Arama sonuçları: *

1. Capgras

Laptop 2 dakika içinde kendi kendini kapatıyor

Merhaba arkadaşlar, Monster Abra a5 v16.6.3 laptobumu açmaya çalıştığımda ilk dakika normal çalışıyor. 2. Dakikada fanlar bir anda kökleniyor ve yaklaşık 1 dakika sonrasında cihaz aniden kapanıyor. Cihazdaki harici ekran kartı gözükmüyor aygıt yöneticisinde ve control centerdan ekran kartının...
  2. Capgras

BIOSTAR B650MP-E Pro anakartta XMP ayarı olmuyor

Maalesef, hala 5200 mhz'de kullanmaya devam ediyorum mecburen.
  3. Capgras

Bu fiyata S24 FE Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, şu sıralar kendim için telefon arayışındayım. Amazon'da Samsung Galaxy S24 FE 128 gb modeli 24.7k'ya satılmakta. Bu fiyata bu telefonu önerir misiniz? Bu bütçe aralığında önerdiğiniz farklı telefonlar var mıdır? Pil, kamera ve performans önceliğimdir
  4. Capgras

Apacer Panther AS340 alınır mı?

Yazılımda hatırladığım kadarıyla pek bir şey olmuyordu. SSD'nin sağlığını falan gösteriyordu ayrıca içinde hız testi falan vardı. AS340 kullandım ben.
  5. Capgras

Tek eksi olarak söyleyebileceğim yazılımı çok kötüydü ama zaten kullanacağını sanmıyorum.
  6. Capgras

Eski bilgisayarımda yaklaşık 3-4 yıl kullandım hiçbir sorun çıkarmamıştı.
  7. Capgras

Acısıyla tatlısıyla sistemi bitirdim :)

Biraz Marin Kitagawa seviyor gibisin.
  8. Capgras

Anker Q30 Kullanan var mı (ANC Sorunu hakkında)

Eğer almayı düşünüyorsan Hepsiburada'da indirime girdi https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q30-bluetooth-kablosuz-kulaklik-hibrit-aktif-gurultu-onleyici-anc-siyah-a3028-anker-turkiye-garantili-p-HBV0000187HS6?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.92.3
  9. Capgras

Acer Nitro 16 AN16-41-R08S vs HP Victus 16-S0036NT

Eğer bu kadar çıkabiliyorsanız bunu tercih etmeniz daha iyi olacaktır biraz daha koyup. Bence değer sonuç olarak yüksek miktarda para veriyorsun alırken iyi bir şey almak en mantıklısı. HP victusların çoğunda throttle sıkıntısı var diye biliyorum artı olarak bu ürünün ekranı falanda kötüydü sanırım.
  10. Capgras

Güvenilir durmuyor.
  11. Capgras

Net Acer nitro 16.
  12. Capgras

Kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

Genel olarak dışarıda kullanabileceğim, ses seviyesi fena olmayan, bassları yeterli seviyede veren bluetooth kulak üstü kulaklık önerirseniz sevinirim. Bütçe:1000 TL civarları.
  13. Capgras

Acer nitro 16 4060 oyun için alınır mı ?

Karşına çıkarsa evlilik gibi bir mevzu o zaman satarsın aldığın laptop'u zaten.
  14. Capgras

HP OMEN 16 VS ACER NİTRO 16

Nitro 16 öneririm, Omenda ısınma sorunu yaşayanlar gördüm.
  15. Capgras

Tek bir XMP profili var o da 1. Onu seçip alttaki frekansı auto yaptım ama açıldığında 4800 mhz olarak açıldı. 1714339397 Fikriniz var mı?
  16. Capgras

Bios güncel Ram: gskill ripjaws ddr5 5600mhz cl36
  17. Capgras

XMP ayarını açtığım halde RAM 5200 MHz'de çalışıyor. Altta yazan DDR5 5200 MHz ayarını ne yapacağımı bilmiyorum, yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.
  18. Capgras

nitro 5 vs lenovo loq vs nitro 16

Lenovo loq fiyatına göre baya iyi ama ekranı falan iyi olsun diyorsan acer nitro 16 da baya iyi seçenek olucaktır.
  19. Capgras

Çözüldü✓ 35-40 BİN TL ARASI EN İYİ LAPTOP ÖNERİLERİ

Acer an16 al geç, baya iyi cihaz.
  20. Capgras

MSI A520M-A PRO mu MSI B450M-A PRO MAX II mu

cpu girişi.
Top Bottom