Arama sonuçları: *

1. Reiqns

TurkNet için VDSL modem önerisi

Merhaba. Üniversitedeki öğrenci evime TurkNet internet bağlatıcağım. Şimdilik port yetersizliğinden Türk Telekom'a port başvurusunda bulundum onun tamamlanmasını bekliyorum tamamlanınca TurkNet'e abonelik başvurusundan bulunacağım. Başlıkta da yazdığı gibi güzel bir modem önerisi söyler misiniz...
  2. Reiqns

Bilgisayarım driver güncellemesinden sonra çok yavaşladı

CrystalDiskInfo dan baktığım zaman %97 iyi olarak gözüküyor
  3. Reiqns

Bilgisayarım driver güncellemesinden sonra çok yavaşladı

Merhaba iyi günler. HP Omen 15 bir laptop kullanıyorum RTX 3060 ve Ryzen 7 5800H 16 GB RAM 1TB SSD'li bir model. Dün akşam AMD'ye ve NVIDIA'ya gelen driver güncellemelerini indirdim ve bir anda bazı uygulamalar çok yavaşladı. Örnek olarak boot hızı çok çok yavaşladı, açıldıktan sonra Steam'in...
  4. Reiqns

iPhone 14'e powerbank takmak için dönüştürücü vs yeni kablo

Merhaba iyi günler. Yaklaşık 1 hafta önce eskiyen 6S telefonumu bırakıp iPhone 14'e geçtim. Telefonla alakalı her şey harika lakin şöyle bir sıkıntım var. Bildiğiniz üzere telefonun yanında Type-C'den lightning e bir kablo geliyor. Üniversiteye giderken yol uzun olduğu için bir powerbank...
  5. Reiqns

Hangi telefonu almak daha mantıklı?

Yurtdışından alma imkanımda olabilir daha kesin değil.Az çok fiyat araştırması yaptığımda 12t pro 15000 civarına,s22 plus 17500 civarına,s22 ultra 19000 civarına, iphone 14 ise 20000 civarına geliyor.Bu fiyatlar ve özellikleri kıyaslayınca 12t pro çok mantıklı geliyor ama biR çevre var ya...
  6. Reiqns

İphone 14 ün o parayı hak ettiğini düşünmüyorum işlemcisi a15,ekranı 60hz,20w şarj olma hızı.Şuanda da 6s kullanıyorum ios işletim sisteminden memnunum ama dediğim gibi iphone 14 o fiyatı bence hak etmiyor ondan androide geçmeyi düşünüyorum 12t pro banada çok cazip geliyor.
  7. Reiqns

Selamlar kendime yeni telefon almayı düşünüyorum. 3 model arasında kaldım. Modeller Xiaomi Mi 12t Pro, Samsung Galaxy S22 Plus, Samsung Galaxy S22 Ultra. Bu 3 modelden hangisi daha mantıklı sizce. 12t Pro ve S22 Plus'ın fiyatı 23000, S22 ultranın 29000.Bildiğiniz daha iyi bir model varsa fiyat...
  8. Reiqns

Mi Fit uygulamasından Mi Band 6'ya veri aktarılmıyor

Bildiğiniz üzere piyasada Mi Band 6 için Mi Fit ve zep Life olmak üzere 2 adet uygulama var. Ben normalde mi fitt kullanıyordum ama son birkaç zamanda veri senkronizasyonu nedense çok yavaş yapılmaya başladı. Bende acaba uygulamadan kaynaklı mı diye düşünüp Mi Fit uygulamasındaki eşleşmeyi...
  9. Reiqns

Micron SSD nasıldır?

