Arama sonuçları: *

1. A

BİLGİSAYARIM USB'Yİ TANIMIYOR

Arkadaşlar klavye mouse kulaklık gibi aygıtları okuyor ama normal bir usb ile bağladığım şeyleri pcim okumuyor ve çalıştıramıyorum sadece şarj edebiliyorum yardımcı olursanız aşırı mutlu olurum
  2. A

memory pmu training error

Merhabalar son 3-4 gündür pc açılırken bu hatayı alıyorum 16 gb 8x2 ramim 8 gb olarak çalışıyor icueden ramin ışıklarını açabiliyorum ramlerde sorun yok ama 8 gb olarak kullanıyor pc bios güncellemem gerektiği yazıyor ama pc kurulu dosyalar vs ne yapmam gerek
  3. A

Modemin sadece power ışığı yanıyor

3 dakikadan fazladır bekliyorum zaten
  4. A

Modemin sadece power ışığı yanıyor

Yarım saat öncesinde sıkıntısız çalışan modemimin fişini çekmek zorunda kaldım yarım saat sonrasında sadece power ışığı yanıyor resetlemeyi denedim olmadı kapatıp açtım olmadı bilgisi olan varmı
  5. A

DURUP DURURKEN RESETLENME

Tamam teşekkür ederim 1611009865 Tamam teşekkür ederim
  6. A

Csgo oynarken bir anda tak diye yeniden başlattı kendini 1611009592 Frisby coax kasasında gelen 650 watt 80 plus standart psu
  7. A

Gigabyte b450 aorus elite model anakart 1660 super gaming x r5 3600 16 gb corsair vengeance pro rgb corsair mp510 480 gb m2 ssdi kullanıyorum ama bugün durup dururken pc kendini yeniden başlattı neden olabilir
  8. A

13 Ocak Bim Aktüel Ürünleri

alınabilir çok iyi kullanıyorum bizzat fakat kabloları çok ince ve korumalı değil bir kablo koruması alman gerekebilir şahsen ben almadım fakat biraz yıpranmalar mevcut
  9. A

iCUE YAZILIMI RAM FREKANSI

tamam teşekkür ederim yardımın için
  10. A

şimdi ben her iki ramide 1600 mhz olarakmı kullanıyorum ?
  11. A

troll or ciddi ?
  12. A

Corsair vengeance pro rgb 8x2 3200 mhz cl16 ramlerini kullanıyorum fakat anakartım gigabyte b450 aorus elite modeli fakat icue yazılımında renkleri ayarlarken farkettiğim şey ramlerimin 1600 mhzde çalıştığı ne yapabilirim düzeltmek için biostan 3200 mhzye çekmiştim
  13. A

ORJİNAL ETS 2 OYNARKEN MAVİ EKRAN

bios güncellemesi nasıl yapıcam @Treyarch 1609617399 önce hangilerini yapmaya başlamalıyım @FightForHonor
  14. A

sorun çıkarsa ne yapmayalıyım
  15. A

vanguard kullanmıyorum zaten ama ? 16 gb ram tahmini kaç saat sürecektir memtestte @FightForHonor
  16. A

https://drive.google.com/file/d/1GWa_N--xir018VaIQqxVJWuk4gN0WhBn/view?usp=sharing @FightForHonor 1609615846 https://drive.google.com/file/d/1GWa_N--xir018VaIQqxVJWuk4gN0WhBn/view?usp=sharing @FightForHonor
  17. A

https://drive.google.com/file/d/1GWa_N--xir018VaIQqxVJWuk4gN0WhBn/view?usp=sharing @FightForHonor @Treyarch
  18. A

@FightForHonor @Treyarch
  19. A

bakmıyor ya :/
Geri