Arama sonuçları: *

1. messisevdalisi

EASYCEP'İN SUNDUĞU SAÇMA TEKLİF

tam olarak öyle sitede 4000₺ ön teklif sunuldu cihazın temizliğine göre ancak ekranda gölge olduğu için 135₺ teklif sundular 1726840928 görselde belirttim maalesef doğru
  2. messisevdalisi

evet görselde de belirttiğim gibi 135₺
  3. messisevdalisi

Mi 11 Lite telefonumu EasyCep'e gönderdim ve ekranda gölge var diye sundukları teklif tam tamına 135₺ cihazda kırık çizik vesaire yoktu ayrıca.
  4. AEROCOOL WX-500 500W PSU

AEROCOOL WX-500 500W PSU

Eski bilgisayarımdan çıkmıştır, temiz ve diri bir cihazdır. Sorularınızı sorabilirsiniz.
  5. messisevdalisi

Çözüldü✓ GÜNLÜK KULLANIM İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

onu düşünüyorum ama o kulak üstü ilk tercihim kulak içi olması
  6. messisevdalisi

Çözüldü✓ GÜNLÜK KULLANIM İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar tercihim kulak içi bluetooth olması günlük kullanım için en çok da müzik için kullanacağım
  7. messisevdalisi

40 bin TL'ye daha iyisi var mı?

teşekkür ederim monster düşünmüyorum
  8. messisevdalisi

16 gb ram var bunda
  9. messisevdalisi

daha sonra 1tb yükseltmesi yapmak mi daha mantıklı yoksa 16GB rami 32 yapmak mi sence
  10. messisevdalisi

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1055nt-intel-core-i7-13700h-32gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-8u846ea32-p-HBCV00005LQ6TE?magaza=GTI+Bili%c5%9fim&url_src=and-product-detail bu fiyata daha iyi bir laptop var mı yoksa bunu mu almalıyım
  11. messisevdalisi

Max 40K LAPTOP ÖNERİSİ

bütçem bu arkadaşlar önerilerinizi istiyorum
  12. messisevdalisi

2000₺ BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

bütçem 2000₺ Bluetooth kulakiçi kulaklık tavsiyesi istiyorum
  13. messisevdalisi

BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ 700₺

Kulak içi kulaklık arıyorum bütçem tam 700₺ elimde anker r50i var ses pıt pıt ediyor çatlıyor değişim istedim yenisinde de aynı sorun var önerilerinizi bekliyorum
  14. messisevdalisi

SİPARİŞ VERMEDİĞİM HÂLDE KARGO GELDİ

kargoyu almadım tabii ki arkadaşlar
  15. messisevdalisi

SİPARİŞ VERMEDİĞİM HÂLDE KARGO GELDİ

bugün eve yurtiçi kargodan kargo gelmiş alıcı olarak benim ismim ama telefon numarasına annemin telefon numarası girilmiş yurtiçi ile alıcı ödemeli olarak 67,57TL. kargoyu gönderenin de ismi var ama ben öyle birisini tanımıyorum neyin nesi olabilir?
  16. messisevdalisi

Excalibur G870 RTX 4060 alınır mı?

adiniza üzüldüm biraz da şans işi bu modelde ilk defa sizden duydum umarım sorunu en kisa sürede hallederler.
  17. messisevdalisi

Xiaomi garanti servisi

Xiaomi Mi 11 lite telefonumda ön kamera açılmıyor ayrıca hayalet ekran sorunu var garantiye vermek istiyorum İstanbul'da ikametgah ediyorum nereye verebilirim
  18. messisevdalisi

sitesinde ve trendyolda böyle demişler içindeki pcl3 ama pcl4 destekleme durumu olabilir mi tam vakif değilim çünkü duruma
  19. messisevdalisi

Trendyol soru cevap kısmında PCI 4 desteklediğini yazmışlar
  20. messisevdalisi

Çözüldü✓ Excalibur laptop alınır mı

teknik servis çöp değil bu arada pandemi döneminde kardeşime casper laptop almıştık ölü pixel vardi ertesi gun garantiye yolladım 1 hafta sonra ekranını değiştirip yolladılar en azından benim deneyimim bu yönde
Top Bottom