tam olarak öyle sitede 4000₺ ön teklif sunuldu cihazın temizliğine göre ancak ekranda gölge olduğu için 135₺ teklif sundular
1726840928
görselde belirttim maalesef doğru
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1055nt-intel-core-i7-13700h-32gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-8u846ea32-p-HBCV00005LQ6TE?magaza=GTI+Bili%c5%9fim&url_src=and-product-detail
bu fiyata daha iyi bir laptop var mı yoksa bunu mu almalıyım
Kulak içi kulaklık arıyorum bütçem tam 700₺ elimde anker r50i var ses pıt pıt ediyor çatlıyor değişim istedim yenisinde de aynı sorun var önerilerinizi bekliyorum
bugün eve yurtiçi kargodan kargo gelmiş alıcı olarak benim ismim ama telefon numarasına annemin telefon numarası girilmiş yurtiçi ile alıcı ödemeli olarak 67,57TL. kargoyu gönderenin de ismi var ama ben öyle birisini tanımıyorum neyin nesi olabilir?
Xiaomi Mi 11 lite telefonumda ön kamera açılmıyor ayrıca hayalet ekran sorunu var garantiye vermek istiyorum İstanbul'da ikametgah ediyorum nereye verebilirim
teknik servis çöp değil bu arada pandemi döneminde kardeşime casper laptop almıştık ölü pixel vardi ertesi gun garantiye yolladım 1 hafta sonra ekranını değiştirip yolladılar en azından benim deneyimim bu yönde