Yeni aldığım laptopumda normalde Samsung marka 1 TB bir SSD vardı ama garanti süresi içinde arızası çıktığından tamire gönderdim. Tamiri 20 gün içinde yapılamadı bende yeni ürün talep ettim. Yeni ürünüm bugün geldi, eskisiyle tamamen aynı ürün tek fark SSD'si Samsung değil Micron markasınındı...
  10. Reiqns

Steelseries prime+ lift off sensörünü açınca fare donuyor

Abdullah abi saolsun indirimde bir prime+ aldım ama başlıkta da okuduğunuz gibi lift off sensörü kapalıyken farede hiçbir sıkıntı yok ama sensörü açıp kullanmaya başladığım zaman arada donmalar yapıp düzeliyor bazen ise hiç düzelmiyor ve çıkar tak yapmadan düzelmiyor. İnternette araştırdım bu...
  11. Reiqns

HP OMEN 15 Ekran gelmiyor

Dün gece yatakta uzanıp film izlerken laptopun şarjı azalmıştı ben de takayım dedim, taktıktan sonra aklıma powerbankimi de şarj etmek geldi onu da taktım ama onu taktıktan 3-5 saniye sonra laptop bir anda kapandı. Açmayı denediğimde ise güç ışığı yanıyor, sonra hemen sönüyordu. Üzerinden...
  12. Reiqns

Laptobum bi anda kapandı 2 3 saat hiç bir tepki göstermedi sonra düzeldi

Yok dostum https://www.hepsiburada.com/rutter-fra-105u-akim-korumali-priz-2-usb-girisli-1-5m-kablo-p-HBV0000164PMS bunu kullanıyorum
  13. Reiqns

Akım korumali priz kullanıyorum rutterın mavi bayaz bir modeli
  14. Reiqns

Başlıktanda anladığınız üzere hp omen 15 laptobum bi anda kapandı ve yaklaşık 2 3 saat hiç bir tepki vermedi ne açıldı ne elektrik aldı bende anakartının kısadevre yaptığını ya da yandığını düşündüm ama gece bi uyanıp ulan bi deniyim diyip denedim ve açıldı bu durum ani voltaj dalgalanmalarından...
  15. Reiqns

Grafik kartım aygıt yöneticisinde gözükmüyor

Valorant oynarken bi anda grafik kartı sürücünüz çöktü hatası aldım bilgisayarı yeniden başlattığımda driverları kurulu değil olarak gözüküyor bir daha kurmaya kaltığımdada hata veriyordu.Aygıt yöneticisinde girdiğimde ise grafik kartım gözükmüyordu(gizli ögelerdede gözükmüyor) bu yüzden...
  16. Reiqns

Nvidianın driver yükleme sayfası ve experience farklı driver öneriyor

Başlıktanda anladığınız gibi nvidianın kendi sitesinden driver yüklemeye kalktığım zaman ekran kartıma 466.27 öneriyor ama geforce experienceden bakınca 471.96 öneriyor hangisini indirmek daha doğru. Soran olursa rtx 3060 kullanıyorum notebook versiyonu.
  17. Reiqns

Bu sisteme bu psu yeter mi?

Arkadaşım resmini gönderdiğim sistemi almayı düşünüyor sistemdeki 650w psu bu sisteme rahatlıkla yeter dimi?Bide sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir bütçe tam 15k.
  18. Reiqns

Laptoba monitör takarak mux switch işlevi görme hakkında bilgi lazım

Tamamdır ekranı bağladığımda direk mux switch işlevi görüyo ve bi ekranı iptal etmeme gerek yok teşekkürler
  19. Reiqns

elimdeki monitör şuan 60 hz almayı düşündüğüm laptobun 144 ondan aklıma takıldı monitörü taksam ama laptop ekranını kullanmaya devam etsem o şekilde mux switch işlevi görsem ama anladığım kadarıyla bu olmuyo laptop ekranını iptal edip bağladığım monitörü kullanmam lazım mux switch işlevi görmek için
  20. Reiqns

Kendime yeni laptop alıcam.Almayı düşündüğüm modelde mux switch yok araştırdığım kadarıyla monitör bağlayarak bu sorunu çözebiliyormuşuz ama bu monitörü bağladığımızda kullanmak zorunlu mu yani ben gidip laptoba monitörü taktım ama gidip genede laptop ekranını kullanabilir miyim yoksa illa...
Top Bottom