Arama sonuçları: *

1. E

Acer Extensa 15 iyi midir

Acer Extensa 15 Intel Core I5 1035G1 8gb 512GB SSD MX330 Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar NX.EGCEY.002 https://www.hepsiburada.com/acer-extensa-15-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-mx330-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nxegcey002-p-HBCV000003EG9G?magaza=BOZDAN+Teknoloji Bu...
  2. E

ekran kartını taktığımda görüntü gelmiyor ekran kartı da çalışıyor sebebi nedir

sorunu ne olabilir bir türlü bulamadım
  3. E

hepsi tam eksiksiz bir sorun gözükmüyo
  4. E

bağladım orda da aynı sorun oldu 1605287121 ekran kartına taktığımdan eminim
  5. E

denedim olmadı eski pc fakat hiçbirşeyi yoktu birden oldu işlemcim i-5 2300
  6. E

ekran kartı takılıyken ekran kartına takıyorum çıkardığım zaman anakarta takıyorum anakarttan görüntü alabiliyorum ama ekran kartından görüntü almaya çalıştığımda ekran gelmiyor
  7. E

sorun ekran kartınını taktığımda görüntü gelmemesi çıkardığım zaman görüntünün gelmesi 1605286582 evet kurulu
  8. E

ekran kartımı taktığım zaman hiçbir görüntü gelmiyor ve ekran kartı çalışır durumda ama görüntü gelmiyor anakarttan görüntü almak istediğimde görüntü geliyor ekran kartında mı bir sıkıntı var yoksa sistemde mi açıkçası ekran kartsız aşırı zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri