Arama sonuçları: *

• Users: SpeaR
  • Order by date
  1. SpeaR

Yardım ATS "snowymoon lightning mod" Problemi

Merhaba herkese, henüz yeni yeni çıkmış ETS2 ve ATS için olan grafik modunu yükledim fakat internette olduğu gibi olmadı. Mod üreticisi Snowy Moon diye biri, arama motoruna arattığınızda zaten direkt çıkar. Aşağıdaki fotoğraflar benim çektiğim oyundaki fotoğraflar. Bu mod hakkında bilgi sahibi...
  2. SpeaR

Öneri 4$'a kadar olan online oyun önerisi

4$ civarı online oynanabilecek bir oyun önerebilir misiniz
  3. SpeaR

600TL civarı bluetooth kulaklık önerisi

Selam herkese. Günlük hayatta kullanabileceğim orta kalite kulak içi bluetooth kulaklık önerir misiniz BÜTÇE: 600TL
  4. SpeaR

Öneri XIAOMI Redmi Buds 4 bluetooth kulaklık iyi midir?

Merhabalar, sporda kullanmak için bluetooth kulaklık araştırıyorum, 600TL gibi bir bütçeye orta kalite ama bilinen markalardan kulaklık önerebilir misiniz Ayrıca XIAOMI'nin şu kulaklığını kullanan varsa biraz bilgilendirebilir mi beni, nasıl bir kulaklık?
  5. SpeaR

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Böyle devam ederse gelişim olur elbette ama yavaş yavaş gelişirsiniz, yeni bir tarz keşfederseniz ve o bölgenin moda anlayışına göre ürünler seçerseniz bence satışlar patlayabilir. Çevrede benzer mağazalar yoksa biraz da deneyip görmeye dayalı bir olay bu
  6. SpeaR

REPLİKA GİYİM Mİ MARKASIZ KALİTE GİYİM Mİ?

Replika ürün orijinal ürüne çok benziyorsa ve gözle görünür bir fark yoksa replika ürün satılabilir fakat ben çok önermiyorum çünkü eskisi gibi replika ürün satın alan pek insan yok diye biliyorum. Replika ürün satmak biraz risk taşıyacaktır. Kendinize özgü yenilikçi bir tarz keşfeder ve satıp...
  7. SpeaR

MAX 500TL FARE ONERİSİ

Benim de yaklaşık 1 yıldır kullandığım uygun ve fiyat/performans ürünü olan Xadran Oyuncu Faresini önerebilirim. Şu an 220TL gibi bir fiyatı var. Ortalama büyüklükte bir elim var ve elime tam oturuyor, farenin kendi yazılımı da mevcut. Bu yazılım sayesinde DPI ayarını ayarlayabilir, ışıkların...
  8. SpeaR

Big Joy CreaBig Creatine önerir misiniz?

Hocam creatine doping değil, creatine kas kütlesini artırmak ve antrenman performansını artırmak için kullanılan bir destekleyici üründür.
  9. SpeaR

Teşekkürler
  10. SpeaR

Selam herkese, aşağı yukarı 20-30 kullanımlık creatine almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir marka var mıdır, spor hocam creatine'de marka çok önemli değil ama yine de çok kalitesiz bir şey alma demişti. İnternette araştırırken aşağıdaki creatine'i buldum. Önerir misiniz acaba?
  11. SpeaR

Öneri Havit Gamenote H2002p kulaklığı iyi mi?

Ödeme işlemini onayladıktan sonra site hata verdi 2 kez bende Trendyol üzerinden sipariş verdim, teşekkürler kod için ama ben yararlanamadım :(
  12. SpeaR

Ne gibi bir problemi mevcut mikrofunun? 1727019417 Hangi sitede indirim mevcut? 1727019552 onlara da baktım fakat tasarım olarak bu daha çok hoşuma gitti
  13. SpeaR

Selam herkese, 1500₺ ye kadar oyuncu kulaklığı arıyorum ve Havit Gamenote H2002p önerisi aldım. Şu an 1200₺ gibi bir fiyatı var. Aranızda bu modeli kullanan varsa kısaca anlatabilir mi. YouTube üzerinden videolar izledim fakat çoğu sponsorlu olduğu için objektif bir şekilde incelemiyorlar o...
  14. SpeaR

Öneri 1500₺ ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Aynen razer’ın kraken X lite modeli. Zaten etikette model yazıyor ekstra yazma gereği duymadım
  15. SpeaR

Öneri 1500₺ ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Herkese selam, 1500₺ ye kadar bilinen markalardan önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı var mı? Bugün Mediamarktta bi razer kulaklığı gördüm, ürünü de değerlendirir misiniz
  16. SpeaR

Assetto Corsa araç kadranı piksel piksel

Günaydın herkese, assetto corsada shutoko gibi büyük maplere girdiğimde araç kadranı piksel piksel görünüyor. Bu sorunu nasıl çözerim
  17. SpeaR

Üçüncü bir dil öğrenmek istiyorum.

Doğrudur ya, farklı işler de olunca zaman olmayabiliyor :(
  18. SpeaR

Üçüncü bir dil öğrenmek istiyorum.

Almanca, İspanyolca ve Rusça dillerinden birini öğrenmeni tavsiye ederim. Süreye gelecek olursak 25 dakika çok az bir süre, onu en azından bi 1 saat yaparsan bence çok daha faydalı olacaktır. Kendini tanıman gerekiyor dil öğrenme sürecinde ve doğru prosedürleri izlemen gerekiyor (internette...
  19. SpeaR

Yardım e-Football 2024 ekran bulanıklaştı

Merhabalar, normal bir şekilde eFootball 2024 oynarken PC bir anda kapandı, hemen ardından da USB çıkartma takma sesleri geldi. PC otomatik açıldığında oyun ekranının bulanıklaştığını farkettim. Diğer oyunlarda bu sorun yok fakat eFootball 2024'e girdiğimde ekran bulanık ve grafikler yüksekte...
Geri