Arama sonuçları: *

1. Guapo78

Vergisiz Telefon Önerisi

Günlük kullanım için vergisiz olarak alınabilecek en iyi telefonlar nelerdir? Önerileriniz için teşekkürler.
  2. Guapo78

Endgame XM1r mı Glorious Model I mı?

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı emin olamadım. Hiç delikli mouse kullanmadığım için Model I'nın delikli olması uzun ömürlü olması açısından sorun çıkarır mı? Ekstra bir öneriniz olursa bütçemi 1500tl ye kadar zorlayabilirim.(Elim küçük ve palm grip tutuyorum)...
  3. Guapo78

Bütçeme uygun mouse önerebilir misiniz?

endgame gear xm1r mı daha mantıklı bu mu 1734775319 hiç delikli mouse kullanmadım uzun ömürlü olması açısından sorun yaratır mı
  4. Guapo78

ne kadar süredir kullanıyosunuz ve size göre bi eksisi var mı
  5. Guapo78

2. el olmazsa daha iyi olur sıfır olarak önerebileceğin bişey var mı?
  6. Guapo78

Elim küçük ve mouse'u palm şeklinde tutuyorum, eğer değecek bir ürün olduğunu düşünürseniz 1500tl'ye kadar çıkabilirim.Şimdiden teşekkürler
  7. Guapo78

Bu Ram ile Hangi Marka Ram Uyumlu Çalışır?

Normalde bu özellikteki ramler 2000 tl civarı oluyor o bütçede uyumlu bir ram varsa aynısı olması şart değil diye düşünüyorum.
  8. Guapo78

Bu Ram ile Hangi Marka Ram Uyumlu Çalışır?

Laptopta bulunan 16gb rami 32gb yapmak yapmak istiyorum fakat aynı marka ramden internette bulamadım hangi marka rami taksam uyumlu çalışır. Ram Modeli: Hynix 16gb 4800mhz Laptop: https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-46-r167.html
  9. Guapo78

1TB M2 SSD Önerir Misiniz

2.ssd olarak alıcam windows başka ssd'de olacak
  10. Guapo78

okuma yazma hızı düşük geldi diğerlerine göre sırf dram için değer mi
  11. Guapo78

Laptop İçin Hangi Rami Almalıyım

Aşağıda linkini attığım laptopun ramini 32gb'a çıkarmak istiyorum hangi rami destekler hangisi daha iyi olur önerirseniz sevinirim https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-46-r167.html
  12. Guapo78

Şu modelleri buldum hangisi daha iyidir veya farklı ne önerirsiniz https://www.incehesap.com/kingston-nv2-snv2s-1024g-1tb-gen4-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59328/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.35#ozellikler...
  13. Guapo78

Acer Laptop'a Ekstra SSD Önerisi

laptopta bunu destekliyecek ekstra slot var mıdır hocam
  14. Guapo78

Acer Laptop'a Ekstra SSD Önerisi

Acer Nitro 5 laptopumda 500gb m2 ssd var ve yetmediği için bir ssd daha almayı düşünüyorum internetten baktığımda bir gen3 bir gen4 m2 ssd slotu olduğunu gördüm ama emin değilim kaç tane slotu vardır bilen var mı ve 500gb olacak hangi ssdyi önerirsiniz teşekkürler laptopun linki...
  15. Guapo78

Monster Pusat Androidde çalışmıyor

Başka türlü olmuyor mu onla denedim de çok rahat edemedim tuşların yerlerini falan kendin ayarladığın için sonuçta oyunun direkt gamepad desteği var
  16. Guapo78

Monster Pusat Androidde çalışmıyor

Monster pusat clutch gamepadi android telefona Bluetooth üzerinden bağlıyorum oyun gamepadi algılıyor ama tuşlar tepki vermiyor ne gibi bir çözümü olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Denediğim oyun asphalt 9 Telefon xiaomi redmi note 8
  17. Guapo78

Toplam 3000tl Mouse ve Gamepad Önerisi

teşekkürler
  18. Guapo78

mousepad değil gamepad önerisi istedim sanırım yanlış okudun :)
  19. Guapo78

önerin için teşekkür ederim ama bütçeyi aşmam zor
  20. Guapo78

benim için pahalı yanında gamepad de almak istiyorum çünkü
Geri