. R

Disk kullanımı %100 sorunu

Merhaba ,bir akrabamın laptopu var. Disk kullanımı boştayken %100. Bilgisayar açılması cok uzun sürüyor. Servislerden bir şeyler devre dışı bıraktım internetten bakıp ama işe yaramadı. 6 yıllık falan bir laptop. Düşündüm ki SSD takılsa düzelir. Nasıl bir SSD uyar sizce? Toshiba Satellite P50-B-11U.
  14. R

Ekrana kare bir şeyler çıkıyor

ciddi bir sorun teşkil ediyor mu sizce bir sefer karşıma çıktı daha sonra düzeldi
  15. R

Bu otomatik olarak düzeldi anlık bir porblemdir belki ilk defa oldu 1 haftadır falan kullanıyorum
  16. R

tabii ki yapmadım hocam hiçbir ayarı ile oynamadım sadece ram düşüktü onu düzelttim 3800 yaptım yanlış hatırlamıyorsam bide tpm 2.0 ı açtım biosta baska bi ayar kurcalamadım
  17. R

ASUS ROG STRIX B550-A Ryzen 9 5900X. 3090 Ti Gaming X Trio. G.Skill tz royal Silver 2x8 DDR4 4266 MHz. Cooler Master V850 Gold V2 850W white Edition. Samsung 970 EVO Plus 1TB. NZXT Kraken Z73.
  18. R

Valoranttaydım oyundayken harita ekranına attı 2-3 kere sanırım int gitmiş olabilir. Sonra oyundan çıktım ekranda böyle şeyler göründü. PC'yi yeni topladım daha 1 ay olmadı sizce bu bir sistemsel sorun mu yoksa donanımla alakalı bir problem olabilir mi? Video olarak ekleyemediğim için YT...
  19. R

XMP açınca PC açılmıyor

Güncel
  20. R

XMP açınca PC açılmıyor

Yeni topladığım PC'de XMP açınca PC çat çat ses geliyor kapanıyor. Ayrıca sadece RAM hızımı 4266'ya alınca da açılmıyor 2 kere kasa çalışıp reset atıp hata ekranına atıyor. Ne yapmam gerek? Sistem : ASUS ROG STRIX B550-A Ryzen 9 5900X. 3090 Ti Gaming X Trio. G.Skill tz royal Silver 2x8 DDR4...
Geri