Arama sonuçları: *

1. Rexins

Yardım Logitech F710 Windows 11'de gözükmüyor.

hocam çözdünüz mü
  2. Rexins

gloriuous model o wireless vs hyperx haste wireless

arkadaşlar ikisi arasında kaldım ağırlıklı fps oyuncusuyum hangisinden daha çok memnun kalırım karşılaştırırken rgb desteği olmasını falan yazmanıza gerek yok benim için önemi bir detay değil bu sensör vs. gecikme bunlar daha önemli rahatlık açısından ergonomik olarak hangisi daha rahat olur...
  3. 2600 liralık valorant hesabına karşılık csgoda bıçak

2600 liralık valorant hesabına karşılık csgoda bıçak

selam arkadaşlar valorantı bırakmaya karar verdigim için csgoda bıçağı olan biriyle hesabı takas etmeyi düşünüyorum (direkt hesabı değil sadece bıçağı steam üzerinden takas ile atacak) ciddi ilgilenen olursa hesap içeriğini fotoğraflarla beraber mailden veya nasıl isterse paylaşabilirim peak...
  4. Rexins

2600 liralık valorant hesabına karşılık csgoda bıçak

selam arkadaşlar valorantı bırakmaya karar verdigim için csgoda bıçağı olan biriyle hesabı takas etmeyi düşünüyorum (direkt hesabı değil sadece bıçağı steam üzerinden takas ile atacak) ciddi ilgilenen olursa hesap içeriğini fotoğraflarla beraber mailden veya nasıl isterse paylaşabilirim peak...
  5. Rexins

asus rog gladius 2 core yazılım

arkadaşlar bugün asus rog gladius 2 core mouseunu aldım ama yazılımı bulamadım nerden bulabilirim
  6. Rexins

valorant 4:3 tam ekran sorunu

1618488187 nvidiadan diyorsan öyle yapıp girdim zaten
  7. Rexins

nasıl olcak tam olarak
  8. Rexins

arkadaşlar merhaba valorantta çözünürlüğü 1280x960 yaptıgımda doldur seçeneğini seçemiyorum bu yüzden aşağıda ve yukarıda siyah bar oluyor bunun çözümü var mı?
  9. Rexins

2015'de değiştirilen dosya

tamamdır teşekkür ederim
  10. Rexins

dış dosyasındaki değiştirme tarihi de şu şekilde 1607894335 5 yıl önce mi üretildi ssd?
  11. Rexins

evet her şey sıfır
  12. Rexins

arkadaşlar dün pcde dolaşırken şöyle bi şeyle karşılaştım en son değiştirme 2015 diyor ne oldugunu anlamadım önemli bi durum olabilir mi pcyi alalı 2 ay oluyor.
Top Bottom