Arama sonuçları: *

1. C

bitcoin aldımmı şuan

Emri silip tekrar verebilirsin ya da emir verdiğin değere ulaştığında otomatik olarak alımı yapar. 1613827745 Emir verdiğin değer daha düşük olursa o değere inene kadar beklemen gerekiyor ya da emiri silip tekrar o anki değerlere göre tekrar emir vermek gerek.
  2. C

bitcoin aldımmı şuan

Alım emri vermişsin ama daha gerçekleşmemiş.
  3. C

Gerçekten Yazık Size O Sistem Alıp Satmak İçin mi

Sistem daha dün satışa sunuldu. Ellerine ulaşmış olması bence imkansız.
  4. C

donanım arşivi sistemi aldım fakat

incehesap ile iletişime geçin Mesajlar bölümünden ya da e posta ile durumu bildirin. Yanlışlık varsa düzeltirler.
  5. C

Effective speed düşüklüğü

Kaç saattir kazım yapıyorsunuz? Genelde 24 saat içinde değerler normale dönüyor.
  6. C

Hiç mavi ekran yemeyen varmı :D

Donanım Arşivi UBER sistemi 1 seneden fazla kullanıyorum Allah'a şükür 1 kere bile olmadı.
  7. C

GALAX 1660 SUPER TOPLAMA BİLGİSAYAR İLE MİNİNG YAPMAK

Ben de 1 haftadır bu konuyla ilgileniyorum. Maalesef teknik konularda yardımcı olamam.
  8. C

Eğer doğru anladıysam çekilen miktarın %0.1'i ve 0.018 kadarı komisyon oluyor. Ortalama 40 USD. Eğer yanlışsa bilen birisi lütfen düzeltsin.
  9. C

Tutorial bilmiyorum ama Binance'in kendi mining pool sistemi var orası belki işinize yarar. Pool Binance.
  10. C

Deneme amaçlı 5 gündür yapıyorum. Şu ana kadar topladığım ETH'ler 110 TL değerinde. Harcadığım elektrik 15 TL. Ben Phoenix kullanıyorum. NiceHash fazla komisyon alıyor diye duymuştum. Pool olarak Ethermine kullanıyorum 0,01 ETH olunca hesaba gönderiyor. Sanırım Nicehash hesabından ETH...
  11. C

7/24 çalışacaksa ortalama 583 TL kazanır. (ETH ve USD kurları fazla düşmezse) Elektrik de ortalama 90 - 100 TL gibi gelir. Sonuçta stok ayarlarla ~480 TL civarı gelir. Eğer Memory Clock'u +785 MHz çıkarırsan ortalama 28 - 29 MH/s'ye yükselir. Bu da ayda 626 TL gelir. ~530 kâr olur.
  12. C

Afterburner ile Power Limit'i %70'e düşürün. Ort. 75 - 80W'a düşer harcaması. Programda gösterdiği W sadece ekran kartı için diğer bileşenler dahil değil. Monitörü kapatmanız programdaki W değerine etki etmez.
  13. C

Ethereum sert düşebilir YTD

Birilerinin zarar etmesinden zevk alacağınızı belirtmişsiniz. Stokların bitmesi ve fiyatların yükselmesinden ben de rahatsızım ama mesajınız bana hoş görünmedi. Not: Miningci değilim. Tek ekran kartım ile hobi olarak miningle ilgileniyorum.
  14. C

Öneri Redmi Note 9 vs. Galaxy M31 hangisi alınır?

Teşekkürler. M31 sipariş verdim.
  15. C

Öneri Redmi Note 9 vs. Galaxy M31 hangisi alınır?

Selamlar, telefonda oyun oynanmayacak sadece menü, geçişlerde vs. kasmasın istiyorum. M31 Super AMOLED ekrana, Note 9 ise IPS LCD ekrana sahip. M31 6000 mAh batarya kapasitesi ve 6 GB RAM ile öne çıkıyor. (Note 9'da 4 GB RAM var.) Bunların dışında M31 kamerası 64 MP, Note 9 48 MP. Hangisini...
Geri