Arama sonuçları: *

1. mehmet.deniz00

Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz overclock yapma

işlemcim CPUID CPU Adı Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz 8 çekirdek nasıl overclock yaparım
  2. mehmet.deniz00

0x80070424 Microsot Store hatası

Microsft Storeden uygulama yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum;
  3. mehmet.deniz00

Spotify hesap kaydolamıyorum

daha önceki hesabımı silmiştim yeni bir hesap açmak için ancak bu mail hesabı kullanılıyor diyor ve kaydolamıyorum yeni bir mail hesabı açıp denediğimde de olmadı (not: önceki hesabımı silmemin sebebi müzikler açılmıyordu hesabı tekrar etkinleştirdim ama sorunumu çözmem yardım ederseniz hesabı...
  4. mehmet.deniz00

Batman Arkham Knigt Tr Yama

Arkham kngihtda nasıl tr yama yaparım yardım edermisiniz
  5. mehmet.deniz00

Arkham Kngiht mı oynayayım city mi

Ben oldukça grafik düşkünü birisiyim knightın grafikleri daha iyi ama city daha güzrl bir oyun diyolar sizce knight mı oynayayım city mi
  6. mehmet.deniz00

video çektikten sonra video kasıyor

obs studio ile video çekemye çalıştım (ilk kez) oyun içinde ultra ayarlarda 30 fps de akıcı bi şekilde oynayabiliyorum mideum ayarlarda yaklaşık 60 fps alıyorum ve aksmıyor ama kaydı bitirip izlediğimde oyun çok kasıyordu ne yapmam lazım sistemim imzamda var
  7. mehmet.deniz00

Sistem özellikelrini nasıl bulurum?

adamın dibisin tşk ederim
  8. mehmet.deniz00

Sistem özellikelrini nasıl bulurum?

Arkadaşlar aldığım pc toplama ama ben toplamadım pc ci de toplanmış haldeydi az buz ekran kartını ve işlemcisini biliyorum 16 gb ram olduğunu biliyorum ama markasını falan bilmiyorum kasayı açmadan tam olarak nasıl öğrenebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  9. mehmet.deniz00

Pc çok geç açılıyor.

ssd in yoksa ssd al büyük ölçüde hızlanacaktır
  10. mehmet.deniz00

Sistem gereksinimi yazma

teşekkür ederim :)
  11. mehmet.deniz00

Sistem gereksinimi yazma

bu arkadaştaki gibi nasıl yazarım sistemimi
  12. mehmet.deniz00

GTA 5 i kaç saatde indiririm ?

teşekkür ederim 1605165907 teşekkürler yardımın için :) 1605166276 saçma bi soru olacak ama pc sistemlerini nereye yazdın bende yazmak istiyorum
  13. mehmet.deniz00

GTA 5 i kaç saatde indiririm ?

bu değerler ile gta 5 kaç saatte iner
Top Bottom